ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.05.2022
DE AZE
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Sibiu
ÎNSCRIS: 02.07.12
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2022
DURATA: 7 nopți
Familie
2 AD. + 1 COPII -- v: 14
PREȚ SEJUR 1200
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
TIP CAM: Family
REGIM MASĂ AI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
90.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Zya Regina Resort & Aquapark (ex Swiss Inn, ex Royal Regina) 4

NB: Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
[fb]
NOU TIMP CITIRE: 13 MIN

Zya Regina

TIPĂREȘTE

La sfârșitul lunii aprilie am petrecut o săptămână în Egipt. După luni de frig la noi în țară este numai binevenit un sejur de primăvară suficient pentru a încărca bateriile personale. Am ales un loc pe nume Zya Regina iar în următoarele rânduri voi detalia tot ce poate oferi sau nu acest resort. Spre deosebire de multe alte articole scrise de mine acesta este mai mult tehnic și mai puțin artistic.

Prețul

Având în vedere că AZE cel mic între timp a devenit mare am plătit 3 bilete de adulți în valoare totală de 1200 euro. Acesta a inclus serviciile descrise în următoarele rânduri, biletele de avion, asigurările și transferul la/de la aeroportul din Hurghada. Orarul de zbor a fost unul foarte generos, am ajuns acolo la 9.30 și plecat de acolo la 19.20 deci 8 zile aproape.

Amplasare

Resortul se află în centrul Hurghadei pe strada Sheraton. Ca și idee drumul de la aeroport durează puțin aproximativ 10 minute cu mașina (6 km) iar de aici până la Hurghada Marina la pas 5-10 minute în funcție de pasul fiecăruia. Resortul se întinde de la stradă până la Marea Roșie.

Structura resortului

Zya Regina are o suprafață de 55000 mp, fațada se află la stradă acest prim corp conține holul generos a recepției, restaurantul principal, un alt restaurant ala carte, o discotecă, 2 terase, o piscină și o zonă de cazare la etajele superioare.

În stânga și în dreapta resortului se întind corpuri de cazare pe toată lungimea până la malul mării. Pe partea stângă corpul aproape neîntrerupt (2 accese pietonale) conține în mare parte camerele standard și dispune de 2 etaje.

Pe partea dreaptă se observă un alt corp de cazare identică cu cea de pe partea stângă, urmează centrul spa iar undeva în zona de mijloc există un teren de tenis iar după acest teren găsim un alt corp de cazare superior calitativ și care dispune de 4 nivele.

Grădina se întinde de la recepție până la plajă. Grădina conține în primul rând palmieri, arbuști decorativi, gazon tuns ala carte și flori fără sfârșit. În grădină au fost construite bungalow-urile clădiri de cazare independente cu 4-6 camere în fiecare cu intrare separată și împărțite în așa fel ca să nu existe prea mulți pereți comuni.

Zona de piscine sînt împărțite în piscine adulți/copii și parc acvatic. Tot aici mai găsim un restaurant în aer liber, un bar, toaletele, dușurile și cabinele de schimb.

Urmează plaja, în semicerc formează un golf, găsim aici un alt bar și un port privat.

Cazare

Sînt mai multe tipuri de cazare cu prețuri diferite. Dacă pornim de jos ordinea ar fi promo/standard (28-35 mp) bungalow (45 mp) superior/pool view (35-40 mp) regal side view/regal front sea view (40-50 mp) apartamente (80-89 mp)

Dotările camerelor sînt în mare parte la fel, am observat că cele superioare și mai scumpe sînt renovate iar dotările/mobilierul noi. Orarul de intrare/ieșire este 14.00/12.00 cu posibilitate de late-check out.

Camera noastră

Noi am primit o cameră triplă în bungalow intrare dinspre grădină. Camera avea 45 mp. Bungalowurile sînt construite în stil arăbesc nu au etaj și nu sînt renovate, tâmplăria este din lemn. Lângă intrarea separată se află o mică terasă fără balustradă. Pe terasă am găsit două scaune și o măsuță toate din lemn. În fața terasei se află gazon, flori, palmieri și fauna locală de resort compusă din corbi, porumbei, vrăbii și pescăruși.

În interior am avut un pat matrimonial, un pat single, noptierele, altă măsuță cu 2 scaune, birou, frigider, televizor, suport bagaje, dulapuri, seif, aparat climatizare, baie.

Plusuri:

-suparfață generoasă

-amplasare în grădină, liniște, nu se aude nimic dinspre stradă

-paturi și saltele confortabile

-curățenie, lenjerie de pat suficientă și curată

-dulapuri și locuri de depozitare multe și încăpătoare, seif încăpător și funcțional, prize multe

-baie mare, uscător, prize, multe lumini, prosoape, uscător

-lavoar mare pe blat de marmură, suficient spațiu pentru a pune toate obiectele personale

-vas WC combinat cu bideu foarte practic

-consumabile suficiente, apă, curățenie zilnic, prosoape dacă le lăsam pe jos se schimbau, cu lenjeria de pat la fel trebuia lăsat un cartonaș-info pe pat

-posibilitate de room-service, prețuri bune

Minusuri:

-aparat climatizare nefuncțional (s-a reparat după 2 sesizări și după 2 zile)

-prize cu găuri lărgite cade ștecherul din ele-de vină și acest standard electric din Egipt (prize fără ramă ca să susțină ștecherul)

-cabină duș mică, era s-o sparg în timp ce mă spălam (cca 90x90 cm)

-WI-FI local nu funcționa în cameră

-televizorul LCD avea ecranul prea mic pentru mărimea camerei (66 cm) adecvat pt mărimea camerei ar fi fost un minim 100 cm.

Restaurantele

Tabăra de bază cum zic eu restaurantul principal El Zahara se află în clădirea principală. Il Foro a la carte cu specific italian se află tot aici dar în partea opusă. Restaurantul Barbeque se află la piscină.

Restaurantul principal este încăpător, aerisit, are și terasă la fel de mare. În timpul meselor (orele 7.00-10.00/12.30-15.00/19.00-21.30) există o singură intrare/ieșire după care terasele se deschid complet, în această zonă fiind și scena amplasată pentru diferite evenimente.

Oaspeții se pot servi singuri (anii trecuți nu se putea din motive de covid) exceptând zonele de grill, cuptor, clătite mai exact unde se prepară ceva mâncare pe loc. Zona de patiserie și ciorbe/supe se află la stânga de intrare. La dreapta pe toată lungimea vitrinele sînt împărțite în felul următor: salate, antreuri, legume, sosuri reci, preparate pentru mic dejun, preparate calde, feluri principale, garnituri, zonă asistată cu preparare pe loc, fructe, prăjituri/dulciuri. Pe partea opusă cu ciorbele se află zona pentru copii cu mobilierul aferent. Urmează zona de băuturi tot cu autoservire. Pe terasă se mai află un cuptor de pâine și grill. Băuturile alcoolice se pot aduce la la barul de lângă sau se pot comanda să se aducă la masă.

Restaurantul Il Foro cu specific italian are un meniu a la carte și se poate mânca pe bază de rezervare/rezervări multiple. Programul este 19.00-22.00. Are și cuptor de pizza.

La Barbeque se pot mânca gustările între mese 15.00-17.00 dar în anumite intervale orare (12.30-14.30 și 19.00-22.00) doar cei care au plătit pachetul premium club pot mânca fără o taxă suplimentară

Plusuri

-supe bune și ciorbe în care există un conținut consistent

-patiserie diversificată și proaspătă

-salate diverse și antreuri bune

-carnea de vită, pui și pește nu lipsea la nici o masă și era bine preparată

-garnituri bune și foarte diversificate

-multe preparate locale

-multe feluri de fructe la toate mesele

-prăjituri, torturi, deserturi fără sfârșit

-grătar la prânz și cină de fiecare dată, pui, vită sau pește dar nu toate deodată (de ex 2 din 3)

-lipie proaspăt coaptă în cuptor

-diversitate băuturi fără alcool și cafea

-mult spațiu, mese libere, fără așteptare, fără cozi

-debarasare rapidă, servire cu băuturi alcoolice aduse de la bar

-foartemulte preparate tradiționale la o sărbătoare locală

-în timpul sărbătorilor pascale (24.04-25.04) a existat un decor potrivit și multe oră colorate, aceste ouă au fost integrate și în produsele de patiserie de ex. în colaci

Minusuri

-am văzut farfurii/cești nespălate bine

-în colțuri pe sub aparate de cafea de ex mizeria este la ea acasă, acolo cred că n-a ajuns mopul de curând

-la Barbeque este puțină mișcare sau deloc, după prânz sînt puține feluri și nu toate deodată (burgeri, pizza, cartofi prăjiți) orarul de pe pliant nu se respectă, de multe ori programul începe mai repede (de ex 13.00 iar după ora 16.00 nu mai este nimic)

-la restaurantul a la carte Il Foro pe meniu am găsit puține preparate, de la antreu și păna la desert toate încap pe o singură pagină (scrise cu litere mari)

Barurile

Pentru băutori și nu numai găsim 3 baruri în acest resort. The Shark lobby bar-rechinul este amplasat lângă recepție are și terasă. Băuturile primite de aici se pot consuma și în holul recepției. Programul este 10.00-24.00

Pool Bar este acel bar semiîngropat la care băutorii pot fi serviți în exterior dar și în piscină. Program 10.00-17.00. Același program are și Beach Bar amplasat pe plajă.

Plusuri

-Orarul generos al lobby barului, diversitatea băuturilor de aici, posibilitatea multiplă de servire (recepție, restaurant, bar, 3 terase)

-Bere locală (Stela) bună

-Coctailuri cu sau fără alcool consumabile chiar interesante

-Fursecuri și prăjituri în lobby bar după masă

-unele băuturi non-alcoolice erau bune

-cafea bună

Minusuri

-Calitatea spirtuoaselor (ambalare în PET)

-Calitatea vinurilor (ambalare vrac pentru dozator)

Piscinele și marea

Prima piscină întâlnită este cea care se vede la restaurant. A fost concepută pentru baia celor cazați în corpul frontal. La momentul vizitei era decor de și apa curată și caldă.

Complexul principal de piscine conține piscină adulți (cu 2,2m și 1,6 m adâncime) piscină pntru copii și un parc acvatic cu 2 topogane, și aici în parc piscine împărțite pentru adulți și copii. Copii mai mici au la dispoziție topogane mai mici.

Plaja este prevăzută cu umbrele mari și rezistente (structură cornier metal) acoperite cu stuf, șezlonguri solide din lemn dar și plastic și măsuțele aferente. Nisipul probabil adus este fin se poate umbla și desculț. Intrarea în mare este normală, fără pietre, lin, se adâncește treptat după vreo 10-15 m în funcție de flux-reflux. La reflux apa se retrage aproximativ 3-5 m. Undeva la o treime din golf există o sfoară, delimitare pentru cele 9 vaporașe din portul resortului.

La extremitatea din stânga și dreapta golfului se poate face snorkeling și în afara faunei colorate se pot observa și corali, ce-i drept peisajul subacvatic este unul modest față de cele obsrevate în excursiile cu scufundări. De pe plajă se pot observa insulele zonei printre care și Orange, Giftun, Paradise, etc. Programul salvamarului este 10.00-17.00 baie se poate face de la răsărit până la apus (așa este specificat în regulament nu scrie o oră) iar pompele topoganelor din aqua parc se învârt între 10.00-12.30/14.00-16.00

De pe plajă se poate observa o parte din Hurghada Marina, și moscheea El Mina cu turnurile sale de 70m fiecare.

Plusuri

-apa curată în piscine

-nisipul fin de la plajă și intrarea normală în mare

-saltele confortabile pe toate șezlongurile (pe care se vor așeza prosoapele primite)

-dimensionare corespunzătoare, se găsește loc la orice oră oriunde

-muzică ambientală excelentă (de ex Enya sau instrumentală) schimbată din când în când cu ceva mai ritmic

-snorkeling cu observarea faunei/florei subacvatice, ceva corali

-dușuri și toalete foarte curate la plajă și piscină

-șezlonguri din lemn solide

-temperatură corespunzătoare a apei din piscină cca 23-24 gr, apa mării era ceva mai caldă

Minusuri

-nu se oferă un program de baie mai generos, după ora 17.00 te mai scoate din apă ca să poată să plece salvamarul acasă (dar după această oră faci baie pe cont propriu)

-șezlongurile de lemn și plastic, saltelele de pe ele de și în stare bună sînt vizibil uzate folosite câteva sezoane (de ex vopseaua albă de pe șezlonguri se decojește)

-saltelele de pe șezlong pe care se vor pune prosoapele datorită uzurii par murdare

-delimitarea golfului cu sfoară pentru circulația navelor de excursie

Activități, divertisment

Spectacole, showuri există în fiecare seară iar animatorii anunță acestea în prealabil. În fiecare seară a fost un eveniment de succes cu priză la public fie din surse externe fie prin intermediul angajaților resortului. Cel mai consistent spectacol a avut loc cu ocazia unei sărbători locale.

L a plajă și piscină altă echipă te ține oarecum treaz, astfel putem discuta de gimnastică fie pe uscat fie în apă, yoga, volley, tenis de masă, darts sau tenis de câmp. Animatorii sînt prezenți pe plajă între 10.00-12.30/15.00-17.00.

La centrul spa se poate face masaj, saună, băi în jacuzzi. La portul privat (Aqua center) turistul se poate plimba pe unul din cele 9 vapoare pe mare, pe insule, să facă scufundări sau să pescuiască. Tot Aqua centerul poate organiza și celelalte excursii locale și cunoscute de turiști.

Plusuri

-organizarea zilnică a activităților de divertisment și invitația turiștilor prezenți

-spectacolele cu specific local, orientale

-echipa de animatori care chiar sînt animatori și te invită/îndeamnă la diferite activități

-invitație de la conducerea resortului la un cocteil, scopul acestuia era pur reclamă, își lăudau pachetul turistic premium club, s-a făcut o fotografie în fața bannerului premium club și se serveau cocteiluri preparate suficient de fotogenic pentru a face o poză. Invitația primită a fost probabil aleatorie deoarece nu încăpeau toți turiștii în spațiul respectiv.

Minusuri

-zona portului privat este în paragină, acest aspect deteriorează mult imaginea resortului

Personalul

Personalul resortului pare să fie suficient, și se află în toate locurile unde este nevoie de el.

Plusuri

-check in devreme (10.30 în loc de 14.00), camera primită a fost în bungalow în loc de camera standard și asta fără a lăsa vreun bacșiș în pașaportul prezentat. Motivul posibil ar fi că multe camere standard se renovează.

-după check out (12.00) ne-am continuat sejurul până spre seară (orar de zbor foarte generos) am dorit să plătesc al optulea prânz dar au spus că putem servi fără costuri, puteam face baie în mare și piscină, asta cu brățările tăiate deja (după o discuție prealabilă la recepție)

-cameristul și-a făcut treaba foarte bine și a făcut zilnic curățenie/alimentat consumabile/schimbat prosoape, lenjerie la cerere. A lăsat zilnic apă în plus.

-la restaurant personalul era prompt, debarasa repede, ajutau turiștii, aduceau băutură alcoolică de la bar la mese. Am făcut și un test, aduceau și fără a le oferi nimic dar după ce dădeai ceva bacșiș aduceau mai des și mai repede. Dacă se termina ceva de ex la aparate de cafea alimentau repede

-la plajă ajutau și acolo la nevoie, duceau și puneau prosoapele, aranjau șezlongurile, clar... tot pt. bacșiș

Minusuri

-insistenți câteodată în principiu așteaptă bacșiș dar asta nu este o noutate

-clima din cameră s-a reparat după 2 zile și 2 sesizări

-insistenți la oferirea serviciilor contra cost

Internet și tv

Există 2 routere WIFI pentru publicul larg. Reception se numește primul iar parola este freefree. funcționează bine doar în holul recepției. Celălalt router se numește terace fără parolă funcționează bine pe terasă. Networkul Zya resort apare în tot resortul, te poți conecta dar nu ai internet. O fi pentru cei cu pachetul premium club? Habar n-am.

Programele tv sînt puține și în majoritate arăbești. La programele rusești nu se vede/aude nimic despre războiul din Ucraina. Puținii turiști ruși habar n-au, cenzura o fi ajuns până aici.

Plusuri

-nu sînt, poate canalul de muzică arăbească la tv

Minusuri

-internetul slab dar nu este o surpriză pentru nimeni

Servicii contra cost

Pe lângă serviciile sejurului există o gamă largă de servicii contra cost. Acestea în unele cazuri se pot negocia, în altele nu. Am găsit convenabile room-serviceul și spălătoria. Excursiile sînt mai convenabile din acest port și nu durează așa mult având în vedere că nu există transfer cu autocarul de ex... Nu știu cât este închirierea terenului de tenis dar serviciile centrului spa sînt scumpe. O masă suplimentară la restaurantul Barbeque ar fi 20 $. O altă masă cu doar fucte de mare la fel 20 $ costă.

Plusuri

-gamă largă de servicii contra cost insclusiv excursii.

-în unele cazuri costul este decent și ai senzația că primești mai mult

Minusuri

-încercarea personalului de a vinde orice și oricât, dar nici asta nu este o noutate aici

Servicii cumpărate de mine contra cost

-Fresh portocale 2$

-Masaj 1 oră 25$ (la mai multe ședințe 20$ și sauna bonus care de obicei costă 10)

-Excursie 8 ore (3 scufundări, pescuit, masă prânz, băuturi AI, oprire 1,5 ore pe insula Orange) 25 $

Bacșișuri

Am dat pentru :

-recepție: nimic

-bagajist: 1 $

-camerist :2 x 1$

-restaurant: 10 $

-bar: 2 x 1$

-restaurant Il Foro: 2 $

Măsuri covid

M-am pregătit cu toate, certificate vaccin pe telefon și tipărite, formularul cel nou online (din 18.04.2022 obligatoriu) plus cel tipărit. Având în vedere că de vreo câteva săptămâni sînt zero cazuri de covid în Egipt nu mi s-a cerut nimic la intrare țară. Totuși hotelul mi-a cerut certificatele de vaccin, cele tipărite. Dar în rest doar personalul restaurantului mai poartă mască, și la intrare hotel și restaurant se mai ia din când în când temperatura.

Concluzii personale

M-am așteptat la mai rău având în vedere cele 4 stele. Dar se pare că m-am înșelat și m-am simțit chiar mai bine decât anul trecut. N-o luați ca o regulă este o experiență personală.

Voi da și ceva note resortului dar concluzia finală o faceți voi. Plusurile și minusurile descrise sînt personale, eu răspund pentru ce am scris acolo. Vă doresc vacanțe cât mai plăcute

selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

[fb]
---
Trimis de AZE in 04.05.22 23:07:00
Validat / Publicat: 05.05.22 07:11:05
VIZUALIZĂRI: 653INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Zonă de snorkeling,în fundal se vede și Hurghada Marina
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 67600 PMA (din 51 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  7 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [05.05.22 07:09:15] »

  Mutat, la reorganizare, în rubrica "Zya Regina Resort & Aquapark (ex Swiss Inn, ex Royal Regina) , HURGHADA (orașul)" (deja existentă pe sait)

  [Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

  -

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  webmasterscris / TELEFON [05.05.22 07:48:13] »

  Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

  — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ===

  Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  AZE [05.05.22 07:58:35] »

  @webmasterX: ok

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  valentinag [05.05.22 09:31:43] »

  La banii dati, cred ca ai primit ceea ce trebuia.

  mishu [05.05.22 13:30:56] »

  @AZE: Plusuri:

  - ai punctat (asa cum ai spus tu, din punctul tau de vedere, cu bune si cu mai putin bune), defalcat pe categorii la ce sa ne asteptam daca mergem acolo, Si asta mi-a placut deoarece informatia este bine structurata. Esti cumva matematician? .

  Minusuri:

  - puteai sa si filmezi si sa atasezi un filmulet (nu de alta, dar si eu trebuia sa gasesc ceva minusuri pe aici).

  Felicitari, votat cu mare drag.

  mprofeanuscris / TELEFON [06.05.22 15:29:13] »

  @AZE: O cazare bună la un preț la fel de bun, doar 400 euro de fiecare și cu totul inclus. Ai prezentat foarte bine cazarea cu plusuri și minusuri, minte inginerească...

  elenaadinascris / TELEFON [09.05.22 12:31:33] »

  Felicitări pentru vacanță și articolul complex!

  Asa cum se observa din poze, hotelul, ca mai toate din zona Hurghada, este destul de vechi și ar necesita o renovare, asta insa nu schimbă cu nimic faptul ca te poți simți foarte bine și intr-un loc vechi... contează și energia și atmosfera locului!

  „Oaspeții se pot servi singuri (anii trecuți nu se putea din motive de covid) exceptând zonele de grill, cuptor, clătite mai exact unde se prepară ceva mâncare pe loc. Zona de patiserie și ciorbe/supe se află la stânga de intrare. "

  Depinde de politica fiecărui hotel, pentru unele e mai avantajos să te servească ei, partea cu covidul e relativă, anul trecut și în 2020 am fost la hoteluri unde tot te serveai singur... 🙂

  Votat cu drag!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  AZE, elenaadina, mishu, mprofeanu, valentinag
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0764560699463 sec
  ecranul dvs: 1 x 1