ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.10.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 12.11.15
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
SEP-2023
DURATA: 10 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
86.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 32 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 8 MIN

O „Poieniță” mai săracă, dar mai scumpă

TIPĂREȘTE

Am stat puțin timp pe gânduri, dacă să mai scriu – sau nu – despre un loc în care am mai fost de două ori până acum. M-am hotărât să scriu, totuși, când am văzut că sunt câteva lucruri schimbate.

Am făcut rezervarea încă din luna mai, când am fost pentru a doua oară aici. Mi-am dorit să revin pentru că m-am simțit bine după cele zece zile de bălăceală și – în special – pentru „hidromasajul” cu apă termală de la piscinele exterioare. Nu a mai fost nevoie să iau medicamente antireumatice.

Ca și dățile anterioare, nici acum nu am luat bilet de trimitere prin casa de pensii, am vrut să fim de capul nostru, să nu ni se impună ore de tratamente sau mâncare de regim.

Tot din cauza drumului lung, de cam 13 ore - din București până la Oradea - am preferat să călătorim tot cu vagonul de dormit, clasa I. De data aceasta în toaleta trenului nu mai era cabină de duș, cum am avut în primăvară, nu că ne-am fi folosit de ea, spun așa, ca informație.

Miercuri dimineața când am ajuns în Oradea, de la gară am luat un taxi (50 lei) și, după numai 10 minute eram în fața hotelului „Poienița” .

Încă odată mai scriu reperele pentru cei ce vor să ajungă aici cu autoturismul, adresa și coordonatele GPS sunt:

Băile Felix, Calea Beiușului nr. 26

Latitudine: 46°, 59', 65" – N

Longitudine: 21°, 59', 63" - E

Există o parcare a hotelului, chiar în fața intrării lui, fără plată, dar mai există una, la numai câteva sute de metri, mult mai generoasă, și cred că este pentru toată stațiunea. Imediat cum am ajuns am și primit camera, era cam pe la 9:30. Nu ne-am mirat, pentru că și în luna mai ne-am cazat înainte de ora 14.00. De data asta am observat că – spre deosebire de lunile mai - aceeași perioadă – numărul de turiști era ceva mai mare. O dată cu primirea cheii de la camera 525 (ultimul nivel) am primit telecomanda TV și cea pentru aerul condiționat. De data aceasta aveam vedere de la balcon spre ștrandul „Felix” , renumit în stațiune. Am cerut și halate de baie, pentru piscină și saună.

Camera Este aceeași ca și anul trecut. Nu are sens să mai descriu mobilierul ei. Dacă interesează pe cineva poate să citească despre ea aici vezi impresii. (Am atașat acestui nou review câteva poze, spre aducere aminte)

Ca minusuri pentru cameră, enumăr:

- pernele sunt „vai mama lor!” , nu au nici o consistență, doar „trei fire” de melană, sau ce-o fi!

- nu este niciun scaun în cameră pentru birou, sunt doar două fotolii;

- pe balcon nu este nici o măsuță, sunt doar două scaune din plastic, obosite, pe care le-am folosit în cameră, la masa/birou, cea cu TV-ul;

- nu există nici o posibilitate de-a pune prosoapele, costumele de baie și halatele la uscat; am cumpărat noi o frânghie de rufe și am improvizat o sârmă de întins rufele, într-o poziție foarte puțin comodă;

- pentru fumători, nu există nici o scrumieră pe balcon;

Ca minusuri pentru Baie, enumăr:

- nu este fereastră cu aerisire naturală, iar cea existentă, cu ventilator, nu funcționează deloc; :(( (noaptea, când mergeam la baie, mirosul nu era tocmai plăcut. :()

- lampa – neon din secolul trecut – prezintă la funcționare un zgomot neplăcut, sâcâitor! :(Deși am reclamat de trei ori acest lucru, timp de 10 zile nu s-a rezolvat nimic, lampa ne-a „bâzâit” non-stop în timpul folosirii băii;

- nu sunt suficiente consumabile, doar două căști de păr din plastic subțire și două săpunele mici, rotunde, care n-au fost înlocuite niciodată în zece zile; noroc că noi venim mereu cu cele de acasă!

- nu este nici un fel de protecție la cadă, se stropește toată baia când faci duș;

Prosoapele ni s-au schimbat o singură dată, la cerere;

Restaurantul este amplasat la mezanin. După cum am scris și în articolul precedent, este o sală mare, de tip „cantină muncitorească” , căreia i s-a dat o „față” nouă, prin reamenajare/toaletare. Cam în mijlocul întregului spațiu se află „bufetul suedez” , echipat cu: marmite ce țin mâncarea gătită caldă, cu aparate de făcut cafea sau ceai, cu recipiente pentru lapte cald sau carafe cu lapte bătut, boluri pentru cereale, prăjitor de pâine, dozatoare pentru două feluri de suc – vorba vine că era suc, era o apă dulce și colorată.

La micul dejun oferta a fost cam aceeași în fiecare zi. În poze se va vedea mai bine cam ce puteam alege să mâncăm. Într-una din dimineți am observat că deasupra bolurilor cu cereale picura apă de sus, din plafon. Am arătat șefului de sală și imediat a schimbat locul cerealelor. A doua zi dimineața bolurile erau tot sub tavanul cu pricina☹.

Cina Mâncarea gătită a fost foarte gustoasă, ardelenii gătesc bine. De data aceasta – însă – unele feluri (pot spune că majoritatea) mi s-au părut cam prea sărate, atât la ciorbe sau supe, cât și la felurile principale. Am întrebat pe șeful restaurantului dacă au schimbat bucătarul; mi-a răspuns că este același de vreo 15 ani, și că lui nu i se pare sărată. Îmi pare rău că – la plecare – am uitat să spun recepționerei să transmită la bucătărie că nu toți avem aceleași gusturi când e vorba de sare, că sarea și piperul se află pe mese și că ne putem „drege” fiecare mâncarea din farfurie. În fiecare seară aveam și desert, prăjituri de casă și fructe.

Mi-a plăcut că, lângă dozatoarele de suc, mai era un recipient ceva mai mare, tot un fel de dozator. De aici puteam lua câte un pahar de vin, în fiecare seară de culoare diferită: rozé, roșu sau alb. Vinul nu putea fi „botezat” , era „vin bag-in-box” , la 10 litri, care se racorda cu niște furtunuri la recipientul „dozator” . Știu asta pentru că s-a întâmplat să fiu de față când schimbau cutia golită cu una plină. Știam ce vin bem pentru că deasupra robinetului era scris soiul și numele podgoriei.

Un lucru bun - pentru urechile noastre - a fost că nu am mai fost nevoiți să ascultăm muzică „live” , cu sonorul unei stații de amplificare dat la maxim, și nici pe solista din primăvară, care se străduia – cu o voce destul de obosită – să acopere un repertoriu variat. De data aceasta se cânta pe terasa de la parter, dinspre piscină, între orele 19:30 și 23:00, dar interpreta era alta, o persoană ceva mai tânără. Chiar dacă eram la etajul cinci și nu aveam camera înspre partea cu piscina, muzica deranja destul de mult, mai ales după ora 22:00, sonorul fiind cu mulți decibeli.

Sauna

Unul din avantajele „forte” ale hotelului este sauna amplasată la subsol, care funcționează zilnic, doar cu pauză de la ora 12.00 la 14:00. Am folosit-o în fiecare zi. Am cronometrat și timpul de scurgere a nisipului din clepsidră; era de 15 minute. Este o saună uscată, cu pietre încălzite, ce se udă cu apa dintr-un mic ciubăr cu ajutorul unui polonic, tot din lemn.

Înaintea intrării la saună, tot la subsol, este o sală de fitness, dotată cu câteva aparate, pentru cei ce vor să facă exerciții fizice. Cât am stat noi, nu a avut „mușterii” :)

Piscina

Un alt avantaj „forte” , pentru care am ales să venim a treia oară aici, este hidromasajul de la piscina exterioară– definit de administrația hotelului drept cervicale. Acesta constă într-un jet de apă puternic, compact, sub presiune care masează ceafa, omoplații, mușchii spatelui, coloana vertebrală. Există și două jeturi dispersate, mai puțin agreate de mine, pentru că nu exercită aceeași presiune. Modificând poziția corpului, poți face masaj și pe părțile laterale sau – chiar – la tălpi și picioare. Ele, în luna septembrie, au funcționat 30-35 de minute în fiecare oră. În luna mai au funcționat doar 20 de minute pe oră. (Fac o paranteză și scriu, în urma unor ecouri la un articol al colegului nostru @dorgo – medic - că denumirea de „cervicale” este improprie celor de aici, cele îndreptățite să se numească așa arată cu totul diferit)

Piscina are două bazine, cu adâncimea între 1,06 – 1,10 m, cu temperatura apei între 30 - 33°C. „Cervicalele” funcționează alternativ, o zi într-un bazin, a doua zi în celălalt. Temperatura apei în bazinul unde nu funcționează jeturile este mai ridicată decât în celălalt, apa în bazine se schimbă și ea, tot alternativ.

Șezlongurile sunt multe și de bună calitate, la fel ca și umbrelele. Prosoapele le-am adus de acasă, hotelul nu închiriază prosoape pentru piscină. Am văzut multe persoane care foloseau prosoapele de baie, din cameră, pentru șezlonguri :(

Există și un mic bar la piscină, cu bere, ronțănele, băuturi răcoritoare, înghețată sau cafea. Tot timpul se aude muzică de la radio, cu un sonor acceptabil!

Grupul sanitar este foarte curat, cu consumabile, apă caldă la lavoare și uscător de mâini. În afara lui, dar aparținând tot grupului, sunt două uscătoare de păr. Mai sunt și două amplasamente pentru dușurile obligatorii, de dinaintea și de după intrarea/ieșirea din bazine. Am observat că destul de puțină lume le folosea.

Există și vestiare înainte de intrarea/ieșirea la bazine, cu grup sanitar propriu, cabine de schimb și dulapuri de depozitare haine. Noi intenționam să le folosim doar în ziua plecării, după ce-am fi predat camera, dar nu a fost nevoie, fata de la recepție ne-a spus că putem preda camera mai târziu, după ultima bălăceală în piscine. Să fi contat faptul că am venit pentru a treia oară aici?! :-?? Posibil, mai ales că hotelul nu era aglomerat.

Concluzie Cu toate neajunsurile ei, vom reveni la „Poienița” , în primul rând pentru hidromasajul de la piscină, pentru saună și, apoi, pentru mâncarea bine gătită, chiar dacă felurile mi s-au părut mai puține și se cam repetau. Știu de la persoanele cu care vorbeam, în bazinele calde, care au fost cazate și la alte hoteluri din stațiune, că aici mâncarea este mai gustoasă și mai îndestulătoare.

## end review sc
Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de doinafil in 04.10.23 11:30:48
Validat / Publicat: 04.10.23 12:27:32
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Hotel „Poienița”

VIZUALIZĂRI: 1433 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P19 19. Camera cu două paturi.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29000 PMA (din 30 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 32.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    14 ecouri scrise, până acum

    AZE
    [04.10.23 13:17:58]
    »

    Mulțumim pentru descrierea bogată în informații.

    Ați subliniat plusurile și minusurile găsite acolo. Dar cel mai convingător este faptul că în viitor veți merge din nou acolo. Aveam un unchi care mergea anual la Băile Felix, cu ocazia concediilor și niciodată sub 3 săptămâni de fapt asta era standardul pentru el nu ca acum 7 nopți și mai nou... 5 nopți.

    Vacanțe faine

    mprofeanuPHONE
    [04.10.23 20:39:18]
    »

    @doinafil: Mi se pare scump acest sejur, parcă ați fi plecat afară din țară sau nu mai sunt eu la zi cu prețurile. Am fost și eu plecată 7 nopți prin țară și am observat cum prețurile au luat-o razna la cazare.

    La capitolul servicii tot deficitari am rămas. Să nu se schimbe prosoapele decât o singură dată în 10 zile și asta la insistență voastră. Dacă v-ați simțit bine după tratament este esențial și înseamnă că veți reveni și a patra oară.

    doinafilAUTOR REVIEW
    [04.10.23 21:08:56]
    »

    @AZE :

    Da! În mod sigur vom mai merge acolo.

    Problemele cu minus sunt mai puțin importante atunci când stai 10 zile, cum am stat noi. Dacă am sta 3 săptămâni, cum stătea unchiul tău, ar fi mai „nașpa” . Așa se stătea mai demult la „tratament” , cu trimitere de la medic.

    Am întâlnit la bazinele de la piscină orădeni, care veneau cu autoturismele la acest hotel doar pentru „cervicale” . Se plătește 40 lei/zi întreagă/persoană. Dacă vrei doar după amiază, după ora 15:00, se plătește la jumătate.

    Anul trecut în luna mai am stat și noi 7 zile, dar anul acesta am luat 10 zile.

    Mulțumesc pentru vot si ecou!

    doinafilAUTOR REVIEW
    [04.10.23 21:41:07]
    »

    @mprofeanu :

    Este, într-adevăr, cam scumpă această „Poieniță” ! Anul ăsta, în septembrie, prețul la cazare, cu DP, a fost cu 50% mai mult decât am plătit anul trecut la sfârșitul lunii mai. E drept că atunci am stat doar 7 zile.

    Ne-am interesat și la o pensiune din apropierea hotelului cu cât se plătește o cameră, cu baie proprie și cu tot ce trebuie. Acum, la sfârșit de septembrie, prețul era de 180 lei/noapte, fără mâncare. În sezon - vara - se plătește și 200 lei camera, sau puțin peste. Ne gândeam să ne cazăm la pensiune și să venim la piscina hotelului. Am făcut un calcul sumar și a rezultat cam 4500/10 zile. În acest preț nu cred că am fi avut voie la „saună” . (nu știu sigur curentul ăla trebuie plătit, cumva) Ori noi făceam saună în fiecare zi! Și-apoi, comoditatea se plătește! Ar fi trebuit să mergem zilnic la vreun restaurant „în centru” , să pierdem ceva timp și la masă. Preferam să stăm cât mai mult la soare sau în bazine.

    Mulțumesc frumos pentru vot și ecou!

    elenaadinaPHONE
    [15.10.23 12:35:34]
    »

    Felicitări pentru vacanta reușită!

    Pentru 2* hotelul e OK, prețul pentru 10 nopți mi se pare bun, mi-a plăcut ce am văzut în poze în special cele cu mâncarea, de care ați zis că a fost gustoasă, dar și dușurile pentru cervicale!

    Notat pe listă, nu se știe când voi avea sau nu nevoie!

    Felicitări și pentru articolul frumos scris! ????

    doinafilAUTOR REVIEW
    [15.10.23 15:20:33]
    »

    @elenaadina: Îți mulțumesc pentru vot și ecou!

    Hotelul, în general, arată bine, mai ales în părțile comune - recepție, terasă, piscină, saună.

    Cred că am omis să precizez în articol că este clasat la 3*; (sper să fi făcut-o în articolul de anul trecut, după luna mai). Cert este că noi am ales să venim a treia oară mai mult pentru apa termală decât pentru cazare sau mâncare. La plecare am vrut - chiar - să facem rezervare și pentru anul viitor, tot în luna mai, daaaar, au spus că este prea devreme. Cred că vor să „umble” la prețuri (majorări, desigur )

    Mie - și nu numai - prețul mi se pare măricel! Cu toate astea lumea alege să vină la „Poienița” ! (am întâlnit persoane care vin de 5 sau 6 ani aici, spun că le face bine apa). Când e vorba de sănătate, nu te mai uiți la preț!

    Să ai vacanțe frumoase, ca și până acum!

    elenaadinaPHONE
    [15.10.23 17:49:13]
    »

    Mulțumesc frumos!

    Doamne Ajută!

    Până acum totul e minunat!

    Și dvs. la fel vă doresc! ????????????

    webmasterX
    [15.10.23 18:58:41]
    »

    @doinafil:

    Cred că am omis să precizez în articol că este clasat la 3*;

    Am actualizat clasificarea oficială, aici pe AFA, la 3 stele

    doinafilAUTOR REVIEW
    [15.10.23 23:03:14]
    »

    @webmasterX: Mulțumesc frumos pentru actualizare! ????Să aveți o săptămână viitoare faină!!!

    nicole33
    [15.10.23 23:20:07]
    »

    @doinafil:

    Cert este că noi am ales să venim a treia oară mai mult pentru apa termală decât pentru cazare sau mâncare. La plecare am vrut - chiar - să facem rezervare și pentru anul viitor, tot în luna mai, daaaar, au spus că este prea devreme. Cred că vor să „umble” la prețuri (majorări, desigur)

    Faptul că doreşti să rezervi un al patrulea sejur acolo este cea mai bună şi mai convingătoare recomandare pentru Poieniţa asta. Preţurile sunt oricum în creştere peste tot, aşa că nu te poţi aştepta la scăderi. Iar de reduceri pentru clienţi fideli la noi am auzit prea puţine cazuri.

    Mie - și nu numai - prețul mi se pare măricel!

    Şi mie preţul mi se pare măricel raportat la cele oferite.

    Ştiind că voi aţi fost mulţumiţi de beneficiile apelor termale, am crezut iniţial că preţul a inclus şi câteva proceduri, dar se pare că a fost vorba doar de cazare cu demipensiune, "tratamentul" fiind pe cont propriu.

    Staţiunea asta este prea departe de Bucureşti, altfel aş fi fost şi eu tentată de nişte "cervicale" din astea pentru gâtul meu înţepenit din cauza multelor ore petrecute la calculator.

    doinafilAUTOR REVIEW
    [16.10.23 12:18:02]
    »

    @nicole33: Mă bucur c-ai avut timp să-mi citești, votezi și chiar să scrii un ecou la acest acrticol! Pentru voi toți „ăștia mici” (eu am sărit de 74) care mergeți zilnic la birou, am toată stima că mai „rupeți” câteva minute ca să scrieți, postați, votați aici, pe AFA! (pentru unii dintre noi, pensionarii, AFA a devenit un al doilea „modus vivendi” , suntem - deja - „infestați” )

    Ştiind că voi aţi fost mulţumiţi de beneficiile apelor termale, am crezut iniţial că preţul a inclus şi câteva proceduri, dar se pare că a fost vorba doar de cazare cu demipensiune, "tratamentul" fiind pe cont propriu

    Prețul nu a inclus proceduri. Am fi putut face (cred ) dacă am fi plătit ceva în plus.

    Procedurile se recomandă de medicul de familie și sunt plătite de „casa de sănătate” , iar ele se fac cu programare (sculat de dimineață, respectat orele, regim special la masă - fără sare... etc., etc.)

    Toată viața (43 de ani, pentru că am lucrat încă cinci ani după vârsta de pensionare - și aș mai fi lucrat, dar - în 2012, după criza economică din 2009-2010, firma a intrat în insolvență) m-am sculat devreme; acum „mă răzbun” și vreau să dorm cât mai mult, nu vreau să fiu la ora 7:00 la MD și la 7:30 la proceduri, vreau să fiu „de capul meu” În afară de asta, cu bilet prin „casa de pensii” , dacă vrei - după tratament, deci după amiază - să mergi la piscina exterioară, trebuie să plătești 20 lei/persoană. Dacă vrei toată ziua, dai 40.

    Staţiunea asta este prea departe de Bucureşti, altfel aş fi fost şi eu tentată de nişte "cervicale" din astea pentru gâtul meu înţepenit din cauza multelor ore petrecute la calculator

    Ai dreptate! Noi călătorim cu vagon de dormit clasa I, pentru care mai plătim - cu toată reducerea de 50% a taloanelor pentru pensionari - aprox. 8 sau 900 lei. Preferăm asta decât să pierdem 13 sau 14 ore stând în fund, pe scaun. Nici „cușeta” nu ne atrage, la vârsta noastrăChiar și pentru voi, automobiliștii, distanța este foarte mare! Poate peste mulți ani, când vei fi și tu la pensie, vei ajunge la „cervicale”

    Încă odată mulțumesc și, ca de obicei, mulți

    P.S. În bazinele de afară am întâlnit un domn care locuia în Ploiești. Spunea că vine mereu la „Termele” din București, cărora li s-a dus „buhul”, pentru hidromasaj. Acolo nu a găsit „cervicale” ca la „Poienița”.

    nicole33PHONE
    [16.10.23 13:16:43]
    »

    @doinafil:

    Sunt blocată de peste doua ore pe Valea Oltului in încercarea de a ma întoarce la București pe minunatele drumuri ale patriei noastre.

    Nu știu cât îmi va lua parcurgerea unei distante de doar trei sute de kilometri, probabil opt ore și sunt optimista. In asemenea condiții, nu am nervi sa străbat jumătate de țara cu mașina, așa ca Poienița o voi vedea poate intr-o viața viitoare

    doinafilAUTOR REVIEW
    [16.10.23 15:50:53]
    »

    @nicole33: Uuuuufffff! Mare ghinion, vorba unui celebru șef de Stat!

    Mihai spune că a ascultat la radio, pe la ora 9:30, că s-a răsturnat acolo, pe Valea Oltului, un camion de-a curmezișul șoselei. Nu-și amintește în dreptul cărei localități.

    Ce pot să spun? Îmi pare rău că pierzi un timp atât de prețios pentru tine, pe „minunatele șosele ale patriei” !

    nicole33
    [17.10.23 06:53:58]
    »

    @doinafil:

    Mare ghinion, vorba unui celebru șef de Stat!

    Într-adevăr, am avut un mare ghinion, dar ghinioanele astea se repetă cam des

    Când nu se întâmplă accidente cad pietre mari pe şosea şi tot aşa.

    Mihai spune că a ascultat la radio, pe la ora 9:30, că s-a răsturnat acolo, pe Valea Oltului, un camion de-a curmezișul șoselei. Nu-și amintește în dreptul cărei localități.

    În cele din urmă am aflat şi eu de pe internet că a fost un accident cu un camion răsturnat pe la Câineni. Amuzant era că de la infotrafic anunţau că traficul a fost reluat, iar noi nu ne mişcasem nici cu un metru după mai bine de două ore. Pe sensul celălalt se circula aproape normal.

    Îţi vine să nu mai pleci de acasă.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    AZE, doinafil, elenaadina, mprofeanu
    Alte impresii din această RUBRICĂPoienița Hotel [Băile Felix]:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.064518928527832 sec
    ecranul dvs: 1 x 1