ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.02.2011
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Piatra Neamț
ÎNSCRIS: 23.06.10
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
MAY-2010
DURATA: 3 nopți
familie cu copii
"ECHIPA" A INCLUS:
2 AD. + 3 COPII -- v: 2,5,8 ani

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
98.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Pensiunea Parcul cu Pini2

Parcul cu Pini (Padurea de Pini) Moinesti cu o oferta echilibrata

TIPĂREȘTE

În general sunt destul de scîrţar de felul meu cînd mă plimb, mai ales fiindcă deseori car după mine o trupă formată din 1 bucată soţie şi 3 bucăţi puradei cu vîrste între 2 ½ şi 9 ½ ani. În situaţia frecventă în care merge toată trupa aleg din prima locaţii cu media zgomotului joasă, cu posibilităţi de alimentaţie variate, cu ospătari complianţi la ciorbe răsturnate sau chifteluţe întinse pe masă, cu incinte largi şi protejate unde pot să-mi las în general copiii să se recreeze, cu aglomeraţie cît mai redusă posibil. Evident toate cele de mai sus la un raport calitete/ preţ rezonabil, că doar nu sunt nabab …. Dacă e cazul stau undeva şi mănînc în altă parte dacă ceva mă deranjează la unul dintre cele 2 capitole…

Un astfel de loc am de gînd să recomand pentru cei care vor să parcurgă arealul Slănic Moldova –Tîrgu Ocna – Comăneşti – Moineşti.

Mă refer la ansamblul Pădurea cu Pini din Moineşti. Locaţia se află pe un deal de la marginea (relativă) a oraşului, într-o plantaţie de pini. Acolo sunt 2 firme care oferă atît cazare cît şi masă, anume complexele

-“Parcul cu Pini”: Per ansamblu sunt căsuţe de lemn cu P +/- 1 cu 2 camere + hol + baie sau 3 camere +living + hol + baie situate într-o incintă foarte largă îngrădită de gard, parcare interioară închisă şi păzită, cu teren de sport, 1 restaurant exterior mare cu separaţie fumători/ nefumători.

-“Pădurea de pini": la concurenţă cu vilă cu etaj şi mansardă cu camere +/- locaţii secundare la altă construcţie în curte + sală de mese la parter şi minisală la etajul 1.

Eu unul

-am stat la vilele de lemn de la “Pădurea de Pini” fiindcă puteam închiria o locaţie unică pentru tot familionul, aveam afară măsuţe de lemn unde puteam să mîncăm fără să ne înghesuim înăuntru, teren îngrădit, parcare păzită şi loc de joacă îngrădit ce se întindea cu pădure cu tot în sus pe deal şi la nevoie teren de sport de bătut mingea sau mers cu trotineta în linişte fără peripeţii auto.

- de mîncat am mîncat la concurenţă „Parcul cu Pini” – motivele le-am scris mai jos

Ca dezavantaje

- nici una dintre locaţii nu deţine frigidere/ minifrigidere în camere

- la cel cu căsuţele de lemn

- mîncarea deşi variată la restaurantul “Pădurea de Pini” (dealtfel OK), e cam scumpă şi tipicul e de restaurant mare cu toate mofturile incluse. Rentează astfel să mănînci vis-a-vis la concurenţă peste gard, unde fiind de fapt un regim de pensiune sunt foarte serviabili, mîncarea ţi-o prepară “dedicat” ca să zic aşa, preţurile sunt ok şi servirea este foarte amabilă.

- Căsuţele cu 2 camere de la “Pădurea de Pini” au un hol separat de exterior cu un glaswand de sticlă, astfel că pentru cineva mai pudic e o problemă dimineaţa să se ducă în şlapi la baie fiind vizibil din depărtare. Ca să nu mai vorbim de faptul că, evident, nu poţi umbla „lejer” spre baie…

- la cel cu vila de la “Parcul cu Pini” camerele sunt destul de înghesuite, scările sunt abrupte (dacă ai un copil sub 3 ani cu tine e o problemă aşadar), curtea e mică, parcarea se face exterior (deşi pe siteul de prezentare zice altfel), nu toate camerele au baie aşa că mai bine stai la ceilalţi.

Tehnic vorbind locaţia cu pricina mi se pare avantajoasă din mai mult motive:

- sunt 2 concurenţi gard în gard, ce nu oferă unul poţi obţine de la celălalt

- grad de securitate ridicat pentru familiile cu copii şi un loc de joacă ideal

- linişte (mai puţin uneori la sfîrşitul de săptămînă fiindcă la restaurant au loc chermeze – dar clădirea este destul de departe de căsuţe astfel că zgomotul poate fi trecut la categoria „aceptabil”)

- ai la distanţă (auto) mică un minisupermarket Plus la care poţi să mai scazi cheltuielile cu masa

- oferte similare calitativ şi financiar mai greu găseşti în arealul Slănic Moldova – Tîrgu Ocna – Comăneşti – Moineşti. Mie sincer să fiu Slănic Moldova m-a făcut să o iau la sănătoasa datorită aglomeraţiei şi fumului de mici şi mirosurilor “diverse” care pluteau ca un nor pe toată valea, başca preţurile, Tîrgu Ocna nu a fost o variantă valabilă datorită preţului cazării, serviabilităţii cvasiabsente la restaurante şi absenţei posibilităţilor de a vedea şi altceva înafară de cei 4 pereţi şi de holul locaţiei de cazare pe dinăuntru, Comăneştiul nici nu a intrat în discuţie.

- astfel, pentru cine vrea să calce pe la Slănic Moldova ca să urce cele “300 de scări” să utilizeze izvoarele minerale şi să se plimbe puţin prin Munţii Nemirei, ori vrea să coboare în Salina de la Târgu Ocna, eventual să urce la Mănăstirea Măgura Ocnei sau să intre puţin în Munţii Tarcăului prin partea de sud – mi mi se pare o opţiune demnă de luat în seamă.

Evident, dezavantajul principal este cel legat de faptul că la întoarcere consumi o 20 – 30 min şi în plus combustibilul de rigoare pentru a ajunge înapoi (de la Slănic, Tg. Ocna, Comăneşti, etc…), dar eu personal găsesc acest dezavantaj mic în comparaţie cu beneficiile.

Preţurile anul trecut (2010) în mai erau la “Parcul cu Pini” 80 RON pentru o cameră de 2 locuri şi 140 RON o vilă de lemn cu 2 camere (4 locuri) la “Pădurea de Pini”

Sincer nu mai ţin minte cît costau mesele, dar ţin minte că am mîncat nişte ciorbe şi nişte mîncăruri de ciuperci super ok.

O menţiune, mai trec uneori prin Moineşti şi dacă mi-e foame, tot la "Parcul cu Pini" sui....


---
Trimis de Qvadratvus in 18.02.11 22:28:31
Validat / Publicat: 19.02.11 07:30:58
VIZUALIZĂRI: 7003
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Qvadratvus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 18200 PMA (din 20 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

5 ecouri scrise, până acum

webmaster [19.02.11 07:31:43] »

foarte bune recomandarile!

sbacau [19.02.11 09:43:17] »

vecine, sincer ai facut un rw pe care-mi face placere sa-l citesc. Nu stiam de aceste locatii, desi stau oarecum "in zona". Le-am trecut pe lista pentru viitor.

Frumos scris, concret, cu plusuri/ minusuri... asa mi-as dori sa gasesc scris despre viitoarea mea destinatie de concediu. Felicitari si te asteptam cu mai multe rw, la fel de bune (cel putin!) ca acesta!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
webmaster77 [19.02.11 12:30:32] »

din cate am observat pe site-ul lor, din 2004 compelxul se numeste "Padurea De Pini", nu "Parcul cu Pini", asa ca am redenumit si in titlul rubricii introdusa de autor.

de asemenea, Moinestiul fiind in jud Bacau, am mutat rubrica nou-introdusa la aceasta sectiune.

Qvadratvus [19.02.11 17:27:04] »

Webmaster 77, cu regret, dar sunt 2 firme diferite, 2 unităţi de cazare diferite cu 2 oferte de cazare diferite, Au 2 (două) siteuri diferite, recte

“Pădurea de pini” http://www.padureadepini.ro/

“Parcul cu Pini” http://parculcupini. uv.ro/

Geografic sunt situate în aceeaşi pădure (plantaţie de pini) din Moineşti.

Întradevăr titlurile subsecţiunii şi rewieului sunt mai inspirate aşa, dar cel al subsecţiunii poate ar trebui din nou editat un pic, ceva de genul "Complexul turistic din Parcul cu Pini (Padurea de Pini) [Moinesti, jud. Bc], BACAU - impresii sejur, discutii"

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
webmaster77 [19.02.11 18:07:03] »

ok, am redenumit rubrica in "Complex Turistic Padurea De Pini/Parcul cu pini [Moinesti, jud. Bc]".

in conformitate cu procedurile deja obisnuite ale site-ului, nu bagam in denumirile rubricilor si termeni precum "impresii, discutii" pentru ca oricum titlul este deja destul de stufos.

merci de completare!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Qvadratvus, sbacau
Alte impresii din această RUBRICĂ:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0655789375305 sec
ecranul dvs: 1 x 1