ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.02.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2021
DURATA: 7 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1185
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
TIP CAM: DblStd
REGIM MASĂ AI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Meraki Resort4

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 12 MIN

Boho-chic :)

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

De-ar fi sa aleg iar, Meraki ar fi din nou alegerea mea. Parcă m-am întors in timp, in urmă cu 30 ani, am simțit vibrația tinereții, am simțit gustul singurului hotel-club in care am fost cazata in toată viața mea, am avut deosebita plăcere de a fi oaspetele unui hotel destinat adulților, perfect pentru un sejur la Marea Rosie.

Mulțumesc Cristi de la agentia AFA Travel, mulțumesc @adrianbogdan pentru companie.

Sejurul ales din 2019, penalizati cu 50 euro de tur-operator pentru că a venit virusul peste omenire, concretizarea vacantei in septembrie 2021. Cam ăsta-i rezumatul împrejurărilor care ne-a făcut părtași la miracolul Meraki.

Ce am solicitat pe AFA: orar de zbor cu plecare dimi și întoarcere seara, hotel ieftin, curat, cu ieșire pe plaja dar și in oraș, mâncare comestibilă, distracție.

La capitolul băuturi nu m-am pronunțat, apa e de bază, alcoolul este neinteresant pentru noi, 6 adulți.

Sejurul a costat 1185 euro/doi adulți/AL/7nopți/transfer aeroport-hotel si hotel-aeroport.

Sincer, am primit mult, mult peste așteptări, peste prețul plătit.

Pe cartea de vizită a acestui hotel este distracția și buna dispoziție.


despre SERVICII

Mai țineți minte ce temă aveam la întâlnirea AFA 2020?

Vă reamintesc eu: boem, boho-chic :)

Ei bine, Meraki este boem, este chic, este fantastic în opinia mea.

Serviciile oferite au fost excelente, pe lângă cazare, masă, divertisment, plajă de 2,5 km, am avut la dispoziție 8 restaurante, 6 baruri (3 erau pe plajă), 2 peninsule, 5 cluburi de noapte, teren de tenis, volei, amfiteatru, mese de ping pong, biliard, sală de Fitness, centru SPA, coafor, centru pentru windsurfing și kitesurfing, toboganele erau în renovare, se aflau pe una dintre peninsule, direct pe nisip.

Normal, nu am profitat de toate acestea din cauză de… excursii :)

Serviciul de wi-fi funcționa bine peste tot în hotel, inclusiv pe plajă, cu mențiunea că apelurile vocale pe wapp sunt restricționate în Egipt, degeaba cumpărați card SIM, nu puteți suna acasă, indiferent de cartelă sau telefon.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Bagajele noastre au fost înfoliate în România, după ce am intrat pe poarta hotelului am lăsat valizele în fața recepției, au fost dezinfectate cu insecticid, mirosea groaznic.

La ora 10:55 intram în receptie, la ora 12 am primit camerele, timp de o oră am stat pe terasă, am mâncat câte ceva alături de ciori, am băut cafele și limonadă. Da, noi avem pescăruși, ei au ciori :)

MD e între 7:30 și 10, cu prelungire până la 11:30 pe terasa restaurantului principal, având in vedere că turiștii nu dorm noaptea, ei petrec până la 3 sau 4 dimi.

Receptia e largă, aerisită, luminoasă, vopseaua albă se asorta de minune cu elementele din lemn, designul era unul tineresc, fără covoare Armani si șampanie la sosire, am primit doar o limonada mentolată, am completat niște formulare, am dat pasapoartele unui recepționer si ne-am proțăpit afară pe terasă, la 40 grade. Nu mă întrebați de măști, mănuși, dezinfectanți și alte idioțenii de distanțari, nu vă voi raspunde, eram în vacanță, eram la un hotel-club, noi și câteva familii eram cei mai bătrâni din acel loc :D Priviți pozele și trageti singuri concluziile, cei cu frici nu au ce cauta in Egipt, mai cu seamă la Meraki, părerea mea.

Camera noastră a fost la fel ca cea a copiilor, nu am primit ce am plătit, am primit ceva mai scump, erau haioase și cele plătite de noi dar nu am dorit schimbare, mi-a plăcut lemnul, mirosul, cimentul vopsit țărănește, totul a fost chic.

Habar nu am dimensiunile camerei, ruletă nu aveam, cărasem de acasă doar cântarul pentru bagaje, cert e că nu ne-am lovit de scânduri, de dormeză sau de fotoliile pe care nu le aveam.

Pe hol aveam dulapul cu rafturi și umerașe, în dulap era seiful-pe care nu l-am folosit (ca de obicei).

Baia era normală, nu aveam loc de dans, nu am avut gresie și faianță, chiuveta era din lemn, dușul era o tentativă de copaie cu denivelări vopsite cu alb.

Consumabile zilnic, prosoape schimbate zilnic, un ventilator asigura aerisirea, am avut feon, apa avea presiune, eram cazati la parter.

In mijlocul camerei era un morman de ciment peste care era asezat/fixat un blat din scânduri cu salteaua matrimoniala aferentă. Atât cât am apucat sa dormim, ne-am odihnit oasele excelent. Lenjeria era albă, o schimba cameristul zilnic, cu ajutorul eșarfei încropea diferite animăluțe și flori, drept rasplată îi răspundeam și eu cu o împopoțonare a florilor primite de la el, cele din mini-vaza cu floricele.

In dreapta patului, în continuarea scandurilor patului, aveam câteva lemne pe post de noptieră, în stânga patului era o banchetă albă-numa’ bună de aruncat țoalele domnului pe ea. Pe noptieră era un tel fix, bun pentru a comunica între noi-în lipsa apelului vocal de la wi-fi.

Am avut prize la îndemâna, multe butoane pentru luminile de sub pat, din spatele patului, din plafon și de la oglinzi. Da, am avut oglinzi, un mare plus acordat de mine acestei camere. Prefer să am oglinzi în detrimentul alcoolului din frigi sau a unor fotolii inutile.

In loc de birou am avut un blat din lemn lăcuit, un taburete lemnos zăcea sub blat, îmbrăcat în lemn era și racitorul în care găseam zilnic apă din belșug.

A. C. funcționa și dacă era ușa balconului deschisă, TV-ul era subțirel și funcționa bine, pe blatul-birou aveam o tavă cu o cană-fierbător alături de pliculețe cu ness, zahăr, ceai, pahare din plastic.

Balconul era adorabil, aveam vedere la mare, vedeam apa printre palmieri. Lipsea plasa pentru insecte, geamurile aveau perdele și draperii.

Nu foarte mare, acest spațiu era mobilat cu doua fotolii și o măsuța cu scrumiera. Lipsea suportul pentru uscat prosoape (mi-am întins eu sfoara luată de acasă) dar în schimb aveam gard. Mi-a plăcut maxim ca îmi lipsea o bucata de gard (așa era designul), pe acolo plecam dimi la 5:30 pe plajă, în doua minute eram pe nisip, față-n față cu soarele.

Egiptul ăsta e pe aceeași lungime de undă cu mine: se trezește la 5 și apune la 18, atât cât trebuie pentru plajă și bălăceală.

Peste tot în hotel, interior și exterior era foarte curat. In camera ni se făcea zilnic curat, copiiilor le făcea și ordine-în balamucul acela nu putea nimeni să facă nicio curățenie:(Aveam două coșuri de gunoi, unul în camera și altul la baie, zilnic se goleau, se dezinfecta totul, doua zile s-a stropit și cu insecticid deoarece peste tot in hotel era invazie de muste și țânțari, pe mine m-au ciuruit bine vampirii, uitam mereu sa mă dau cu Authan.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Am avut o mare surpriza în ceea ce privește haleala, nici prin cap nu îmi trecea că vom avea rață cu sos de portocale, berbec la protap, somon la grătar, crabi și creveți la grătar, curcan la rotisor, pizza făcută zilnic în fața noastră, paste preparate la cerere-în fața turistului, shaorma, friptane de vită gătite în fel și chip, șnițele din pui, vită, peste și moluste, astea alături de brânzeturi, salate, fructe, prăjituri, produse de patiserie, lactate, sosuri, pâinici numeroase-de nici nu aveai timp să le guști pe toate.

Și, cel mai important aspect gastronomic a fost gustul tuturor preparatelor: nu existau condimente/mirodenii orientale pe și prin mâncare, totul și toate erau normale, erau minunate, am putut mânca liniștită.

Cei interesați pot vedea pozele, nu am făcut tot timpul dar o să atașez destule cu preparatele Meraki.

Referitor la băuturi nu pot da multe detalii, ne-am umflat de apă, eu am băut două pahare cu vin rosé (foarte bun), am gustat din cel rosu (era delicios), am băut bere draught rece și slab alcoolizată, multe cafeluțe delicioase, vreo cinci pahare cu suc de ananas de la dozator (era excelent). Paharele erau din plastic, se aruncau nu se refoloseau. Apa era la sticluțe de 0,5 l. La barul principal și la restaurantele a la carte paharele erau din sticlă.

Copilul meu a băut vodcă, la fel ca rușii galagioși. Soțul a gustat niște rom amestecat cu cola, noi toți am fost extrem de încantați, nefiind prieteni cu alcoolul nu am simțit lipsa vreunui alcool fin. Sincer, am avut o sticla cu Metaxa luată de acasă, nu s-a apropiat nimeni de ea, am plimbat-o degeaba până în Egipt.


PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Of, e ceea ce regret cel mai mult, faptul că nu am avut timp să stau mai mult alături de minunații animatori, nu am putut participa la toate petrecerile din cluburi/baruri, la lecțiile de salsa, la jocurile din piscină…

Piscinele Meraki sunt 4 la număr, cea de la tobogane era în renovare.

Cele mai multe activități aveau loc la piscina principală, asta era uriașă, adâncimea ei era de 1,35 m la un capăt și 1,95 m la celălalt. Salvamarul era prezent mereu la distracție, se plimba printre turiști și vorbea cu fiecare în parte, nu avea pe cine salva.

Eu m-am relaxat la orele de gimnastica în apă dar și în cortul cu acvariu cu pesti, mi-au ronțăit ăia pielea apoi am avut parte de un masaj minunat.

Unde m-am mai relaxat? Păi, la plajă, Meraki are trei golfuri, plajele nu sunt nici înguste, nici late, sunt perfecte.

Golful din stânga este destinat celor care nu știu să înoate, apa e mică pe o lungime destul de mare, te plictisești să tot mergi prin mare cu apa până la glezne.

Golful mijlociu era preferatul meu, după câțiva pași apa îmi ajungea la gât, fundul mării era acoperit cu nisip, pe alocuri mai nimeream câte o pietricică rătăcită.

La golful nr 3 mergeam doar să văd răsăritul, acolo era și clubul Vibe, am fost la petrecerea de pe plajă.

Pe peninsula Carpe Diem era plaja foarte îngusta, în apă erau stânci, acolo este și zonă de snorkeling, o activitate sufocantă, deloc pe gustul meu.

Pe peninsula asta sunt baldachine, hamace, șezlonguri, toalete și dușuri, un restaurant și barul Carpe Diem, renumit pentru muzica pusă de DJ internaționali.

Elegantul restaurant Feluca se află la baza peninsulei, acesta e contra-cost.

Burger Bulevard este un loc haios, adorabil, terasa e superbă, burgerii normal sunt foarte gustoși. Dacă dorești să mănânci burger special, plătești. Dacă vrei să pleci cu burgerul pe plajă, plătești. Am cumpărat doi burgeri pentru că fata și băiatul de la masaj au dorit sa mănânce (le era foame) și astfel am făcut pomană și la Meraki, pentru părintele meu.

Șezlongurile și umbrelele erau excelente, prosoapele se schimbau la centrele special amenajate, eu nu le-am schimbat niciodată, nu văd rostul acestui deranj. Plus că aveam 5 puturoși care veneau târziu la plajă și aveam nevoie de prosoape :D


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Hurghada are trei zone: Dahar (orașul vechi), Sakkala (Sheraton Street) și Mamsha (zona nouă, acolo unde-s hotelurile de 5 stele, un câmp deșertic plin cu gunoaie, dezolant)

Hotelul Meraki nu are o întindere exagerat de mare, clădirile au 2 sau 3 etaje, un corp era rezervat pentru eventualii virusați.

Grădinile hotelului sunt tăiate de alei, nu lipsesc nici florile bine îngrijite, aș menționa faptul că aproape toate aleile au pavele, un impediment deloc de neglijat pentru femeile care vor să meargă pe tocuri (ca în cazul meu).

Meraki se află în oraș, la 15 minute de mers pe jos până în El Dahar (centrul orașului), la 2 km de City Mall.

La ieșire din complex era un paznic, ne întreba de la ce camera suntem și unde mergem, nota în caiet, la întoarcere eram întrebați doar despre numărul camerei, nota omul că n-am pățit nimic și-am revenit sănătoși “acasă” .

Imediat în stânga hotelului era o farmacie și un magazin de săpunuri și uleiuri, în dreapta era un mini Market cu de toate, inclusiv produse halucinogene :)

Noi am ieșit aproape zilnic din hotel, de-aia am și dorit un sejur în oraș, nu pe câmpul cu 5 stele.

Altele, utile:

Nu numai că apa nu e potabilă în Egipt dar miroase și foarte urât, noaptea se udau grădinile și puțea peste tot a mâl.

Cabinetul medical e pe plajă, lângă clubul Vibe.

Animalele de companie nu sunt permise.

Nu toate restaurantele sunt moka, noi am fost doar la Egiptean și am fost tratați ca niște regi, mâncarea e gustoasă, ca peste tot în hotel.

Se pot face rezervări doar cu 24 ore înainte, se poate rezerva zilnic, nu costa nimic in plus.

Nu am ajuns la cel grecesc, era superb, nu am avut timp.

Ceainăria este un loc de poveste, muzica, decorul și aromele sunt dumnezeiești, toate astea costau dar a meritat fiecare bănuț.

Pont: pentru cei care vor liniște ziua și noaptea la Meraki, solicitați camere în corpul din fața ceainăriei, sunt cele mai ieftine dar aveți somnul liniștit. Nu exagerez, nouă ne vibrau ușa de la camera și geamul de la balcon din cauza muzicii, am dormit fără vise :)

In fiecare seara se muta petrecerea în câte un colț al resortului dar cele mai multe sunt la piscina principala, acolo-i gălăgie și ziua, nu numai noaptea.

Magazinele Meraki sunt în incinta hotelului, au prețuri bune, mai bune ca pe Sheraton Street. Nu am ajuns pe Sherry Street, acolo-i singura strada din Hurghada care are prețuri pe rafturi, nu se negociază nimic.

Animalele Meraki:

Max este mascota, este tot timpul prezent, este fotogenic, nu miroase urât și este împopoțonat foarte frumos, îl veți vedea in poze.

Maimuțica nebunică era tare nervoasă, poartă pamperși, are chiloței croiți de superba ei stăpână, mănâncă multe fructe și bea mult suc.

Pitonul fițos era lipicios, l-am mângâiat cu teamă, pielea-i strălucea și era un pic rece, cred că fusese hrănit înainte, sau poate… drogat :)

De-astea m-am bucurat când am fost cu Roxana și cu copiii la petrecerea pe plaja Carpe Diem, pe peninsulă, la dansurile africane.

Ciorile Meraki erau urâte, cred că erau în jur de 100, nesătule și nesi, se așezau pe masă și pe șezlong după plecarea turiștilor, căutau hrană. Roxanei îi plăceau, mie nu.

Bacșișul la Meraki nu era obligatoriu, toată lumea zâmbea, vorbea, socializa, nimeni nu cerea niciun bănuț. Fie că dai sau nu vreun dolar șpagă, întreg personalul este extrem de amabil, respectuos.

La marginea aleilor am văzut niște cutii din lemn, pentru bacșis. Erau goale la 5 dimi, nu știu dacă punea cineva ceva în ele. Cert e că noi am dat bănuți de drag și cu drag, după ce am văzut amabilitatea angajaților. Copiii mei au dat mai mult, ei s-au împrietenit cu tinerii ăia dar și cu animalele din hotel.

Să știți că am scurtat cât de mult am putut, m-am abținut să nu vă povestesc tot dar tot a ieșit lung acest review :)

Dar, eu am căutat info despre Meraki și nu am găsit mai nimic util. Norocul meu a fost Cristi de la Amfostacolo Travel, el m-a pus în temă cu multe amănunte despre această escapada egipteană.

Ideea e că cei interesați de acest hotel pot citi și privi pozele mele, pot pleca informați la drum, nu ca mine. Noi am fost la final de septembrie, nu știu cum e acolo în alte luni din an.

Dacă recomand? Depinde doar de voi, eu aș alege din nou Meraki pentru că NU e elegant, NU are băuturi sofisticate, e pentru oameni tineri normali, are mâncare bună, animatori de excepție, petreceri pentru adulți, e… perfect :D

Citește și CONTINUAREA aici
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

[fb]
---
Trimis de krisstinna in 06.02.22 08:10:44
Validat / Publicat: 06.02.22 09:39:07
VIZUALIZĂRI: 2714
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
31 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Eu și pitonul
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 60950 PMA (din 66 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  31 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [06.02.22 08:51:31] »

  Excelentă prezentare a hotelului — completă, complexă.

  -

  Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

  -

  Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu. Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

  webmasterscris / TELEFON [06.02.22 09:41:18] »

  Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  krisstinna [06.02.22 09:51:13] »

  @webmasterX: Mulțumesc, e totul perfect, ca și Meraki.

  crismisscris / TELEFON [06.02.22 09:58:01] »

  @krisstinna: Fain! Decât oțel și sticlă, mai bine lemn și stuf! Când m-o păli cu Egiptul (că deocamdată, nu știu de ce, dar nu se-arată), mi-ar plăcea un hotel de genul ăsta... Doar cu party în exces am o mică reținere, noi suntem mai pe chill, așa...

  Fain oricum! Să vă fie de bine!

  krisstinnascris / TELEFON [06.02.22 10:28:17] »

  @webmaster:

  krisstinnascris / TELEFON [06.02.22 10:41:15] »

  @crismis: Meraki nu e pentru toată lumea, eu așa cred.

  Mie îmi place distracția, să nu uitam că eu l-am cunoscut pe domnul C in discotecă, mergeam vinerea și sâmbăta, in fiecare vineri și sâmbăta, adică săptămânal.

  Imi place să dansez, să țip și sa mă zbenguiesc, îmi place să cânt, sunt vulcanică la petreceri, imi place viața.

  Dacă ai citit cu atenție, am scris că se zgâlțâia ușa de la camera, vibrau geamurile de la balcon din cauza muzicii.

  In plus, Roxana a stat lângă niște ucrainieni care aveau o boxă, era foarte... interesant.

  Repet: gălăgie, distracție, tinerețe, astea-s la Meraki Copiii mei au fost la fel de incantați ca și noi, sunt din același aluat

  Intr-una dintre excursii, am întrebat turiștii de pe vaporaș ce fac seara și noaptea la hotelul de 5 stele, mi-au spus că la ora 22 doarme toată lumea, nici insectele nu sunt treze. Păi la Meraki începea distracția la ora 23, ținea până la ora 4 dimi

  nicole33 [06.02.22 10:52:36] »

  @krisstinna:

  Aşteptam acest articol încă de acum doi ani

  Felicitări pentru vacanţa minunată şi pentru excelenta descriere a resortului!

  Am studiat şi eu acest hotel, tot la recomandarea lui Cristi, desigur , însă am ales altceva, mai scump, dar nu mult mai bun, oricum mai liniştit

  orar de zbor cu plecare dimi și întoarcere seara, hotel ieftin, curat, cu ieșire pe plaja dar și in oraș, mâncare comestibilă, distracție.

  ...

  Sejurul a costat 1185 euro/doi adulți/AL/7nopți/transfer aeroport-hotel si hotel-aeroport.

  Orar de zbor avantajos care să-ţi ofere opt zile de vacanţă la şapte nopţi de cazare avea la acel moment o singură agenţie, aleasă şi de mine pentru a doua vacanţă în Hurghada, nu cel mai bun touroperator dintre cei patru cu care am mers până acum în Egipt, cel puţin din punctul de vedere al excursiilor oferite.

  Meraki a fost alegerea perfectă pentru voi, am fost convinsă de acest lucru încă de când am aflat că l-ai ales, întruneşte criteriile tale, dar, sincer, NU este un hotel ieftin.

  Meraki, cu cele doar patru stele ale sale (nu am înţeles de ce nu a fost clasificat la cinci stele), costă mai mult decât destule hoteluri de cinci stele din zonă, unele chiar aparţinând unor lanţuri cunoscute în Egipt.

  Conceptul adult only este un mare plus şi spun asta după ce am experimentat şi eu prima dată acest concept tot anul trecut la un hotel din Sharm el Sheikh. Însă acele petreceri aproape non stop cred că ar fi fost prea mult pentru mine la vârsta mea.

  crismisscris / TELEFON [06.02.22 10:58:05] »

  @krisstinna: E clar! Îmi place cum arată, dar nu e pentru mine. Mersi!

  nicole33 [06.02.22 11:30:54] »

  @krisstinna:

  Serviciul de wi-fi funcționa bine peste tot în hotel, inclusiv pe plajă, cu mențiunea că apelurile vocale pe wapp sunt restricționate în Egipt, degeaba cumpărați card SIM, nu puteți suna acasă, indiferent de cartelă sau telefon.

  Internetul wireless gratuit şi funcţional este foarte important mai ales într-o ţară din afara UE. Eu de fiecare dată mi-am cumpărat şi o cartelă locală pentru a avea acces oricând la net încă de pe aeroport înainte de a testa calitatea netului de la hotel. Uneori am plătit degeaba, alteori mi-a fost de mare folos.

  Ştiu că tu nu eşti cu Facebook-ul, dar ar fi util de amintit faptul că poţi vorbi din Egipt prin apeluri audio şi video folosind mess-ul de la FB şi nu cred că domnul C sau copiii nu au profitat de această facilitate

  Camera noastră a fost la fel ca cea a copiilor, nu am primit ce am plătit, am primit ceva mai scump, erau haioase și cele plătite de noi dar nu am dorit schimbare, mi-a plăcut lemnul, mirosul, cimentul vopsit țărănește, totul a fost chic.

  Nu ştiu ce tip de cameră ai rezervat tu, însă, din poze, îmi pare că ai primit o cameră Gypster cu vedere la mare. Ţi-am zis că am studiat hotelul şi tot o cameră ca asta aş fi ales şi eu. Camerele Merakilous, tot în acelaşi stil rustic, mă tentau pentru spaţiul mai generos, însă mi se păreau prea întunecoase pentru gustul meu.

  Ciorile Meraki erau urâte, cred că erau în jur de 100, nesătule și nesi, se așezau pe masă și pe șezlong după plecarea turiștilor, căutau hrană. Roxanei îi plăceau, mie nu.

  Abia atunci când am citit despre ciorile tale , am realizat că, într-adevăr, nu am întâlnit pescăruşi în Egipt, doar ciori cât cuprinde, unele chiar obraznice care se autoinvitau să ia micul dejun cu noi la masă pe terasă.

  Meraki are trei golfuri, plajele nu sunt nici înguste, nici late, sunt perfecte.

  Plaja de la Meraki m-a atras din cât am studiat-o pe hartă, generoasă raportat la numărul de camere ale hotelului, dar abia din articolul tău am aflat cum stă treaba cu fiecare golfuleţ în parte, informaţii extrem de utile. Este foarte bine că oferă de toate pentru toţi, pentru că foarte rar le găseşti pe toate la un loc.

  Referitor la băuturi nu pot da multe detalii, ne-am umflat de apă

  A fost alegerea voastră . Chiar dacă nu ai putut detalia acest capitol, pentru mine lucrurile sunt clare cât timp sunt incluse gratuit doar băuturi locale, aceleaşi ca la marea majoritate a resorturilor din Egipt, adică foarte proaste pentru gustul meu.

  Mă interesează însă detalii despre cafeaua disponibilă, pentru că acest aspect sigur te-a interesat şi pe tine

  Imediat în stânga hotelului era o farmacie și un magazin de săpunuri și uleiuri, în dreapta era un mini Market cu de toate, inclusiv produse halucinogene

  Am fost de patru ori în Egipt şi uite că pe astea din urmă le-am ratat

  =

  Îţi mulţumesc pentru toate informaţiile oferite cu mare generozitate şi aştept şi articolele despre excursiile făcute

  elenaadinascris / TELEFON [06.02.22 14:23:51] »

  Felicitări pentru articolul excelent și vacanța de nota 10 de la Meraki!

  Mă bucur că ai ales un sejur în Egipt, sper să mai fie multe de acum înainte, deși se pare că prețurile au început să crească!

  Pozele sunt minunate, dar cele care mi-au plăcut cel mai mult sunt cele cu tine, ești o frumoasă! 🤗

  Pentru tine pare că timpul a stat în loc!

  Nu vă supărați, voi, restul doamnelor, vă iubesc și pe voi!!! 😚

  Hai, să aveți cu toții vacanțe frumoase și trăiri fericite!

  adrianbogdan [06.02.22 14:30:52] »

  Măi Cristina, pe langă faptul că ești fotogenică, constat că și eu am veleități de fotograf.

  1. Pentru cine alege Egipt drept destinație de vacanță clar trebuie să primească consiliere de la un profesionist care clar trebuie să cunoască zona vizată. Noi am avut noroc cu AFA și cu agenția AFA, altfel nu cred că am fi ales ceva care să ni se potrvească așa de bine.

  2. Compania familiei tale-foarte importantă... aveam ceva emoție cu privire la Domnul C, dar am constatat că este un om echilibrat, cerebral, liniștit.

  3. Despre ciori - știam că sunt inteligente, nu avusesem așa un contact mai apropiat, aici am constatat că cei care au drept animal de companie cioara, au cu cine să se înțeleagă.

  4. Camera noastră dintr-o eroare umană cum am spus a fost diferită de a Cristinei, dar dacă vrei o cameră mai liniștită în cadrul resortului, nu cred că nu ți-o schimbă acolo sau mai sigur poți opta pentru ea de la început.

  5. Am ales resortul în primul rand că am vrut să stăm în interiorul orașului pentru că prin natura noastră suntem mai plimbăreți și cel puțin noi ne-am dorit să luăm la pas orașul, să vedem lumea arabă mai de aproape.

  6. Nu ne-a lipsit nimic in interiorul resortului, am avut siguranță, am fost aproape de oraș, am avut mâncare și lichide ok, shopping ok, nisip, soare, mare, piscină, atmosferă superbă de o vacanță tinerească, compania superbă a familiei Kristinei.

  Cu bine!

  nicole33 [06.02.22 14:54:19] »

  @adrianbogdan:

  Măi Cristina, pe langă faptul că ești fotogenică, constat că și eu am veleități de fotograf.

  Ce modestă eşti!

  Glumesc, pentru că şi mie mi-au plăcut pozele, fără să ştiu că tu eşti autoarea

  Pentru cine alege Egipt drept destinație de vacanță clar trebuie să primească consiliere de la un profesionist care clar trebuie să cunoască zona vizată. Noi am avut noroc cu AFA și cu agenția AFA, altfel nu cred că am fi ales ceva care să ni se potrvească așa de bine.

  Perfect de acord. Consilierea este extrem de importantă putând face diferenţa între o vacanţă reuşită şi una...

  Şi eu m-am consultat cu Cristi înainte de a alege primul hotel din Egipt şi am ales bine pentru mine. Ulterior m-am orientat mai uşor, căpătând deja experienţă.

  La fel de importantă este însă şi documentarea personală, deoarece tu ştii cel mai bine ce-ţi place şi ce nu şi aşa poţi evita surprizele mai puţin plăcute.

  =

  Măi, dar despre excursii nu povestiţi niciuna?

  krisstinnascris / TELEFON [06.02.22 18:38:55] »

  @nicole33: Tocmai asta e: am refuzat un hotel de 5 stele, astea nu erau in oraș, nu se incadra in cerințe.

  Plus că am cerut distracție și acest hotel este singurul care oferă spectacole pentru adulți.

  In afară de Cristi de la AFA Travel și Ioana 74 îl alesese să meargă acolo fără prunci, doar pentru distracție. Dar a venit pandemia și Ioana nu cred să mai fi ajuns la Meraki.

  In 2019 luasem camere mai ieftine dar in 2021 când am solicitat oferta, nu mai erau disponibile acele tipuri de camere și am luat unele cu toaleta la vedere, in mijlocul camerei. Norocul meu că tinerii mi-au dat altceva, mă injura colegul de cameră

  Sincer, oricare cameră iei la Meraki, nu contează. Turiștii merg acolo pentru noptile albe, nu pentru confort sau finețuri.

  Eram câțiva expirați prin resort, restul erau tineri.

  Si, repet: arată îngrozitor toată zona aia cu hoteluri de 5 stele, gunoaie, jeg, pustiu.

  Poate voi ajunge cândva pe coclaurile alea cu stele, de dragul omului meu, să bem apă la 5 stele și să ne culcăm ca babele de la ora 22, să nu consumam alcool, să stăm in țarc la piscină și să privim cum fuge marea de noi. Nu zic nu, poate voi ajunge și acolo...

  Până atunci, sunt incantata de ceea ce am văzut/făcut in Egipt, e a doua oară in viață când merg undeva și am un gol in stomac și lacrimi in ochi. Prima dată mi s-a întâmplat in Veneția

  E drept că nu am fost decât in 18 țări până acum dar senzația este fantastică, nu credeam că mai pot simți așa ceva la bătrânețe.

  krisstinnascris / TELEFON [06.02.22 18:53:57] »

  @nicole33: Cafeaua era excepțională, aveau expresoare cu cafea boabe.

  Vodca era bună, mi-a zis copilul meu: "e bună la gust, e slabă, merge pe caldura asta"

  Si C a băut intr-o zi numai vodca, in loc de apa, era deranjat la stomac și a refuzat medicamentele.

  Cei trei au FB dar nu pentru apeluri vocale.

  Eu nu am treaba cu ei, eu am Wapp și ăla mă interesează, am înregistrat mesaje vocale, mama la fel și a fost ok (căt de cât)

  Nu am vrut să scriu despre excursii, nu prea am timp și s-a tot scris tot anul trecut că-mi venea să nu mai citesc nimic despre Egipt. Și cu toate astea, am citit și astfel am ales un om local pentru cele 5 excursii.

  Măcar pentru el am să încerc să scriu câteva rânduri, a fost un OM deosebit.

  Cu drag am oferit info, Meraki e super dar NU e pentru oricine.

  Multumesc frumos!

  krisstinnascris / TELEFON [06.02.22 19:04:06] »

  @elenaadina: Mulțumesc frumos

  Ei, eu am vrut demult să merg in Egipt dar soțul meu a refuzat, el nu prea suporta arabii.

  In 2019, in loc de Egipt am mers la Szeget, nu a fost rău dar nu suportă comparație.

  Culmea e că nici nu pășisem in Egipt si eu spuneam tuturor: "nu e prima dată când merg acolo, sigur o să mai merg, îmi place chiar dacă nu amfostacolo! "

  Nu-s tânăra, am 54 ani si copil de 32 , aș vrea să fiu si bunică dar... aștept

  Toate cele bune îți doresc!

  krisstinnascris / TELEFON [06.02.22 19:18:49] »

  @adrianbogdan: Da, Cristi de la Afa Travel m-a înțeles, știe ce vreau de la o vacanță.

  Vezi tu, important e să știi ce ți se potrivește, să știi sigur ce vrei să faci într-un sejur, indiferent de destinație, apoi să ceri, să soliciți.

  Domnul C. e prea cuminte, asta e problema mea

  Camera se putea schimba dar nu ai vrut, ai sperat să nu mai aibă loc petreceri la piscina și te-ai înșelat Plus că terminau petrecerile animatorii din hotel și continuau rușii de la parterul "tău"

  Ai pus punctul pe I: vacanță tinerească! Asta am vrut, asta am avut!

  Mulțumesc, doamnă fotograf

  elenaadinascris / TELEFON [06.02.22 19:41:20] »

  @krisstinna: Arăți super, cu siguranță multe femei te invidiază!

  Nu cele de aici, bineînțeles... 😃🥳😃...

  nicole33 [06.02.22 20:07:24] »

  @krisstinna:

  In 2019 luasem camere mai ieftine dar in 2021 când am solicitat oferta, nu mai erau disponibile acele tipuri de camere și am luat unele cu toaleta la vedere, in mijlocul camerei. Norocul meu că tinerii mi-au dat altceva, mă injura colegul de cameră

  Nu am reuşit să identific tipul de camere menţionat de tine, mai ieftine am văzut doar camerele Trouble, ok, dar banale, dar oricum nu mai contează, deoarece, după citirea articolului tău, m-am lămurit că Meraki nu ar fi potrivit pentru mine. Nu din cauză că nu este prea luxos, ci pentru că nu aş rezista o săptămână întreagă cu un program de somn de doar două trei ore pe noapte (4-7 am). Păcat de frumuseţea aia de plajă

  Eram câțiva expirați prin resort, restul erau tineri.

  Aşa mi-a fost mie teamă că mă voi simţi la Adam&Eve din Belek, dar realitatea m-a contrazis: cel puţin o treime din turişti aveau nişte ani în faţa mea, iar cei aflaţi în luna de miere nu depăşeau un sfert din turişti.

  Cafeaua era excepțională, aveau expresoare cu cafea boabe.

  Super!

  Si, repet: arată îngrozitor toată zona aia cu hoteluri de 5 stele, gunoaie, jeg, pustiu.

  Poate voi ajunge cândva pe coclaurile alea cu stele...

  Nu-mi este prea clar la ce hoteluri de cinci stele te referi şi nici la ce zonă, probabil prin partea veche a Hurghadei, sau poate ţi-au displăcut terenurile virane invadate de gunoaie şi bălării aflate între resorturi, practic ale nimănui, însă nu este corect să generalizezi. Am fost de două ori în Hurghada şi eu am văzut ALTCEVA.

  Prima dată am stat în Sahl Hasheesh - o staţiune exclusivistă, foarte nouă, foarte bine organizată, bine păzită, cu o faleză superbă, iar curăţenia era MAXIMĂ.

  A doua oară am stat în partea nouă a Hurghadei, aproape de aeroport, unde în 50 metri ajungeam în zona cu magazine de tot felul. Predomina aspectul de bazar, cu mărfurile înşirate pe trotuar în faţa magazinului, cu vânzători insistenţi care mai că trăgeau de tine să intri la ei în dugheană, să vezi şi, bineînţeles, să cumperi, dar nici aici nu pot spune că era jeg. Dacă ar fi să compar cu Tangerul (Maroc) sau cu Tunisul, de exemplu şi chiar cu bazarul din Kuşadasi, aici era farmacie.

  Cei trei au FB dar nu pentru apeluri vocale.

  Degustibus .

  Nu mă pasionează FB chiar deloc, mi se pare o uriaşă pierdere de timp, iar eu nu am atâta timp de pierdut, însă am profitat de posibilitatea de a vorbi gratis cu cei dragi de acasă, inclusiv de a ne vedea, iar soţul le-a arătat prietenilor diverse chestii mai deosebite de pe unde am umblat.

  Ei, eu am vrut demult să merg in Egipt dar soțul meu a refuzat, el nu prea suporta arabii.

  Chiar că uitasem să te întreb. Domnul C nu s-a mai temut de atentate?

  valentinag [07.02.22 13:19:37] »

  Pescarusii traiesc in generel in zonele temperate si reci, in Egipt nu stiu sa existe.

  Cat despre hotel, nu-i de mine, desi si eu am fost fan discoteca, dansez si acum la greu, mi-am cunoscut sotul tot la discoteca, totusi, sa aud muzica la maxim toata noaptea 7 zile la rand, no way.

  Sa-ti fie de bine vacanta!

  krisstinnascris / TELEFON [07.02.22 19:09:13] »

  @valentinag: Mulțumesc

  krisstinnascris / TELEFON [07.02.22 19:09:34] »

  @elenaadina:

  krisstinnascris / TELEFON [07.02.22 19:12:04] »

  @nicole33: La câtă poliție era, nu a avut teamă de teroriști

  nicole33 [07.02.22 19:29:16] »

  @krisstinna:

  Dana2008 [07.02.22 20:02:56] »

  @krisstinna: Felicitări pentru poveste, alegere și mulțumiri pentru recomandare!... mi-ai făcut o poftă de Egipt!!!

  Călătorii plăcute și alegeri reușite!

  krisstinnascris / TELEFON [08.02.22 17:25:36] »

  @Dana2008: Mulțumesc la fel!

  Toate cele bune îți doresc!

  maryka [08.02.22 20:29:47] »

  Să știi că mi-a plăcut ce ai ales, este ceva deosebit. Mobila de lemn arată chic, precum spui și tu! Mi-ai adus aminte cu drag de sejurul nostru de anul trecut, imediat se face anul, iar gândul îmi zboară adesea încolo, ceea ce înseamnă că ar merita o revenire

  Adevărul e că m-am săturat de frig și vreme rece, mie nu îmi place iarna și atunci... visez departe!

  M-am uitat nițel pe hartă, noi am stat mult mai la sud, la Mariott. Așa că putem încerca altceva, voi studia posibilitățile.

  Fain locul, mi-a plăcut, te pup cu drag!

  krisstinnascris / TELEFON [09.02.22 16:01:23] »

  @maryka: Mă bucur că ți-a plăcut!

  Eu zic așa: nu e de neglijat hotelul, cei care doresc si liniste dar și distracție pot alege o camera mai îndepărtată de piscina principala, lângă ceainărie, acolo nu e agitație, nu vibrează geamurile și ușa de la volumul maxim al muzicii, sunt câteva colțuri din resort in care nu se țin petreceri și toată ziua ( si noaptea) e liniste. Te poți distra până obosești apoi mergi la liniște, la culcare, nu e musai să pierzi fiecare noapte.

  Se poate schimba camera oricând, oamenii sunt foarte amabili.

  Eu sunt sigura că vei mai ajunge in Egipt, știu că ți-a plăcut.

  Te imbratisez cu drag

  partout [26.06.22 19:55:14] »

  Felicitări krisstinna pentru postarea plină de vervă și pentru informațiile utile!

  Pregătesc un sejur la Hurgada pentru luna octombrie și citesc tot ce s-a scris pe platforma amfostacolo (cazare, excursii, impresii, recomandări).

  Deoarece Meraki este pe lista mea scurtă de cazare, te rog să-mi oferi câteva precizări:

  -plajele Meraki sunt afectate de fenomenul flux-reflux? adică sunt perioade din zi când mergi zeci/sute de metri pentru o adâncime de 1,5 m? (nu prea înțeleg cum, pe același țărm, la distanțe relativ mici, unele plaje au o maree puternică iar altele, nu... );

  -am înțeles că Meraki este, prin excelență, un resort al distracției și asta mă determină să îl aleg. Dar există și posibilitate de cazare departe de zgomot? (poate sunt zile când vreau să adorm la miezul nopții sau vreau să am câteva ore de somn înainte de o excursie la Cairo sau Luxor). Sunt zone de cazare mai puțin zgomotoase? Unde? Precizez că optez în viitoarea alegere pentru camere tip „gypester” .

  Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri și... cât mai multe vacanțe reușite!

  krisstinnascris / TELEFON [26.06.22 21:31:31] »

  @partout:

  Bună, mulțumesc pentru cuvintele frumoase dar și pentru urări.

  Noi am fost in luna septembrie, in a doua jumătate a lunii și nu am întâlnit fenomenul flux/reflux. Sincer, eram îngrozită de ideea de a merge foarte mult până la apă, nu am avut parte de așa ceva. Nici pontoanele nu le suport, nici plajele foarte late Meraki nu are ponton.

  Noi făceam plaja și baie in golful din mijloc, era cu nisip fin, fără pietre in apa, intrarea lină in mare, se adâncea treptat, nu după mulți pași făcuți prin mare.

  In golful din stânga era in apă un soi de nisip amestecat cu mâl, marea era până la glezne pe o lungime extrem de mare, nu mi-a plăcut acolo, nu mă puteam scălda, mergeam prea mult până la apă mai adânca.

  In golful din dreapta erau pietre in mare, n-am intrat in apă.

  Se poate face plaja și baie și pe peninsula resortului, acolo sunt porțiuni mici de plaje, au pietre pe mal și in apă, acolo e și zona de snorkeling.

  Da, e un hotel destinat distracției, numai pentru adulți. Mie îmi place gălăgia, dorm fără vise dacă bubuie muzica in boxe. Așadar, puteam să stau oriunde la acest hotel, mai puțin in locuri in care fac prichindeii gălăgie, in urletele lor nu pot dormi, exclus așa ceva la Meraki.

  In fiecare seara are loc o petrecere tematică, noi am fost in pandemie și unele cluburi erau închise.

  Deci, in septembrie anul trecut se ținea câte o petrecere in fiecare seară, după ora 22, in câte un club, nu in fiecare dintre cele deschise, simultan. Cele mai multe petreceri nocturne au loc la piscina principală, evită camerele apropiate de piscina cea mare. Poți lua camera dorită de tine dar cu condiția să nu fie lângă piscină ci in capătul celălalt al clădirii, înspre recepție, ca sa zic așa.

  Ziua e liniște peste tot, mai puțin in zona piscinei principale, acolo au loc spectacole cu tenta sexuală (miss și mister Meraki), gimnastica in apă și alte activități zgomotoase, muzica e dată la maxim.

  Cea mai liniștita zonă era la Ceainărie, lângă restaurantul principal, dar nu știu cum sunt camerele acolo.

  Menționează la check in, la receptie, că vrei liniște și ziua și noaptea, solicită camera dorită de tine cât mai departe de piscina principală. Aici ai și un dezavantaj: dacă vrei vedere la mare, nu o vei avea, dacă te îndepărtezi de piscina principala nu vei mai vedea marea.

  Oricum, vezi ce camera primesti și o poți refuza, soliciți alta, nu trebuie șpagă, ei erau oricum drăguți.

  Cere liniște, insistă pe treaba asta!

  Poți nimeri o petrecere intr-o noapte, depinde de clubul in care se ține, dar fii sigur că in celelalte nopți nu se va mai organiza nicio petrecere acolo și scapi ușor, doar cu o noapte zgomotoasă

  Nu te stresa de bani mărunți (un dolar, 1 euro), îți schimbă ospătarii și barmanii dacă ai nevoie.

  Vezi pozele mele, am pus suficient de multe pentru că există posibilitatea ca eu să fi uitat să scriu vreun detaliu important și poate se observă in poze ceea ce îl poate interesa pe alt turist.

  Vacanță frumoasă vă doresc, orice ai alege!

  partout [26.06.22 22:00:32] »

  @krisstinna:

  Bună!

  Chiar impresionat de promptitudine! Foarte mulțumesc.

  Începe să se contureze și mai clar opțiunea pentru Meraki. Restul sunt detalii...

  O seară bună, o vară frumoasă, un an prosper!

  Și excursiiiiiiiiii!!!

  partout [26.06.22 22:26:14] »

  Bună, krisstinna!

  Încă o dată îți mulțumesc pentru răspunsurile amabile la întrebările de la prima ta postare (cea privind cazarea).

  La a doua ta postare (cea privind excursiile opționale) am pus mai multe întrebări privind prețurile excursiilor la Cairo și Luxor, ofertele lui Medo, și altele.

  Ți-aș fi recunoscător dacă mi-ai putea răspunde la ele.

  Văd că toți postează că au plecat la ora x, s-au întors la ora y, etc. etc. dar nimeni nu spune cât a costat excursia.

  Sau nu e voie de vorbit despre prețuri?

  Nu sunt foarte familiarizat cu restricțiile de pe această platformă...

  Cu multe mulțumiri și scuze pentru insistență (dar sunt sătul de toate formele de GDPR-uri... ).

  Toate cele bune!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adrianbogdan, crismis, elenaadina, maryka, partout, valentinag
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.108779191971 sec
  ecranul dvs: 1 x 1