ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.03.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Braşov
ÎNSCRIS: 24.07.10
STATUS: SENATOR

2014 Întâlnire AFA - Mistral Resort MOIECIU

NOTĂ RUBRICĂ OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS [2014 Întâlnire AFA - Mistral Resort MOIECIU]
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)

... şi uite aşa s-a dus şi cea de-a patra Întâlnire AFA!!!

Ilustrație video-muzicală
Compact - Cantec pentru prieteni
TIPĂREȘTE

”Dragi colegi ai Comunităţii AFA, sper să ne întâlnim şi mai mulţi data viitoare”

– cu acest gând îmi încheiam povestea despre Întâlnirea AFA 2013 iar din câte se pare, speranţele nu au fost în zadar.

După un an întreg de aşteptare, a venit şi momentul Întâlnirii din 2014, reuniune care spre deosebire de cea anterioară - de la Odorheiu Secuiesc, a adunat un număr mult mai mare de participanţi, fapt care nu poate decât să dovedească încă o dată că după şase ani de AmFostAcolo.ro şi patru întâlniri anuale, această comunitate continuă să fie foarte unită. Până la urmă, din punctul nostru de vedere, este şi normal să fie aşa şi sunt sigur că mulţi dintre dumneavoastră gândesc la fel ca noi – cine se gândea acum câţiva că prin intermediul acestui sait vom depăşi bariera dintre lumea virtuală şi cea reală, că vom ajunge să cunoaştem atâţia oameni minunaţi, să legăm prietenii, să ne întâlnim, să povestim, să... devenim o adevărată “familie”! Dar iată că am reuşit. Şi ca să fim corecţi până la capăt, trebuie să recunoaştem că de-a lungul timpului au existat din păcate şi câţiva colegi nemulţumiţi de această frumoasă comunitate, care au preferat să ne întoarcă spatele. Însă cea mai mare parte au rămas şi împreună cu cei noi veniţi, au dus mai departe ceea ce eu (şi nu doar eu) am numit cândva “Fenomenul AFA”.

După cum probabil bine se ştie, ÎNTÂLNIREA AmFostAcolo 2014 a avut loc în perioada 28 februarie – 02 martie şi a fost găzduită de către Complexul Mistral Resort din Moieciu de Sus. Ca de obicei în cazul unor astfel de evenimente, s-au scris şi cu siguranţă se vor mai scrie multe rânduri despre ce a fost, cum a fost, cum a simţit fiecare această întâlnire. Binenţeles că nu puteam nici eu să lipsesc din lista celor ce au decis să îşi posteze impresiile iar cu voia dumneavoastră, îmi permit să fac şi un scurt bilanţ al celor desfăşurate de-a lungul celor trei zile ale Întâlnirii.

Înainte de toate, ca o impresie generală, mi-aş permite să afirm că această a patra Întâlnire a fost mai complexă, în cadrul evenimentului fiind organizate câteva activităţi ce nu s-au regăsit la întâlnirile anterioare iar aici ar trebui menţionate festivitatea de decernare a diplomelor AFA pentru unităţile de cazare din zona Bran – Moieciu – Fundata – Râşnov, dar mai ales carnavalul. O să revin cu detalii la momentul potrivit însă deocamdată să începem cu... începutul.

Chiar dacă Întâlnirea propriu-zisă a debutat în ziua de 28 februarie, am putea spune că „povestea” a început cu mult timp înainte, încă din momentul anunţării evenimentului – trebuie să recunoaştem că până la urmă, toate discuţiile premergătoare au avut rolul lor. Pe lângă aprecieri, au existat şi destule întrebări, propuneri, reproşuri venite din partea participanţilor, la toate acestea adăugându-se eforturile organizatorilor de a face în aşa fel încât să mulţumească pe cât mai mulţi. Sper că v-aţi dat seama de ce m-am limitat la „pe cât mai mulţi” şi nu am scris „pe toţi” – pentru că sunt conştient de faptul că atunci când există evenimente ce implică mai multe persoane, oricât s-ar încerca e aproape imposibil ca absolut toţi participanţii să fie pe deplin mulţumiţi. Şi mă gândesc că e şi firesc să fie aşa pentru că... suntem oameni, suntem diferiţi, fiecare avem propriul caracter, avem propria gândire, avem pretenţiile şi ideile noastre, care de multe ori nu coincid cu ale celor din jurul nostru.

Revenind, aşa cum spuneam, după câteva săptămâni de aşteptare şi sute de ecouri scrise de către cei ce şi-au exprimat dorinţa de a participa la Întâlnire, a venit şi mult aşteptata zi.

Vineri

Deşi au existat câţiva colegi care au ajuns încă de joi la hotel, vineri a fost ziua „oficială” de sosire a marea majorităţii a participanţilor. Ca de obicei, unii au ajuns mai târziu iar alţii au preferat sa ajungă cât mai devreme pentru a putea profita de restul zilei, plimbându-se prin împrejurimi, participând la activităţile desfăşurate la hotel sau ohihnindu-se după drumurile ce le-au avut de parcurs – nu trebuie să uităm că au fost persoane venite din toate colţurile ţării şi pentru care străbaterea unor distanţe aşa lungi a constituit totuşi un efort deosebit.

Conform programului stabilit, la orele 12.00 a avut loc în sala de conferinţe a hotelului, festivitatea de decernare a diplomelor AmFostAcolo pentru unităţile de cazare din zona Bran – Moieciu – Fundata – Râşnov (colegul nostru Pepsi70ro deja a postat aici filmarea acestei festivităţi). În prezenţa lui Cornel Bociort – fondatorul AmFostAcolo.ro şi a Corinei Martin – preşedintele F. A. P. T. (Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România) au fost premiate pensiunile şi hotelurile ce au obţinut în urma impresiilor postate pe sait un grad de recomandare de 100%. La festivitate, pe lângă o parte dintre reprezentanţii unităţilor premiate şi a membrilor AFA, au participat şi au luat cuvântul câţiva oficiali ai localităţilor mai sus menţionate, implicaţi mai mult sau mai puţin în promovarea turismului. Printre altele s-a discutat despre relaţia dintre turişti şi reprezentanţii unităţilor de cazare, ce ar trebui făcut pentru evitarea aşa-zisului turism „la negru” şi în general, despre măsuri ce ar duce la creşterea numărului de turişti în zonă şi a serviciilor oferite acestora.

Seara a debutat în acorduri de muzică populară, cu un frumos foc de tabără. Tot atunci, în aer liber, ne-au fost aduse câteva platouri cu produse tradiţionale (brânză, slănină şi ceapă), plus băuturi calde. După momentul culminant în care petrecăreţii au încins o horă în jurul focului, a urmat o scurtă şedinţă foto apoi ne-am îndreptat către restaurant.

Pe lângă cină şi dans, seara de vineri a găzduit şi carnavalul, o premieră în istoria Întâlnirilor AFA. Binenţeles că purtarea costumelor de carnaval nu a fost obligatorie astfel că o parte dintre cei prezenţi s-au costumat, cealaltă parte a constituit... galeria. Au fost prezentate fel de fel de costumaţii, care de care mai frumoase şi haioase, unele cumpărate / închiriate, altele improvizate, însă toate menite să atragă atenţia galeriei dar şi a juriului, care de asemenea a trebuit impresionat şi printr-o scurtă prezentare a fiecărui costum. După paradă (cei care doresc să vadă cam despre ce a fost vorba pot găsi aici filmarea realizată de Ovidiu) şi după ce fiecare concurent s-a prezentat în faţa juriului cu câte o poveste, poezie sau scurtă scenetă, a venit şi momentul decernării premiilor, începând cu diplome pentru cel mai... cumva şi cel mai... altcumva costum şi finalizând cu marele premiu ce a constat într-un week-end (prelungit) pe litoral, la Costineşti.

Petrecerea s-a încheiat mult după miezul nopţii, până la aşternerea liniştii fiecare alegând să facă ce a crezut de cuviinţă – să rămână în restaurant, să continue dansul în club sau să meargă în holul mare de la recepţie (mă scuzaţi dar nu îmi place cuvântul „lobby”) la depănat poveşti.

Sâmbătă

Cea de-a doua zi a întâlnirii a fost una destul de aglomerată şi a debutat cu reunirea găştii la micul-dejun. Tot aici s-au făcut şi planurile pentru ziua respectivă, astfel ne-am împărţit în mai multe grupuri: o parte dintre noi au plecat către Râşnov pentru a vizita cetatea ţărănească şi a asista la etapa de cupă mondială a concursului de sărituri cu schiurile, o altă parte au preferat o plimbare la complexul Cheile Grădiştei Fundata iar câţiva au ales să profite de o zi de odihnă şi au rămas la hotel sau au făcut o scurtă plimbare prin pădurea din vecinătatea acestuia.

La orele 18.00 ne-am readunat cu toţii în sala de conferinţă, acolo unde s-a desfăşurat festivitatea de premiere. După discursul „părintelui AFA”, fiecare participant a primit câte o diplomă şi un tricou personalizat atât cu sigla saitului cât şi cu locul ce a găzduit Întâlnirea. Primii cinci clasaţi în topul anual au primit ca bonus şi câte o geacă – de asemenea personalizată cu sigla AmFostAcolo, iar ”Nambăruana” a fost recompensată şi cu o cupă. La rândul său, Cornel (Admin) a primit din partea comunităţii o plachetă din cristal, simbolizând cei ”6 ani petrecuţi împreună cu AmFostAcolo.ro, cel mai iubit site de impresii turistice”.

Binenţeles că nu a fost uitat nici Ovidiu (Pepsi70ro), care „din partea comunităţii AmFostAcolo, cu mulţumiri pentru întregul efort depus în organizarea Întâlnirii AFA - 2014” a primit un mic simbol al aprecierii noastre, a tuturor celor ce ne-am putut bucura de evenimentul de la Moieciu de Sus. După câteva discuţii de final şi o „sesiune” de fotografii, am părăsit sala de conferinţe, pregătindu-ne pentru ceea ce urma.

Cina festivă a debutat în jurul orelor 20.00 şi s-a transformat într-o petrecere de pomină greu de descris în cuvinte, unde distracţia a fost la loc de cinste. Trebuie menţionată aici şi deja tradiţionala tombolă unde fiecare participant a oferit, însoţit de o scurtă descriere, câte un mic (sau mare) suvenir, fie din zona unde locuieşte, fie luat de prin călătoriile sale - normal că la rândul său, a şi primit câte ceva. La un moment dat am avut parte şi de un moment artistic pregătit de doamna Corina Martin - patroana hotelului, în frunte cu aceasta câteva doamne / domnişoare - invitate ale petrecerii, efectuând o coregrafie pe piesa „I believe in love” (clipul cu acest dans îl puteţi găsi aici). Câţiva dintre membrii comunităţii (care ştiau paşii) chiar s-au alăturat grupului de dansatoare. Şi nu în ultimul rând, să nu uităm de repriza de karaoke, unde vreo patru-cinci curajoşi ne-au încântat sau poate pe unii i-au disperat :) :) :) cu vocile lor.

Deja miezul nopţii trecuse de mult când gaşca a început treptat să se micşoreze însă mulţi au rămas „pe baricade”, distracţia continuând în clubul hotelului până la orele dimineţii - noi ne-am dat bătuţi la 03.45 dar am înţeles că ceilalţi au rămas până pe la orele 05.00. Şi uite aşa s-a dus o noapte întreagă.

Duminică

Ultima zi a debutat la fel ca şi precedenta, cu adunarea de la micul-dejun, singura diferenţă fiind că de această dată la marea majoritate dintre noi oboseala îşi spunea cuvântul iar mulţi ochi parcă erau mai mici ca de obicei :).

La orele 11.00 ne-am reunit în holul hotelului, pentru o ultimă sesiune foto, urmată apoi de o “partidă de pupături” şi de... nedoritele momente de despărţire. Rând pe rând ne-am luat rămas bun unii de la alţii, cu satisfacţia că ne-am reîntâlnit sau ne-am cunoscut, cu regretele că nu am avut timp să stăm mai mult la poveşti dar şi cu speranţele că ne vom revedea la următoarea Întâlnire. Apoi... am plecat către casele noastre.

Şi uite aşa s-a mai scris o filă din istoria întâlnirilor acestei minunate comunităţi.

Cam acesta ar fi un rezumat al celei de-a patra întâlnirii anuale a membrilor AFA. Ştiu că noi toţi cei care AmFostAcolo am trăit “live” toate cele povestite până acum însă cu riscul de a lungi foarte mult prezentul articol, am ţinut să fac acest bilanţ cu gândul de a le arăta şi celor care nu au avut ocazia de a ne fi alături cam despre ce a fost vorba, de ai transpune măcar virtual în mijlocul evenimentelor ce au avut loc la Moieciu de Sus cu ocazia Întâlnirii AmFostAcolo 2014.

Vă rog să mă iertaţi dacă deja v-am plictisit dar mă văd nevoit să îmi exprim şi părerea personală, cum am trăit şi simţit noi această reuniune. E drept, aş putea spune foarte multe însă promit să fiu scurt şi la obiect.

În primul şi primul rând aş afirma că... obiectivul a fost atins. Am revăzut prieteni dragi, am cunoscut nişte oameni minunaţi, am dansat, ne-am distrat, am socializat, am petrecut cu toţii clipe de neuitat.

Dacă a fost totul perfect? Binenţeles că nu. Aşa cum afirmam şi la începutul articolului, atunci când într-un astfel de eveniment sunt implicaţi mai mulţi oameni este aproape imposibil să nu apară şi nemulţumiri sau reproşuri. Ei bine, au fost şi de această dată (nu cred că are vreun rost să povestim despre ele) şi sunt conştient că indiferent de cauze, împrejurări sau oricare alţi factori, existenţa acestora a picat greu şi a făcut să sufere cel puţin două persoane – presupun că vă daţi seama că mă refer la Cornel şi Ovidiu, cei ce au avut grijă şi au făcut eforturi ca acest eveniment să aibă loc. Important este că până la urmă, atât cât a fost pobibil, lucrurile au fost readuse din mers pe calea cea bună iar toate momentele frumoase petrecute împreună au exclipsat acele mici probleme.

Referitor la carnaval, nu ştiu ce părere au alţii însă eu pot spune fără nici o reţinere că a fost o idee grozavă. Din punctul nostru de vedere, parada costumelor a ieşit peste aşteptări şi chiar dacă din anumite motive (întemeiate) noi am făcut parte doar din galerie, sper ca şi carnavalul să aibă în viitor aceeaşi “soartă” ca tombola şi să devină o tradiţie a Întâlnirilor anuale.

Şi acum să vorbim puţin despre oameni. Exceptând cele două persoane pe care deja le-am nominalizat şi cărora vreau să le mulţumesc în numele tuturor pentru tot ce au făcut ca această întâlnire să aibă loc şi pe bunul nostru prieten BogdanDSN, căruia îi mulţumesc pentru amabilitatea de care a dat întotdeauna dovadă şi care ne-a oferit (şi de această dată) plăcerea de a călători împreună, cu scuzele de rigoare pentru toţi ceilalţi, am să evit să mai menţionez vreun nume – mi-e teamă să nu cumva să uit pe cineva şi nu ar fi deloc corect. Aşa că vă rog încă o dată să mă iertaţi şi să acceptaţi aprecierile noastre pentru că faceţi parte din această minunată “familie” dar şi mulţumirile pentru că ne-aţi primit cu braţele deschise în mijlocul vostru.

Nu ştiu ce impresie am lăsat celor din jur, dacă ne-am făcut plăcuţi sau nu, însă nouă ne-a făcut o deosebită plăcere să ne revedem vechi prieteni şi de asemenea ne bucurăm că am avut ocazia de a cunoaşte foarte mulţi oameni deosebiţi – vă rog să mă credeţi că nu spun asta doar formal ci cu toată sinceritatea şi din tot sufletul. Sper să avem ocazia de a ne reîntâlni nu doar la viitoarele reuniuni ci şi de-a lungul anului – deja câteva întâlniri le avem planificate şi promitem să ne ţinem de cuvânt.

Şi dacă tot a venit vorba despre noi cunoştinţe, tot la aspecte pozitive aş menţiona şi faptul că din câte am observat, aşa cum de altfel s-a întâmplat de fiecare dată, marea majoritate a debutanţilor s-au integrat şi au fost integraţi foarte bine în gaşcă. Ştiu, am tot folosit acest cuvânt dar îmi aduc aminte de prima noastră Întâlnire, atunci cînd noi “spărgeam gheaţa” şi foarte mulţi ne-au spus că pe lângă un sait de impresii turistice, asta înseamnă AmFostAcolo, O GAŞCĂ, o adevărată “familie”, unită şi mereu veselă – şi foarte mare dreptate au avut.

Aşadar, Întâlnirea AmFostAcolo din acest an a trecut. Au rămas amintirile frumoase dar din păcate şi regretele. Regretele că nu am reuşit să-i cunoaştem pe toţi cei care a fost prezenţi, regretele că nu am avut posibilitatea de a sta mai mult de vorbă cu cei pe care i-am revăzut şi cei pe care i-am cunoscut, şi în special, regretele că zilele parcă au trecut mult prea repede. Însă sunt sigur că această minunată “poveste” merge mai departe şi cu siguranţă vor mai fi multe Întâlniri, cel puţin la fel de reuşite ca cea din acest an. Iar până data viitoare, între noi fie vorba, aşa cum ne-a zis o dragă prietenă, se pare că ne păstrăm cu mândrie “titlul” de mezinii întâlnirilor AFA :) :) :).

Ca de obicei, nu pot încheia înainte de a adresa încă o dată mulţumiri tuturor, organizatori şi participanţi, toţi cei care au făcut posibil ca Întâlnirea AFA 2014 să aibă loc.

LA MULŢI ANI, AmFostAcolo.ro!!!

A-FA, A-FA... (prietenii ştiu de ce...)

* * *

P.S.1: O rugăminte pentru webmasteri: v-aş ruga, dacă se poate, să ataşaţi acestui articol piesa "Cantec pentru prieteni" a trupei Compact. Mulţumesc.

P.S.2: Am postat doar câteva imagini mai sugesive, urmând ca marea majoritate a pozelor să le trimit celor care apar în ele - poate sunt colegi care vor să le posteze la eventuale articole scrise de ei.


---
Trimis de urjanclaudiu in 09.03.14 09:28:38
Validat / Publicat: 09.03.14 10:44:56
VIZUALIZĂRI: 2697
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
16 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 Momentul în care "cel ales" să fie reprezentantul Comunităţii îi înmânează "părintelui AFA" placheta aniversară
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22065 PMA (din 65 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

16 ecouri scrise, până acum

webmaster15 [09.03.14 09:41:15] »

Ilustrația muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

Dragos [09.03.14 10:54:11] »

... și iată cum un maestru a ajuns... Cel Ales!!! (P12)

adri-nico [09.03.14 11:13:20] »

Fenomenul AFA, un fenomen fenomenal!!! )

De acord cu "impamintenirea" carnavalului asa cum e si tombola.

Michi [09.03.14 12:30:42] »

Foarte bun review, cuprinzător, cu desfăşurător şi cu poze mai speciale.

Revin cu propunerea ca la anul întâlnirea să fie numită "al VII-lea Congres AmFostAcolo", pentru că avem clasă, iar cele mai mici cum au fost Delta sau Grecia să rămână întâlniri. Hoo! Am scris trei cuvinte, n-am dat cu parul, poate sunt careva impedimente legale, ... ar fi fost o idee.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
maria55 [09.03.14 12:46:34] »

@Michi: numeasca-se cum o fi... "Intalnire, Congres, Reuniune, Bal, "... certe este un singur lucru;

pe jos si tot ajung! Nu ma mai sperie nici distanta, nici lipsa mijloacelor de legatura, nici faptul ca n-am sa pot sa ma integrez! M-am convins sau m-ati convins ca acestea sunt ultimele lucruri la care trebuie sa ma gandesc! Ati fost minunati cu totii... din nefericire eu am fost mult prea obosita!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
le_maitre [09.03.14 14:36:21] »

@urjanclaudiu: Iată cum acest rew de fapt este un mini-ghid al Întâlnirii respective. Pentru cei care nu au fost, pentru cititorii ocazionali, etc, reprezintă o sinteză extrem de clară, pertinentă, profi... asupra evenimentelor din week-end-ul trecut.

Pe această cale "the chosen one salutes you" cu plecăciune!

@Dragoș: apropo de foto cu pricina... pentru ocultarea nominală până la capăt putem folosi "he who must not be named" !

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
amero [09.03.14 17:07:59] »

multumesc Claudiu pentru acest frumos remember, pentru amabilitatea de a ne trimite poze fiecaruia in parte dar mai ales pentru intreaga ta prezenta si activitate. tu si sotia ta sunteti o pereche superba.

TraianS [10.03.14 09:12:24] »

@Mama Michi

Numai "Congres", nu! Pleeaaaseee. Am oroare de cuvantul asta de pe vremea gradinitei, cand in holul de intrare aveam atarnat pe perete ceva cu un "reales" la al nu stiu catelea "congres".

Eu propun sa o numim "STRÂNSURĂ". Nu stiu cati de familiari sunteti cu cuvantul, dar e genul de "intalnire/reuniune", in care se bea si se danseaza, iar "les muzicantos", canta de pe o scena suspendata la vreo 4m inaltime. Dupa ce se urca acolo, pana la sfarsitul petrecerii, dispar toate scarile. De ce? Pentru ca baietii care dau dedicatii, sau alti cunoscatori de muzica, sa nu aiba acces. Cand e vorba de muzica, democratia nu e deloc buna.

@Cladiu

Foarte bun review.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
kelyboy [10.03.14 12:16:03] »

Cu siguranta, va mai trece ceva timp pana se vor stinge, incet, incet, ecourile si amintirile cu care am ramas de la aceasta minunata intalnire dintre prieteni! Cel mai mare regret al meu (nu stiu de ce, dar cred ca nu doar eu sunt in aceasta situatie!), e faptul ca nu am reusit sa relationez cu multi dintre prietenii AFA, simnt totusi ca doar o simpla strangere de mana a fost suficienta pentru a transforma o prietenie virtuala in una adevarata, bucuria inlocuirii unui nickname cu sufletul ce se "ascunde " in spatele acestuia, e de nepretuit! - hai ca incep sa spun "lucruri mari", ce mai, astept cu nerabdare urmatoarele intalniri! (presimnt ca sunt in asentimentul multora!)

O primavara frumoasa tuturor!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
carmen_22_09 [10.03.14 17:56:04] »

@TraianS: Daca-mi dai voie, as indrazni sa te contrazic cu "democratia nu e deloc buna, cand e vorba de muzica".

le-maitre a cantat grozav, chiar mai bine decat unele melodii cantate de membrii formatiei prezente.

As propune sa fie cuprins in programul "oficial" un karaoke si atunci ar fi toata lumea multumita, nu?

Stransura este denumirea adunarilor taranesti, care coincide cu "hramul bisericii" in Bucovina, asa zisa "nedee" in Ardeal.

@urjanclaudiu, ai scris un review in care eu ca participanta m-am regasit in categoria celor multumiti si pentru cei care nu au fost acolo cu noi, un "film" cu sonor daca se vor uita si la poze. Bravo!!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
roth [10.03.14 20:50:50] »

@urjanclaudiu

Nu ştiu ce impresie am lăsat celor din jur, dacă ne-am făcut plăcuţi sau nu

pai dpmdv doar cate o pereche de aripi va lipsea... oricum sunteti niste ingerasi si pentru asta ma bucur ca am stat alaturi de voi... poate se lipeste si de mine un fulg ratacit.

urjanclaudiu [10.03.14 21:39:23] »

În primul rând, vă mulţumesc tuturor pentru aprecieri şi vă rog să-mi scuzaţi lipsa temporară.

@adri-nico: Mai bine un fenomen fenomenal de... fenomenos (ce-o mai fi însemnând şi asta!!!)

Referitor la „împământenirea” carnavalului, până la urmă doar de noi, membrii acestei comunităţi, va depinde dacă vom mai organiza sau nu o asemenea manifestare. Însă după cum au decurs „ostilităţile” în acest an, eu sunt aproape sigur că ne vom dori aşa ceva şi dăţile viitoare. Chiar şi presupunând (prin absurd) că organizatorii viitoarelor Întâlniri nu doresc carnaval, nu-i nimic, noi ne vom costuma şi vom da buzna peste ei .

@Michi: Aşa cum zice şi doamna maria55, putem să numim viitoarele Întâlniri cum vrem noi, chiar şi... mitinguri. Sau nici măcar să nu le mai dăm un nume. Important este DOAR să fie organizate în continuare astfel de evenimente, unde să avem ocazia de a cunoaşte oamenii din spatele unor nickname-uri, de a ne revedea (deja) vechii prieteni şi de a petrece împreună câteva zile – dacă ar fi posibil, cât mai multe.

@maria55: Cu integratu’ treaba pare deja rezolvată, cu distanţa nu prea avem ce face însă cu mijloacele de legătură... las’ pe mine – ceva tot s-o găsi până la urmă. Serios vorbind, aţi văzut ce oameni minunaţi fac parte din această „familie” şi că am avut dreptate când am zis că ai noştri colegi sunt foarte săritori şi cu siguranţă nu va pleca nimeni pe jos de la hotel. Aşa că ne vedem la următoarea Întâlnire – nu punem la socoteală şi planurile estivale; rămâne cum am stabilit .

@amero: Şi eu vă mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase şi cu cea mai mare plăcere şi cu altă ocazie.

@carmen_22_09: Nu ştiu dacă am sau nu dreptate însă vreau cu tărie să cred că atunci când s-a tras linie TOŢI cei prezenţi la Moieciu au plecat mulţumiţi către casă şi vor fi prezenţi şi la Întâlnirile viitoare. Mă bucur că v-a plăcut articolul scris de mine.

@roth Draga noastră prietenă, aş vrea să mai spun ceva dar… m-ai cam lăsat fără cuvinte. O să incerc totuşi să îngân măcar o mulţumire.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
urjanclaudiu [10.03.14 21:45:55] »

Şi acum e rândul băieţilor.

@le_maitre: Frate maestru, am scris acest review fără a mă limita doar la propriile impresii tocmai şi în ideea de a le prezenta (câtuşi de puţin) celor ce nu au putut fi prezenţi, activităţile şi evenimentele derulate pe parcursul celor trei zile ale Întâlnirii. Sau, cu scuzele de rigoare că poate o să fiu răutăcios, să vadă şi ei ce au pierdut .

Cât despre „the chosen one”... NO COMMENT!!! Toată lumea a fost de acord că s-a făcut cea mai bună alegere. Acum între noi fie vorba, o să îţi spun un mare secret: o concurenţă foarte serioasă ar fi constituit-o stimata doamnă ariciufărăL însă a fost retrasă din „competiţie” deoarece a fost prinsă când încerca să ia ilegal taxă de intrare în sala unde urma să aibă loc festivitatea de premiere . Eu unul chiar aş fi trecut cu vederea pentru că mi-a făcut un favor şi m-a lăsat să intru „pe caiet” dar nu mă puteam opune majorităţii .

@kelyboy: Ecourile într-adevăr se vor stinge, amintirile însă vor rămâne. În rest... adevăr grăit-ai tu, Cuza-Vodă. Cred că marea majoritate dintre noi (ca să nu zic toţi) am rămas cu aceleaşi regrete şi cu aceleaşi speranţe pentru viitor. Să ne revedem cu bine cât mai curând.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
maria55 [10.03.14 22:29:37] »

@urjanclaudiu: ... "ramane cum am stabilit"... maria... stieee! Nici tu sa nu cumva sa-ti faci probleme in legatura cu "mijloacele de legatura"... daca te multumesti cu un biet Matiz! Voi fi la dispozitia dvs., dragul meu domn!

urjanclaudiu [12.03.14 16:39:15] »

@maria55: Nu-mi rămâne decât să vă mulţumesc încă de pe acum, stimată doamnă. Imediat o să treacă timpul, o să vină vara şi... rezolvăm "afacerea" .

Multă sănătate şi să ne revedem cu bine.

ariciu [17.03.14 00:24:37] »

@urjanclaudiu:

ariciufărăL... a fost retrasă din „competiţie” deoarece a fost prinsă când încerca să ia ilegal taxă de intrare în sala unde urma să aibă loc festivitatea de premiere

Vaaaai, cum am pierdut eu oare acest şir de ecouri? A, ştiu, am citit articolul de când s-a postat şi nelăsând niciun ecou, bineînţeles că nu am primit înştiinţări. Offfff!

Acu' ce să mai zic în apărarea mea, că s-a cam fumat treaba? O să încerc să mă disculp spunând că nu a fost cu rea intenţie încercarea mea să fac un ban grămadă (la câtă lume era, îmi plăteam în avans participarea la cel puţin încă 10 întâlniri de aici înainte). Intenţiile mele erau onorabile. Cu banii strânşi plănuiam să îi ajut pe cei defavorizaţi, adică:

- pe Bacchus să-şi ia ceva mai gros de îmbrăcat, că era cam frig pentru ţinuta aia,

- pe teroristul cu cagulă să cumpere de mâncare copiilor lui ca să nu mai fie nevoie să deturneze un avion pentru răscumpărare,

- pe cei de la restaurant să asigure şi ceva hrană mai... mişcătoare pentru participanţi,

- şi în final să îl plătesc pe le_maitre să mai lase şi altora microfonul la karaoke.

Deci vedeţi, dragi colegi de site, cum vă pripiţi să îi judecaţi şi să îi îndepărtaţi tocmai pe cei mai sufletişti şi mai altruişti dintre voi? Câţi v-aţi gândit la aşa ceva, spuneţi drept? Vedeţi? Asta este, însă. M-am obişnuit deja că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită... ))))

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, amero, ariciu, carmen_22_09, kelyboy, le_maitre, maria55, Michi, roth
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0807938575745 sec
ecranul dvs: 1 x 1