ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.04.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Brașov
ÎNSCRIS: 22.07.09
STATUS: SENATOR
LUNA
MAR-2015

2015 - Întâlnire AFA Belvedere Predeal

NOTĂ RUBRICĂ OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS [2015 - Întâlnire AFA Belvedere Predeal]
Textul de mai jos face parte din categoria discuții libere, off-topic sau "de interes turistic TEMPORAR ori restrâns" — eventualele voturi sunt simbolice (+1/-1 PMA)

Friends Will Be Friends

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Cel mai frumos cadou pe care îl poţi face cuiva este timpul tău pentru că dăruieşti o bucată din viaţa ta pe care nu o vei lua înapoi niciodată.”

Am bucuria de a fi participat la toate întâlnirile anuale ale comunităţii AmFostAcolo. Fiecare dintre acestea a avut ceva unic dar toate au ceva în comun: dorinţa de a-i cunoaşte sau de-ai revedea pe cei care ne-au încântat cu impresii frumoase despre destinaţii de aici, din ţară dar şi din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Mi-ar fi greu să spun care a fost cea mai reuşită reuniune, eu îmi amintesc cu drag fiecare (re)întâlnire, chiar dacă anii au trecut cu repeziciune. Ţin minte pregătirile care au precedat fiecare eveniment, serile festive, decernarea premiilor, tortul aniversar care e de la an la an mai bun...

Şi, mai ales, mi-a plăcut că, de fiecare dată, o zi era dedicată ieşirilor, prilej de a ne cunoaşte mai bine şi de a vorbi pe îndelete despre pasiunea noastră comună de a călători.

Prima întâlnire pentru mine în cadru restrâns a fost la Şura Dacilor în Poiana Braşov, a urmat apoi mini turul pietonal prin Braşov cu ocazia întâlnirii de la Tărlungeni, Muzeul pălăriilor de paie din Crişeni – Harghita când ne-am întâlnit la Odorheiu Secuiesc, Cheile Grădiştei de la Fundata cu prilejul întâlnirii de la Mistral - Moeciu, Castelul Peleş, weekendul trecut, şi, bineînţeles, vacanţa din Skiathos din 2013, singura dată când s-au organizat două întâlniri anuale.

Întâlnirea de la Predeal este a treia care are loc în zona Braşovului, prilej de mândrie pentru noi localnicii dar şi motiv temeinic pentru a participa. Am figurat printre cei înscrişi chiar de la bun început, e adevărat doar sub forma unui număr, ceea ce poate a dat ceva bătăi de cap organizatorilor. Am preferat să nu mă mai trec explicit doar pentru că mi-aş fi dorit ca prezenţa mea să treacă neobservată. Am fost însă plăcut surprinsă când am început să primesc mesaje de la prieteni dragi care mă întrebau de ce nu mai particip anul acesta. Astfel, entuziasmul de a veni la Predeal, începuse să atingă cote alarmante deşi mai aveam luni bune de aşteptat. Dar, pe măsură ce timpul trecea, din motive mai mult sau mai puţin mărunte, simţeam că nu mai aveam elanul de odinioară. Ca niciodată, am citit destul de puţin pe topicul dedicat şi nu am scris niciun ecou. Nu m-a preocupat nici numărul pe care îl aveam la cameră sau locul la masa festivă, acestea au fost întotdeauna detalii minore pentru mine.

Cu doar câteva zile înainte, când am văzut prognoza, nu-mi venea parcă să cred că exact în weekendul în care aveam să ne întâlnim, urma să plouă abundent, asta după câteva zile foarte frumoase, de primăvară adevărată. Am sperat până în ultima clipă ca previziunile să nu se adeverească, mai ales că la toate întâlnirile anterioare avuseserăm parte de un soare generos. Nu a fost să fie şi, cum bine ştiţi, a plouat în neştire în cele trei zile. Eu nu prea cred în coincidenţe, probabil aşa a fost să fie, am fost puşi la încercare, am avut astfel posibilitatea de a petrece mai mult timp împreună, puţini au fost cei care s-au refugiat în camera de hotel.

Despre întâlnirea propriu-zisă s-a scris deja şi se va mai scrie o vreme, nu am să mai insist pe diverse aspecte mai mult sau mai puţin tehnice. S-a vorbit destul de mult despre organizare, este firesc, nu este puţin lucru să te ocupi de un eveniment de o aşa amploare. Pentru că am fost menţionată în repetate rânduri aş dori să precizez că meritul meu a fost infim. Dat fiind numărul de participanţi chiar credeam că voi reuşi să mă pierd în mulţime, nu a fost însă să fie... glumesc... Mă bucur totuşi că am reuşit să fiu de folos câtuşi de puţin.

Zâmbetele de mulţumire, cuvintele calde sunt de nepreţuit. Mă impresionează de fiecare dată, în primul rând, bucuria aceasta a colegilor aflaţi la prima întâlnire. Euforia lor m-a cuprins şi pe mine şi, treptat, alături de prieteni de care sunt deja apropiată, am uitat de ale mele. Îmi place să cred că cei care ne întâlnim în astfel de ocazii o facem în primul rând pentru că avem pasiuni şi gusturi comune şi nu pentru diverse recompense mai mult sau mai puţin simbolice sau pentru a tranşa situaţii trecute.

Cu această ocazie mulţumesc pentru diploma simbolică chiar dacă nu o prea merit. Timpul nu mi-a permis să scriu prea des, sunt în urmă cu multe vacanţe, poate de acum încolo să reuşesc să îmi aşez mai bine gândurile. Mulţumesc şi pentru cadoul de la tombolă şi felicitarea din care răzbate toată dragostea cu care a fost oferită. M-am bucurat mult şi de CD-ul despre judeţul Alba şi care mi-a amintit de vizita mea recentă în cetatea Alba Carolina. Gesturi mărunte dar care ne fac să ne simţim mai aproape unii de alţii.

Apreciez şi respect în special efortul colegilor veniţi cu familiile de la distanţe apreciabile.

Nu am să dau nume pentru a nu omite pe cineva dar mă bucur că v-am (re)văzut pe toţi cei care aţi venit la Predeal cu dorinţa de a ne simţi bine împreună. Sunt bucuroasă că am reuşit să îmi fac prieteni noi, nu sunt cuvinte mari şi, chiar dacă am interacţionat destul de puţin, acest lucru s-a datorat doar faptului că nu a existat timpul fizic pentru mai mult.

Hotelul în sine nu pot spune că m-a decepţionat, e adevărat însă că la partea de cazare sunt subiectivă, având în vedere că nu am stat cu totul mai mult de 8 ore în cameră. În acest răstimp nu am sesizat nimic deranjant.

La capitolul masă sunt în asentimentul colegilor, au punctat foarte bine lipsurile dar şi singurul plus, prăjiturile respectiv desertul. La capitolul băuturi nu mă pronunţ pentru că în afară de o vişinată autentic ardelenească adusă „extra” nu am băut altceva.

Cuvinte de laudă aş avea la adresa tânărului de la bar, foarte amabil şi prompt, s-a descurcat foarte bine deşi nu a fost cruţat deloc.

Acum, am ajuns cu toţii acasă şi suntem iar noi, cei de zi cu zi. Ecourile persistă, parcă încercăm cu toţii să prelungim cât mai mult momentele simple de bucurie pe care le-am savurat din plin acum doar câteva zile. Ca în orice comunitate, nu este totul chiar roz. Suntem diferiţi, au fost şi vor mai fi şi schimburi de replici mai puţin amicale, ne supărăm poate prea repede şi spunem vorbe pe care le regretăm mai apoi. Important este să învăţăm din greşeli şi să mergem mai departe, să îi putem privi în ochi pe cei de lângă noi. Şi pentru mine este un moment de răscruce, vine un timp când ne dorim să ne bucurăm mai mult de oamenii şi lucrurile care contează cu adevărat în viaţa noastră.

Vă mulţumesc încă o dată pentru toate momentele frumoase petrecute împreună şi m-aş bucura să ne revedem, chiar dacă acest lucru se va întâmpla, probabil, într-un cadru mai restrâns.

Sărbători fericite să avem cu toţii, cu linişte în case şi în suflet!

Rog ataşarea videoclipului:

https://www.youtube.com/watch?v=0AIlz08fZos

Mulţumesc


---
Trimis de krondia in 03.04.15 15:08:59
Validat / Publicat: 03.04.15 17:55:44
VIZUALIZĂRI: 2474
26 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22065 PMA (din 65 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

26 ecouri scrise, până acum

webmaster23 [03.04.15 15:28:35] »

Melodia solicitată a fost atașată.

Inspirată alegere!

Dan&Ema [03.04.15 18:06:00] »

Ce experienta faina si valoroasa sa ai in palmares atatea intalniri AFA!

Eu sunt inca in asteptarea primei participari (la anul).

Sarbatori fericite!

Zoazore [03.04.15 18:12:47] »

@krondia - Calde si frumoase cuvinte! Tu crezi c-ai făcut puțin. Eu cred c-ai facut mult. Eu-s boboacă, așa ca știu ce spun!

Mulțumesc, Krondia!

balasa violeta [03.04.15 18:34:07] »

@krondia - Nu există plăcere comparabilă cu aceea de a reîntâlni un vechi şi bun prieten. Exceptând poate pe aceea de a-ţi găsi unul nou.

Rudyard Kipling

Larissa [03.04.15 18:45:05] »

@krondia - Sunt onorata ca te-am cunoscut, esti o persoana cu multa tarie de caracter, modesta si un exemplu pentru spiritul AFA, cam diluat in ultimul timp.

Sarbatori fericite si tie!

msnd [03.04.15 18:55:11] »

@krondia -

Mulțumiri pentru acel puțin, care pentru mine, simplu și novice participant, a însemnat foarte mult. După cum singură ai spus-o în prima frază a articolului.

maria55 [03.04.15 19:14:34] »

@Krondia,

multumim si noi! Sarbatori fericite!

pepsi70ro [03.04.15 20:30:12] »

Nu este așa @Krondia. Ai preferat de la bun început să întâmpini participanții in holul receptiei, să-i călăuzești prin hotel, să le propui excursii, să te interesezi daca le este lor bine și dacă au nevoie de ceva. N-ai fost organizator propriu-zis, dar te-ai comportat ca unul care a organizat totul. Felicitări si JOS PĂLĂRIA!

amero [03.04.15 20:54:36] »

Draga colega si mai tanara prietena iti multumesc ca esti atat de speciala, sensibila si modesta. Ne-ai fost de mare folos la toate intalnirile la care am participat. Astept cu interes si rew. tale si multumesc pentru tot ceea ce ne oferi.

sunflower [03.04.15 22:35:11] »

@krondia, da, fericirea vine din lucrurile simple! Atitudinea ta, deschisă față de toți deopotriva, membri vechi sau mai nou veniți, e salutară. Pentru mine a contat enorm. Mulțumesc!

Sărbători fericite!

Dragos [03.04.15 23:03:26] »

@Dia - nu am decât o singură speranță: peste un mileniu, când vom fi pulbere de stele, să ne reîntâlnim prin cine știe ce galaxie și să fim tot prieteni! Respect!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
irinad [04.04.15 06:57:26] »

Multumim mult pentru aceste cuvinte frumoase si pline de caldura. Imi pare atat de rau ca nu am interactionat mai mult, in afara tricoului...

krondia [04.04.15 16:48:46] »

Îmi cer scuze pentru întârzierea cu care răspund, am plecat din Brașov între timp. Vă ofer, cu drag, o altă imagine cu munții, Făgărașii de această dată.

Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, ați reușit, și de data aceasta, să mă emoționați. Gândurile voastre bune sunt cel mai de preț dar pe care l-am primit acum, în prag de sărbători.

Sărbători în tihnă să aveți, alături de cei dragi!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
andreea_c [04.04.15 17:35:42] »

@krondia - Sarbatori fericite si tie!

Pentru mine a fost o adevarata placere sa te cunosc.

Ma bucur mult ca ti-a placut cadoul de la tombola si iti doresc sa-l savurezi alaturi de cei dragi.

Te pup.

Zoazore [04.04.15 19:14:57] »

@krondia - Și tu, suflet mare, să te bucuri alături de familia ta. Sărbători cu bine!

serban55 [05.04.15 02:16:12] »

@krondia - Primeste si din partea mea felicitari pentru modul in care te-ai implicat, voluntar, in realizarea cu succes a intalnirii AFA.

Am avut ocazia sa organizez si eu de-a lungul vietii intalniri de o asemenea anvergura si stiu ce implica un astfel de eveniment.

E usor sa critici din tribuna, mai greu e in teren !

Alina Morar [05.04.15 14:25:30] »

Multumesc si eu ca mi-ati dat ocazia de a participa la aceasta intalnire, unde in sfarsit mi-am cunoscut prietenii virtuali. Pe unii cunoscandu-i cat de cat mai bine, de pe Facebook, pe altii... nu prea. Rusine mie Nu am mai avut parte de atata timp liber si nu prea mai stiu ce-a scris fiecare, pe unde a umblat... asta e, am mers neiformata si am intrat in contact cu persoane care stiau foarte multe lucruri despre mine, iar eu... mai nimic. A fost un pic ciudat, mai ales ca sunt foarte multi useri noi, pe care eu nu-i cunosc.

Noi ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat, imi pare rau ca nu am socializat mai mult, eu fiind si o fire un pic mai retrasa... eram si cu copilul, care desi e mare deja, tot am avut un pic de bataie de cap cu el. In prima seara a preferat sa ramana in camera, pentru prima data l-am lasat singur, i-am explicat ce si cum, ca nu are voie pe balcon... in lift singur... a inteles si a stat cuminte, a lucrat el ceva pe acolo si pana la urma a adormit. Bineinteles ca in acest timp cat a stat singur, tot mergeam eu sau sotul sa vedem daca e ok

Multumim inca o data! Am cunoscut oameni minunati, deosebiti!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Dabator [05.04.15 15:13:18] »

@Alina Morar: Iată un ecou de la întâlnire care îmi place foarte mult.

Odată ajuns acasă, am realizat că nu am cunoscut o mare parte din persoanele pe care mi le-aș fi dorit să le cunosc. Fie că e vorba de tine, de @Safta Radu, @danamandache, @luciaoradea, @iulianic, @alina53, @sejurica, @serban55, @căpcă1, @mariana.olaru o listă lungă, deloc exhaustivă.

Nu e loc pentru regrete, asta lasă loc pentru o viitoare întâlnire. Totuși acum, la prima mea întâlnire am reușit să cunosc foarte multe persoane, toate interesante. Per ansamblu mie mi s-a părut o întâlnire foarte reușită, pe care aș repeta-o și mâine .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
maria55 [05.04.15 15:41:04] »

@Dabator - ai scapat usor, @danamandache a lipsit de la intalnire!

Dabator [05.04.15 15:43:22] »

@maria55: Ca dovadă a habarnismului meu

krondia [05.04.15 16:15:49] »

@Serban55, mulțumesc dar, cum spuneam, contribuția mea a fost infimă.

@Daba, mă bucur că vă cunosc, m-am simțit bine în compania voastră.

Alina, ai o familie frumoasă, e de apreciat efortul vostru de a veni de la așa distanță. Vorba ta, în timpul ăsta mai bine ieșeai din țară.

Să ne revedem cu bine.

Dabator [05.04.15 18:12:04] »

@krondia: Și mie îmi pare bine că te-am cunoscut și am avut ocazia să schimbăm câteva cuvinte.

maria55 [05.04.15 21:18:34] »

@Dabator - ma bucur pt faptul ca "habarnismul" tau, nu a dat roade in ceea ce ma priveste!

Incantata de cunnostinta, Dabatoare!

Dabator [05.04.15 21:38:36] »

@maria55: Eu ce să mai spun. Am cunoscut o doamnă plină de voie bună, în permanentă agitație, un îndemn la dorință de viață, la trăire. Un adevărat privilegiu să vă întâlnesc!

maria55 [06.04.15 00:35:32] »

@Dabator - off, desi este review-ul Krondiei, n-as vrea sa fim off/t... insa ai pus punctul pe i!

... "un indemn la dorinta de viata... "da, imi doresc asta, doresc tuturor asta, fericire, intalniri de gen, prietenii adevarate, bucuria de A FI ACOLO... sanatate multa si un Paste fericit!

krondia [06.04.15 08:55:59] »

Mulţumim frumos Maria, îţi doresc să ţi se îndeplinească toate aceste dorinţe! Mă bucur că de data aceasta am reuşit să vorbim mai mult. Pe curând!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina Morar, amero, andreea_c, balasa violeta, Dan&Ema, hlli, irinad, maria55, msnd, serban55, sunflower, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0709130764008 sec
ecranul dvs: 1 x 1