Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 826

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 827

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 828

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 829

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 830
Pe scurt - categoric NU. Detalii, argumente, mai jos / impresii Pensiunea Daiana, TURDA [CJ] #AmFostAcolo
ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.08.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Timișoara
ÎNSCRIS: 17.12.07
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
AUG-2014
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 3 & 10
PREȚ SEJUR 80 lei dbl / noapte, 90 lei ptr 2 ad + copil?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ fără (self catering)

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
25.00%
Foarte nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
70.00%
Satisfăcător

NOTA MEDIE REZULTATĂ
50.62%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
[fb]
TIMP CITIRE: 5 MIN

Pe scurt - categoric NU. Detalii, argumente, mai jos

TIPĂREȘTE

Plusuri:

1. nu e chiar "peste drum de salină", cum zicea vreun posibil apropiat al proprietarului într-un review anterior, ci la aprox 5 min pe jos de intrarea veche în Salină. E un plus bunicel.

2. Foişorul = foarte reuşit, potrivit pentru socializare - ATENŢIE: doar în cazul grupurilor mari, de 8-16 familii, a. î. să fiţi aprox cam doar voi pe-acolo. Altfel - iasă cu "călcat pe picioare" - maare! :)

3. "Trambulina" - tare apreciată de ai mei şi de ceilalţi copii

-

MINUSURI:

1. proprietar neserios, lipsit de cuvânt, alergând după bani cu orice preţ.

Aveam rezervare pentru 2 căsuţe integral (una = 4 camere = pentru 7 zile, alta = 4 camere, pentru 3 zile)

Sigilată cu plata avans. Cu aprox 1-2 luni înainte (nu mai ţin minte exact)

Când am ajuns, ne-a explicat că... ne poate da doar 3 camere, şi alea "împrăştiate".

Ne-a propus alte variante, în schimb - e adevărat. Inacceptabil, pentru noi - am mers acolo pentru a fi împreună - 8 familii (aveam 3 zile onomastice, din 3 famili distincte). 2 familii (din grup) s-au supărat şi-au plecat.

Am realizat, în cele 4 zile în care am stat, care-a fost motivul: proprietarul a trecut peste avansul încasat (şi s-a c***t pe cuvântul dat, scuzaţi-mi expresia. Şi rima, lol) din cauza lăcomiei - a primit o solicitare din partea unei firme (un grup mare, muncitori bulgari!) - care i-au ocupat aproape toată capacitate (4 căsuţe a câte 4 camere)

Cum chemasem alte 7 familii cu mine, din mai multe oraşe, iar unii erau deja pe drum, am rămas, urmând să găsim cumva soluţii. N-a fost, până la urmă, posibil, din cauza comportamentului grobian al proprietarului, sub limita decenţei - vezi mai jos.

2. Camere mici (ok ptr 2 adulţi, extrem de înghesuite ptr 2 ad + 1 copil, aproape imposibile ptr 2 ad + 2 copii). Baie MINUSCULĂ = 1mp - aşa cum am scris într-un ecou, o persoană cât de cât ne-"filiformă" poate dărâma chiuveta, când se ridică de pe "tron"! :)

3. Zgomot de bormaşină & alte "maşinării", ca ambient. La 10-20 de metri, în aceeaşi curte, proprietarul are în construcţie un "viloi" de 4-5 etaje, lung şi lat, *în plină amenajare*.

4. Mişmaşuri la nota de plată. Proprietarul mi-a prezentat o notă de plată calculată cel puţin "original", în valoare de 22 milioane (am şi-acum hârtia!), redusă ulterior, la protestele mele, la 11,2 milioane!! It's true - a încercat să-mi ia aproape DUBLU față de cât ar fi fost corect! Am factura şi calculul iniţial, scris cu mâna lui, ca dovezi.

În plus, cele 12 milioane erau cazarea per zi -- n-am văzut aşa ceva *în viaţa mea* (şi nu credeam c-o să văd).

Cum ar veni, dacă ajungeţi acolo, d e exemplu, la 7 seara şi plecaţi a doua zi dimineaţa la 6 - pentru cele câteva ore petrecute acolo veţi plăti fix 2 zile de cazare! LOL

Nu m-am ţigănit (i-am reproşat doar ciudăţenia, apoi am plătit), urmând să clarific ulterior la Protecţia Consumatorului

5. Proprietar arogant şi ameninţător. Cine ştie ce-o fi (sau o fi fost) pe plan local, dar îşi permite să ameninţe cu "desfiinţarea" turiştii care-i contestă... orice, menţionând apăsat că "el nu primeşte ordine în casa lui"!??! ("Ordinul" era solicitarea mea de a recalcula, civilizat, "nota de plată")

Când ne-a cerut "banii jos" (la mijloc de sejur!!) şi eu i-am spus că nu sunt pregătit să-i dau acuma, îi dau eventual doar un 50%, restul la sfârşit sejur (plăteam pentru o bună parte a grupului, familia-mi "extinsă"; el spunea că are nevoie de bani *acum*, eu nu aveam lei scoşi, ci doar euro...) a ridicat tonul şi... ne-a poftit pur şi simplu afară! I-am dat 500 de euro, i-am spus că aştept restul, apoi i-am zis nevestei şi celorlalţi să facă bagajele.

A revenit asupra "invitaţiei", e drept, cam la 2-3-4 ore, dar... era prea târziu.

Ne-am făcut bagajele şi. am plecat, după 4 nopţi (ne-a impus plata a 5 zile, cum am scris mai sus -- e trecut şi pe factură! - la solicitarea mea de a explicita calculul)

Ne-am mutat, cu căţel cu purcel :), într-o vilă, la mare depărtare de salină - e foarte greu să găseşti cazare în august în Turda; poate de aceea am observat şi alte cazuri de "lăcomia strică omenia", pe-acolo - şi-am mai stat acolo 3 zile.

-

I-am spus - CALM, decent şi civilizat - proprietarului, că nu are CUM să se termine aşa, după "punctul" lui va urma şi "punctul" meu. A considerat asta o ameninţare (lol) şi credeam că o să sară la bătaie (e un om masiv şi - din câte-mi dau seama - foarte impulsiv).

La protecţia consumatorului nu am ajuns încă - mi-e greu, cu programul meu - dar aici tot mi-am făcut, într-un final, timp să scriu.

-

Ca o concluzie: evitaţi, poate găsiţi totuşi altceva, vă puteţi strica concediul MULT mai rău decât l-am stricat noi -- nu cred că aveţi prea mulţi seninătatea, liniştea mea - ardelenești, ambele - precum şi "miserupismul" (în *aceste* situaţii/cazuri) acumulat în anii de "tăbăceală" lumească & turistică :)

Proprietarul n-are nicio treabă cu TURISMUL, prea ocupat fiind să adune, cât mai rapid şi cu orice mijloace, pe orice cale, BANI

.

Alegeri inspirate, vă doresc.

Mult, muult mai inspirate ca a mea :)


[fb]
---
Trimis de tm67bru in 29.08.14 17:12:58
Validat / Publicat: 29.08.14 18:24:03
VIZUALIZĂRI: 3301
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
28 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tm67bru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Notice: Undefined variable: bImpresiiSterse2 in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 3777
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 125499 PMA (din 125 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest review

28 ecouri scrise, până acum

webmasterX [29.08.14 18:23:25] »

Rog trimiteţi dovezi ale rezervării (copie după doc. de plată avans, schimbul de mailuri referitor la rezervare etc) prin email, pe adresa webmaster[@]amfostacolo[.]ro.

După verificarea acestor documente, unitatea va fi inclusă pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi care nu respectă rezervările

iulian68 [29.08.14 18:59:43] »

@tm67bru: lol, - ca sa incerc sa intru in "ambient" - atata "banet"?

Si cum sa ramana "doar" pe lista "neagra", mai ales ca ai si dovezi? Fie ce o fi sau o fi fost, nu mai "tine" cu chestiuni din astea...

Imi pare rau ca aflu pe aceasta cale de pataniile de acolo, insa trebuie sa scrie cineva de locul celalalt la care ati ramas, pentru ca, hotarat lucru: cand este o companie de calitate si se declanseaza distractia, chiar nu mai conteaza unde stai, doar sa fii mai departe de zona locuita, ca sa te poti desfasura in voie!

Si nu o spun doar de dragul de a o spune.

Iar vila - putea sa fie doar loc de somn, chiar nu a stat nimeni in camere!!! )))

tm67bru [29.08.14 19:10:36] »

@iulian68: la vilă - alt "character".

După ce am stabilit - la iniţiativa mea - totul, pe hârtie, cu proprietaru (preţul, per cameră şi total, "ocuparea" fiecărei camere etc) - acesta mi-a spus "tu & prietenii tăi nu vă puteţi caza până nu plătiţi -ANTICIPAT tot! "

Eram "din scurt", aşa că i-am plătit, înainte, ştiţi voi, ca la... 16 milioane. (cu greu i-am adunat, a fost *înainte* să sosească şi ultimele 3 fam)

Mina asta - "de aur", nu de sare, pentru localnicii din Turda având în vedere cererea extraordinar de mare de cazare - a stricat orice urmă de "ardelensim" din mulţi, pe-acolo...

Şi chiar de omenie, aş zice...

-

Scrie tu de vilă, de vrei. Eu nu scriu (altceva). Nici nu ştiu cum se numeşte

iulian68 [29.08.14 19:17:12] »

@tm67bru:

Mie mi-a spus tipul de "character" ca s-ar chema 'Augusta" Si de scris nu am ce, poate doar de "Fetele de la Capalna", sau sirtaki, sau "macaraua"... De altfel nici nu ma mai interesa locatia, in compania voastra totul s-a redus la lucruri fara importanta!!! Asta din cauza distractiei !!! Cat despre apa de la Beliu... Ce sa mai spun, sanatate curata! ))

Dan&Ema [29.08.14 19:18:43] »

Genul acesta de reviewuri care evidentiaza minusurile sunt de apreciat.

am punctat articolul tau.

in curand voi posta mai multe impresii din bucovina si nu numai

pe curand

dan&ema

Alex_Macedo [29.08.14 22:02:18] »

@tm67bru

Sunt totuși niște... ehm... chestii, destul de... sensibile. Când, cu aplomb, te angajezi la o anvergură ca ieșire, în format: 8 familii cu pruncii, dupa ei... eh... mai ales, în România, situația, din păcate, poate scăpa de sub control. Dacă este vorba de tine plus familia, ieși din situația de c***t, evidențiezi propietarului un... Go fuck, yourself! ... și te cari. În momentul în care sunt implicate încă, pe puțin, 20 de persoane, cățel, purcel, incluse... imaginea e cu totul alta din punct de vedere organizatoric. Nici gând, să arăt cu degetul către tine @tm67bru! Mârlănismul turistic mioritic, dacă are și amplasare bună... ca exemplu, Salina Turda, că tot suntem on-topic, va continua sa își bată joc, pentru că se merge pe ideea "Las'că vin alții". Nu te mâhni! Ăsta e turimus-ruperus-buzunarus... as allways!

Data viitoare va fi mai bine!

Succes.

tm67bru [29.08.14 22:10:42] »

@Alex_Macedo: până la urmă a ieşit totuşi chiar fain, să ştii. În weekend, când ne-am sărbătorit & "get razna"

Zic eu că şi datorită jemenfiche-ului la adresa mârlanilor & mârlănismelor lor.

Dacă mă puneam "la mintea lui", atunci - îmi stricam probabil sejurul şi mie şi prietenilor...

Pragheza_Gotica [29.08.14 22:17:56] »

Acu'mai trebuie sa stie sa citeasca... "propietarul"...

Alex_Macedo [29.08.14 22:22:24] »

Bine ați facut! Sincer, mă bucur! Lasă-i pe propitari... Fuck them! ... să măcăne, numai voi să vă simțiți bine. Jemenfiche-ismul, ar trebui să fie sau în cazul tău este, literă de lege!

P. S. Evident, @tm67bru, în acest demers, ți-ai pierdut ceva neuroni, oricât ai fi tu de calm!!!

tm67bru [29.08.14 22:24:57] »

@Alex_Macedo:

Evident, @tm67bru, în acest demers, ți-ai pierdut ceva neuroni, oricât ai fi tu de calm!!!

ba neuroni io zic/sper că nu - doar timp, dar îi aproape la fel de important ptr mine

danamandache [29.08.14 23:06:37] »

Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!!! La multi ani sarbatoritilor!!!

Bataie nu puteati primi, Superman era acolo!!!

iulian68 [30.08.14 06:48:14] »

@danamandache: oricum ar fi fost, nu se putea sa imi ratez ziua si anul asta! bateam tot! si daca am scapat de "fratele" sirian, crezi ca fratii ardeleni erau mai altfel?? Iar ideea cu tortul "superman" i-a venit lui tm67bru, noi uitasem de faza aia!

danamandache [30.08.14 07:20:47] »

@iulian68: La multi ani, fratele meu Superman!!! Stiam eu ca nu iti lasi prietenii la greu!! Oricum, vazandu-va fetele in fotografii mi-am dat seama ca ceva e putred in... Turda!!!

iulian68 [30.08.14 07:50:27] »

@danamandache: multumesc, surioara! Insa nu a fost nimic putred, sa stii! Poate de la palinca aia sa fi iesit vreo pruna prin poze... lol, faina tuica! Ardelean trebuia sa ma faca mama!

tm67bru [30.08.14 10:47:21] »

@danamandache: iulian-superman şi alte 2 familii chiar nu au ştiut mai nimic de faza cu mârlăniile, ei au ajuns mai târziu, după ce ne mutasem deja la noua cazare

Probabil că multe (amănunte, picanteriii) le-au citit în premieră, mai sus

danamandache [30.08.14 10:53:03] »

@tm67bru: Asta dovedeste ca esti un prieten extraordinar! Nu ai vrut sa le strici aniversarea!!!

iulian68 [30.08.14 11:01:17] »

@tm67bru: da, intr-adevar, ieri citeam si ma minunam de ceea ce aflam. I-am spus si lui Nina, dar ea mai stia cate ceva de la C. Si uite asa aflu si eu ultimul...

@tm67bru, cum faci tu, ca iar ma simt dator fata de tine... Stii dealtfel ca eu sunt mai coleric, (de, nu mi-s ardelean) si afara de asta mai pun si la inima... dar nu lasa treaba asta asa, fie ce-o fi!!!

webmaster [31.08.14 14:37:40] »

Avem deja dovezile tehnice necesare, procesul de includere pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi de cazare care nu respectă rezervările a fost astfel iniţiat

Vă ţin la curent.

Dan&Ema [31.08.14 14:41:38] »

@webmaster: e bine ca exista acest tool

dan&ema

iulian68 [31.08.14 15:13:52] »

@Dan&Ema: subscriu... si ar fi trebuit initiat mai demult... dar e bine si asa!

Dan&Ema [31.08.14 15:47:20] »

@iulian68: si eu sunt in plina postaee dr impresii - puteti viziona - si mai urmeaza.

Ref cazare si mancare voi scrie mereu si de bjne si de rau ca sa stie lumea adrvarul ssa cum l-am surprins eu.

dan&ema

Dan&Ema [31.08.14 16:41:48] »

@iulian68: Sunt si Denisa si Emi. Suntem 2 mari si 2 mici

webmaster [31.08.14 18:14:31] »

@Dan&Ema, iulian68: c'mon... conversaţiile personale offtopic - duceţi-le prin mesaje personale, nu au ce căuta pe firele de discuţii publice!

danadana* [11.09.14 18:03:03] »

bun rewiu! sa stie toata lumea sa evite locul respetiv! Dar la protectia consumatorului nu trebuie sa ajungeti pt a reclama situatia. Puteti pur si simplu sa scrieti un mail (adresa o gasiti pe net) si sa dati toate datele dvs de contact plus relatarea situatiei cu print screen dupa date doveditoare! Nu puteti lasa situatia asa! Macar faceti asta pt viitorii turisti!!!

simihai [20.10.14 01:19:46] »

@iulian68 - Hehe... mi-aduc aminte!!! Doar faza "macaraua" n-o mai stiu. Poate n-am fost implicat.

izabiza [02.08.15 12:20:26] »

@danadana - asa zic si io - bun review, buna si miscarea cu Lista neagra, dar eu tot cred ca trebuia facut un drum si la Protectia Consumatorului.

Zau asa!

simon_niculae [07.09.15 16:24:08] »

@tm67bru - Corect! Scopul evadarii din cotidian, al concediului, sau a oricarei farama de timp liber, cred ca este acela de a te simtii bine! De acea este absolut necesar ca atunci cand independent de vointa noastra, suntem "vrajiti", sau ni se insceneaza diferite sicane, care sa ne darame acest scop, trebuie aduse la cunostinta auditoriului, pentru a ne ferii de aceste rele! Lasand gluma la o parte ai perfecta dreptate : E timpul nostru, si mai ales banutii nostrii, aia munciti! Si e bine de stiut care sunt locurile, sau locatiile unde riscam sa ramanem si fara bani, si fara placere! Multumim de stire!!

Mihai18 [16.09.15 13:41:28] »

Încă o dovadă că situl AFA ne este util și eu doresc să continuie să existe. De aceea este necesar ca tot mai mulți membri AFA să ne informeze când au ce spune. Mulțumesc Tm67bru că ne-ai avertizat la timp. Ți-ai plătit cu acest review informațiile culese de tine de pe acest sit. Cu bine.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alex_Macedo, Dan&Ema, danadana*, danamandache, iulian68, izabiza, Mihai18, simon_niculae
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.093315124511719 sec
ecranul dvs: 1 x 1