ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.08.2010
prieteni
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
Satisfăcător
TIPĂREȘTE
Am fost in luna iulie intr-o excursie de o zi de la Paris pentru a vedea acest loc atat de laudat.
Nu pot sa spun ca nu mi-a placut locul, care este intr-adevar asa cum a fost descris, insa drumul a fost foarte obositor, peste 10 ore de mers cu autocarul dus-intors. Insa a meritat.
Ar fi fost mult mai frumos sa pot sta mai multe zile pentru a vedea fenomenul care a facut celebru acest loc, insa a fost bine si asa.
In ceea ce priveste specialitatile culinare din zona pot sa va recomand biscuitii de la Mont Saint Michel care sunt foarte buni.
## end review sc
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (chris77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.63494000 N, -1.51060000 W - neconfirmate încă
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Insula și abația Le Mont Saint Michel:
- Aug.2021 Mont-Saint-Michel — piramida din ocean — scris în 13.10.21 de Mika din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Dezamagit total — scris în 24.06.13 de gigioc din RM VALCEA - nu recomandă
- Sep.2012 Mont Saint Michele-un vis indeplinit. — scris în 11.10.12 de luci63 din BABADAG - RECOMANDĂ
- Aug.2011 O vizită la Mont Saint Michel, în Basse Normandie — scris în 25.06.13 de makuy* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Mont Saint Michel — scris în 01.09.11 de a.sr* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2010 Abatia Saint Michel – minunea din Atlantic — scris în 11.11.10 de scobai 2 senior din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 MONT SAINT MICHEL in august — scris în 24.09.10 de TEOANCA din CâMPINA - RECOMANDĂ