ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.04.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: PRETOR

2015 - Întâlnire AFA Belvedere Predeal

NOTĂ RUBRICĂ OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS [2015 - Întâlnire AFA Belvedere Predeal]
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)

Et in Arcadia ego!

TIPĂREȘTE

Decembrie 2014. Deschid, ca-n fiecare zi, AFA. Cine-a mai scris, cine-a mai fost unde...

Iaaa, ceva interesant: Intalnire AFA. Ce frumos trebuie sa fie... (aici eu visez cu ochii deschiși. N-am ajuns niciodata!)

”Mergem și noi?” flutur eu din gene, deși știu că n-am nici o șansă (nu-i ducaci deloc jumatea vieții mele!)

”Unde?” ”La Predeal. Martie, 500 lei. Un sfârșit de săptămâna. Întalnirea AFA. N-o fi bine, am fost un weekend la munte. Vrei?” ”Bine, hai!” N-am așteptat al doilea imbold. Eram a cincea pe listă.

Aproape de Crăciun, treaba devenise serioasă. Hai să plătesc, să știu eu că e ceva sigur!

Dau să pătesc, nu mă lasă banca, sun Cornel, rezolvăm problema și... iată-ne asigurați.

Firesc, au început emoțiile: să nu intervină ceva neprevăzut! Vedeam înscriși care se retrăgeau pe de-a rândul...

Greu, dar au trecut cele trei luni și iată-ne in ajunul plecării. Cu trenul. Care tren de la Regiotrans se desființase. Uff! CFR! Mai scump, mai lent, dar circulă! Hai!

Vineri, 27. Martie 2015. Nu mai zic despre drum. În gară, Radu și Nina, dar și-o figură plăcută, distinsă, pe care, parc-o cunoșteam de-o viață. Domnul Traian Leuca. Și-ncă cineva (n-am reușit să disting ecusonul) o aștepta pe Alina53.

Ajungem la hotel. Luuumeee, multă și luminată. Sincer-sincer? Mi se inmuiaseră picioarele.

La intrare mi-am revenit! Zâmbete calde, îmbrățișări, pupaturi, ecusoane, pardon... Alex_Macedo (de care m-am împiedicat la lift!). Omuleți șocați: cum să fii tu Zoazore? Poate el e! Nu, eu sunt! Sigur? Daaa! N-a zis Cornel că n-avem carnaval? Io-s ”colegul Zoazore”!

Mulțumesc tuturor celor care mi-au cunoscut și păstrat secretul! A fost felul meu de a-mi face intrarea în marea familie AFA. M-am bucurat că am stârnit zâmbete și mirări.

Seara festiva, dans muzică, antren! Masa 4, cea mai tare! Bucurie, prieteni noi, cunoștințe virtuale acum devenite reale. Fiecare @user devenea o față zâmbitoare, încercam s-o asociez cu postările.

Decernarea premiilor AFA. Știam că nu voi primi nimic, dar aveam emoții pentru toți cei premiați, de parca eu primeam acel premiu. M-am bucurat cu fiecare si pentru fiecare. Eram onorată că m-ați acceptat și pe mine, umila Zoazore, în Panteonul vostru!

A doua seara festiva. Atmosfera a fost parca mai destinsa, deja ne acomodasem, deja ne simțeam mai în largul nostru (Andoaxe, ce vișinată bună ai! Să mai zic de pălinca lui Radu Safta? Nuuu, că vă fac poftă!)

Masa 4, din nou cea mai tare! Bancuri, râsete, poante, poze. Am dansat cum de multă vreme n-am mai făcut-o! Și nu eram obosită. Adrenalina? Nu, bucuria de a va cunoaște!

Ca și-n prima seară, și-n a doua tot la 4:30 am plecat la somn. Vega06 să trăiască! Mulțumim, Vega și Gina, că ne-ați suportat două seri la rând.

Duminică, 29 martie. 2015. Trista zi a despărțirii. Reveneam la viața reala, după trei zile de desfătare, de bucurii, de căldură și oameni frumoși.

Timpul prea scurt nu m-a lăsat să cunosc pe mulți dintre cei pe care-aș fi vrut. Dar... nimeni nu-i obligat să mă placă.

Fiind la prima Întâlnire, nu prea m-am descurcat. Voi vă cunoșteați deja, aveați de discutat, iar eu nu mă puteam băga așa, neinvitată. Nu-i bai, am câștigat mulți prieteni, cred eu! Nu știu ce credeți voi!

Ne-am distrat, eu m-am jucat cu niște îngerași (niște omuleți ziceau că-s copilași și că-s ai lor, dar eu tot mai cred că erau îngerași!). Am ascultat și-am fost ascultată, am întrebat și mi s-a răspuns. Poate-am supărat, cer scuze...

Vă mulțumesc tuturor: organizatori și @useri pentru trei zile minunate, la care încă, visez!

Acum, pot spune cu mâna pe inima: Et in Arcadia ego!

P.S. Fix acum o săptămână, la ora asta dansam! Eram ACOLO! Sper să mai fiu!


---
Trimis de Zoazore in 03.04.15 21:56:29
Validat / Publicat: 04.04.15 07:46:11
VIZUALIZĂRI: 2005
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
27 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P07 Nina, Radu și Octav Safta! Ce ne-am fi facut fără voi, dragilor?
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22053 PMA (din 53 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

27 ecouri scrise, până acum

crismis [04.04.15 07:56:27] »

@Zoazore: Bre..., "colegu' Zoazore"! Cum adica sa nu te placa lumea? O fi nebuna, nebuna lumea asta in care traim, da' nici chiar asa! Si cum adica "umila Zoazore"! Eu zic sa te mai gandesti si... sa-ti reconsideri vorbele, ca atitudinea e super-mega-beton!

Zoazore [04.04.15 08:13:12] »

@crismis - Bre, crismis, comparativ cu mama Michi, Dragoș, LM și alți ”grei” eu chiar sunt ”umila” Zoazore.

Și, da, tu știi foarte bine că nu poți mulțumi pe toată lumea!

Safta Radu [04.04.15 08:51:01] »

Multumesc pentru fotografii si pentru cuvintele frumoase. Da, atmosfera de la masa 4 a fost super, toti ati fost la inaltime. Am trait clipe minunate alaturi de voi, sper ca acestea sa nu ramana singurele. Cu privire la palinca... se stie, de-acum inainte colegul @Safta Radu e responsabilul cu aceasta problema.

Zoazore [04.04.15 09:01:54] »

@Safta Radu - Responsabil-șef, aș zice!

Și eu sper la fell, Radule!

Dragos [04.04.15 10:02:53] »

@Zoazore -

comparativ cu mama Michi, Dragoș, LM și alți ”grei”

Io, greu?!?

Am avut noroc mare că doar a plouat, că dacă bătea și vântu' nu mai mă vedeați voi p-acolo...

PS cer drepturi de autor la titlu!

maria55 [04.04.15 10:19:29] »

@zoazore,

superbonus din partea mea! Vezi ca ai strecurat o micuta greseala pe undeva: pe Alina 53 n-o astepta nimeni in gara! Ea astepta pe toata lumea la Predeal, fiind sosita inca de miercuri la Belvedere, cu masina si sotul din dotare!

irinad [04.04.15 11:40:23] »

@Zoazore - Te pot ajuta eu cu raspunsul la fotografia P15, da, este sotul meu cel dansator. Daca ti-a facut placere ca "te-a dansat", m-as bucura foarte tare, el incearca la toate evenimentele unde-i prezent sa danseze cu cat mai multe doamne, fara sa supere pe cineva. In alta ordine de idei, cred ca tu, ca si mine, prezenta pentru prima data la o intalnire AFA ai simtit cam acelasi lucru: bucuria si fericirea de a fi printre alti multi colegi pe care i-ai simtit aproape. Multumim pentru cuvintele frumoase si pline de emotie!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [04.04.15 12:03:31] »

@irinad - Plăcerea a fost de partea mea. Soțul tău danseaza, foarte bine. Mi-era teamă să nu greșesc punând poza fără acordul persoanei și nu știam cui să mă adresez. Dacă e OK, o las acolo!

Mulțumesc, @irinad. Și pentru gândurile, bune, și pentru soț. Da, așa am simțit:emoții, bucurie, fericire, plinătate sufletească!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
Zoazore [04.04.15 12:06:30] »

@Dragos - Zi-mi prețul și-l plătesc. Doar că eu am fost in Arcadia, tu in Poiană! Merge bere?

Acum și tu... Ai înțeles sigur la ce mă refeream cu ”greii”, doar că ești tu mai modest!

Zoazore [04.04.15 12:09:49] »

@maria55 - Mulțumesc, inimă mare! mă-nclin!

Când am coborît din tren, lângă Radu era un domn impunător care avea un bilet (ecuson?) pe care scria Alina53. Eu am presupus că pe ea o aștepta, deși citisem ca ea era deja acolo.

vega06 [04.04.15 12:57:35] »

@Zoazore -

Ca și-n prima seară, și-n a doua tot la 4:30 am plecat la somn. Vega06 să trăiască! Mulțumim, Vega și Gina, că ne-ați suportat două seri la rând.

Aloo... Colegu' Zoazore (asta ca s-o plagiez pe Crismis !! Ce vrea sa spuna asta? Cum adicatelea v-am suportat? Ati fost o companie placuta si relaxanta, ca altfel crezi ca aveam vreo jena si sa ne ridicam sa plecam? Ne-am simtit bine alaturi de voi si asta sper sa fi fost valabil si reciproc.

Mai stateam noi, da' n-ai vazut ca disperatii aia adunau tot de pe mese, pahara, bautura, tot... Ca mai apoi sa inceapa sa traga si sa impinga mesele p'acolo cu clientii aflati in restaurant. Si basca, au mai bagat si aspiratoarele. Uite asta am uitat s-o prind in review-ul meu despre hotel . Da' ma rog, nu asta era ceea ce vroiam sa spun in ecou si am divagat. Sorry

Ideea era ca ne-am simtit minunat in compania voastra si abia asteptam sa ne revedem in formatie completa si sa-i bem palinca lu' Radu

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
maria55 [04.04.15 13:03:17] »

@Zoazore - da, avea ecuson... dar era @sot>@Alina 53, care cu bunavointa deja cunoscuta, era pe post de shuttle-bus pt cei veniti cu trenul!

De aici confuzia

Ulterior, cred ca a scos ecusonul... ca deh, taximetristii...

Safta Radu [04.04.15 14:26:59] »

@vega06 - Pentru prieteni, intotdeauna voi fi pregatit cu o palinca buna. Cel mai important e sa ne intalnim, ca vedem noi pe urma...

traian.leuca [04.04.15 15:22:42] »

@Safta Radu -Deci ați avut palincă la Predeal și eu n-am gustat din ea? La anul nu vă mai ”iert”.

Safta Radu [04.04.15 15:41:15] »

@traian. leuca - Daaaaa, am avut o palinca buna, stiti cum se spune, d-aia cu multe ,,margele''. Chiar imi pare rau ca nu ati savurat licoarea. Ramane pentru viitoarea intalnire.

Dupa cum am mai spus, pentru prieteni voi fi pregatit asa cum trebuie.

Zoazore [04.04.15 15:42:22] »

@traian. leuca - Dacă n-ați venit pe la noi!

Zoazore [04.04.15 15:48:56] »

@vega06 - Acuma, na! Puteați sta și din politețe!

Faza cu aspiratorul, mai ales cât de înnadit era cablul ăla electric... merita pozat!

Nouă ne-a fost drag să stăm cu voi! Sunteți deosebiți!

Pup și Gina-Duracell!

vega06 [04.04.15 16:40:35] »

@Safta Radu - Radule sa-ti tina Dumnezeu obiceiul. Eu ma declar de pe acum cel mai bun prieten al tau . Evident dezinteresat... De intalnit ne vom mai intalni cu siguranta. Tu fa provizii acolo sa nu te prindem descoperit .

@traian. leuca - Pai dom' Traian, io vrusei sa va deturnez si catre masa noastra, da' cand trebuia sa se intample, erati "bon" (masculinul de la bona ) la o fetita micuta, blonduta si draguta de p'acolo. Da' la anul nu scapati

@Zoazore - Ce politete, care politete? Nu "se esixta". Pur si simplu declaram pe la ora 12 (00,00) ca ne-a palit un somn ingrozitor si ne retrageam elegant . Odata ce n-am facut-o, concluzia vine de la sine.

Si da. Cu aspiratoru' puteau iesi cateva poze de mare angajament si rupeam tot cu ele, da' asa cum stii, imi murise bateria la scula foto, asa ca norocul lor si ghinionul meu. Era o paine buna de mancat cu aspiratorul lor in mijlocul clientilor asezati la mese . Pfai... Erau mancati

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
traian.leuca [04.04.15 22:20:11] »

@vega06 - N-am fost chiar bonă, însă fetița blondă și drăguță venea mereu la mine (chiar și când dansam) și cum mie îmi plac copii a trebuit să-i fac pe plac.

La anul (dacă se va mai păstra repartiția) voi fi cu ochii pe masa voastră.

Zoazore [04.04.15 23:32:02] »

@traian. leuca - Facem cerere, șefu! Acum n-am făcut să stau cu Radu și Adri-nico?

Refacem masa 4 c-o mică modificare.

papone [05.04.15 17:26:17] »

@Zoazore - mutumesc pentru dragonul albastru, e la loc de cinste la mine pe birou!

Zoazore [05.04.15 17:36:26] »

@papone - Mă bucur că-ți place! Vi l-am dat din suflet! Cum la suflet mi-a mers să va cunosc!

papone [05.04.15 18:21:56] »

@Zoazore - Mai mama... sau mai colegule! Esti super tare si sunt convins ca ai fost o surpriza (placuta) pentru multi.

Si indiferent cat de ciudat ar suna pentru cei ce nu vor intelege, nu pot a ma abtine sa-ti spun:

Saru'mana colegu', esti o adevarata doamna!!!

hlli [05.04.15 18:44:34] »

@Zoazore, o doamnă plină de-o veselie molipsitoare!!!

Zoazore [05.04.15 22:26:51] »

@hlli -, Doamnă, nu eram eu la parametrii normali, că, deh, nu cunoșteam lumea. Dar data viitoare... va fi altfel!

Dabator [05.04.15 23:55:11] »

@Zoazore: Am să te dezamăgesc. Eu trăsesem cu ochiul cu ceva timp în urmă pe cardul tău de utilizatoare așa că treaba cu colegul nu prea ține. Dar plăcerea de a ne cunoaște, chiar dacă numai câteva minute, a rămas aceeași cu cea a antevorbitorilor mei.

A, și trebuie să recunosc că ești plin de vervă și voie bună...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [06.04.15 13:36:51] »

@Dabator - Daba, degeaba ai tras tu cu ochi' ca era incomplet! Si special l-am lasat asa! Iti poate confirma Cornel! Abia acum, dupa Predeal, am pus "EF" ul la locul lui! Tzapaaa!

Cum ziceam, fiind la prima intalnire, am fost cumintica! deh, is mai timida io asea!

Mi-ar fi placut sa vorbim mai mult, dar... n-au intrat zilele-n sac!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
crismis, hlli, irinad, maria55, Safta Radu, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0807158946991 sec
ecranul dvs: 1 x 1