ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.10.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2020
DURATA: 4 nopți
Cuplu
PREȚ SEJUR 121
FĂRĂ transport
TIP CAM: Apartament
REGIM MASĂ faraMasa
Raport PREȚ/CALITATE: EXCELENT
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
94.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Apartamente regim hotelier(încă) NECLASIFICATĂ

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

[Kapana Ultimate 2 Bedrooms Apart] Un apartament bun în Kapana nebună a Plovdiv-ului

TIPĂREȘTE URM de aici

Fără excepție, toate cazările de anul acesta au fost făcute, în cazul nostru, în mașină, în drum spre… sau la fața locului. Fie că au fost prin țară sau în Bulgaria vecină, pe care am ales-o pentru câteva ieșiri, pentru că a stat un pic mai bine ca noi, sau ca alții, în vara asta pandemică.

La Plovdiv am ajuns cu mașina de la Panichishte (unde am făcut o drumeție printre lacurile din Masivul Rila), via Sapareva Banya, ca să vedem gheizerul de acolo și la 5 km de el spectaculoasa Cascadă Gorica. Ne-am permis să ne oprim pentru că până la Plovdiv aveam doar 160 de km, dintre care 92 de autostradă.

În legătură cu cazarea la Plovdiv, chiar dacă nu am rezervat, mă uitasem înainte de plecarea de acasă și am văzut că erau variante destule. Mi-am făcut un top 3 cu hoteluri mici din centrul vechi, cu notă peste 9 și preț rezonabil și ne-am propus ca la fața locului să începem cu primul după listă și apoi vom vedea.

Pe cei 92 de km de autostradă ne-am dat seama că nu mai vorbim de coclauri, așa cum am umblat noi cam tot anul acesta, ci de un oraș turistic, poate aglomerat, și brusc ne-am gândit că mai bine am căuta un apartament în Plovdiv. Eram și după o zi lungă, era destul de târziu și parcă nu ne ardea să facem cercetare de piață printre hotelurile din Plovdiv, într-un centru vechi în care știam că nu putem parca cu ușurință.

Cu 10 km înainte de intrarea în oraș am verificat o listă a apartamentelor din centrul vechi în ordine descrescătoare a notei și m-am repezit la primul care s-a afișat cu nota 10. M-a cam derutat că nota era doar din 5 evaluări, dar erau turiști diverși: 2 din Bulgaria, 1 din Serbia, 1 din India iar evaluarea celui din Elveția a atârnat destul de mult. Nu mai zic de preț că ne întrecea toate așteptările. Era 107 EUR dar 98 de EUR pentru 3 nopți, dacă finalizam rezervarea pe telefon. N-am mai întâlnit așa ceva, o să mai încerc.

Imediat după ce am rezervat am și sunat gazda care mi-a trimis o locație și a rămas că ne auzim când ajungem în fața ușii, ca să ne dea instrucțiunile despre cum găsim cheile.


despre SERVICII

Kapana Ultimate 2 Bedrooms Apartment este un apartament situat în centrul vechi al Plovdiv-ului, în animatul cartier Kapana, un fel de Lipscani, parcă și mai vesel. În fiecare seară pe străzile Kapanei era muzică, aglomerație și veselie cât cuprinde.

Am ajuns ușor la strada Zhelezarska, dar numărul 10 nu prea se vedea scris pe nici o clădire, așa că am încercat să găsim un loc de parcare ca să ne dezmeticim. Când am început să o luăm în sus și în jos pe stradă, numere pe clădiri mai răruț. Pe clădirea noastră, care era una de colt, nu era nici măcar numele străzii.

În fine ne-am sunat gazda și a fost ușor să identificăm clădirea când ne-a spus că este chiar cea de pe colt, la strada principală, culoare orange. Pentru chei ne-a zis să ne ducem la ușă unde vom găsi un fel de interfon și să-l sunăm când suntem în fața lui ca să ne spună cifrul. Pe singura ușă a clădirii nu era nimic de genul ăsta, se vedea un fel de cutiuță dar nu avea cifre pe ea. Ne-am sucit un pic cu gazda la telefon pentru că nu cunoștea foarte bine zona și nu mai știa cum să ne îndrume. Știa doar că trebuia să găsim cifrele ca să ne spună el codul.

Până la urmă soțul a tras de o clapetuță care a deschis cutiuța de pe ușă, înăuntru am găsit interfonul, am format cifrul xxxx, s-a deschis caseta și de acolo am luat cheile. Uffff, n-am mai găsit așa un sistem până acum și nici așa o gazdă amețită care nu știa bine ce e la fața locului. El ne trimitea de zor la nr 10, dar habar nu avea că nu există numărul pe clădire și nici cutiuța cu cifrul nu știa cum arată. Nici cu parcarea n-a știut să ne orienteze, știa doar că-i centru vechi și nu prea se poate. Ne-a spus că administrează 28 de apartamente în tot Plovdiv-ul și nu le știe pe toate, mai toate aranjamentele desfășurându-se de la distanță. Dar pe noi asta nu ne încălzea cu nimic.

Prin urmare nu ne-am văzut gazda până am plecat. A zis la un moment dat că o să treacă să ne vedem, dar nu a făcut-o. Nici măcar când am mai suplimentat cu o noapte și ar fi trebuit să vină ca să își ia banii în numerar. Ne-a spus să-i lăsăm în caseta unde lăsăm și cheile la plecare că ia el de acolo totul.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Clădirea cu 2 etaje arată bine la exterior, se vede că este renovată destul de recent, cel mai probabil anul trecut, când Plovdiv a fost capitală europeană (pe booking apt figurează intrat cu noiembrie 2019). Și împrejurimile sunt foarte ok. Noi eram pregătiți pentru clădiri vechi când am ales apartament în centrul vechi, dar nota apartamentului ne dădea speranțe că o să fie totul bine.

După ce am intrat în clădire nu a mai fost așa de bine. Ne-a izbit un miros de vechi, nu urât, pur și simplu de vechi. Clădirea la exterior și cele 2 apartamente, câte unul pe fiecare etaj, erau renovate, dar casa scării, nu. Probabil că urmează, pentru că erau niște materiale pe scară dar cine știe când va fi. Momentan, imaginați-vă mirosul dintr-o casă veche de peste o sută de ani, nelocuită, cam așa mirosea pe casa scării.

Ne-a fost teamă că așa va mirosi și în apartament dar după ce am deschis ușa masivă de la intrare ne-a venit inima la loc. Din apartament răzbea un miros plăcut, se vede că este renovat destul de proaspăt și până am plecat am ajuns să ne obișnuim și cu cel de pe scară, nu ni s-a mai părut așa de rău.

Apartamentul de 70 de mp se află la etajul al doilea al clădirii și este foarte bine împărțit. Se intră direct într-o zonă deschisă, de living, fără hol la intrare. În spațiul acela este un cuier cu sertare și oglindă, imediat pe strânga, iar în sertare erau papuci și tot felul de mărunțișuri care ar trebui într-o casă (becuri, foarfecă, baterii….). Mare parte din spațiul acela era ocupat de o canapea cu o masă joasă și 2 taburete în fața ei. Deasupra canapelei este aerul condiționat, iar pe peretele opus, televizorul.

În partea dreaptă sunt cele două dormitoare așezate unul lângă altul, la fel de mari amândouă. Unul cu pat dublu și un șifonier dublu, cât ține un perete, iar celălalt cu 2 paturi twin și un dulap mai mic. În afară de pat, 2 noptiere și dulap, nu prea mai era nimic în dormitoare. Doar dulapurile erau burdușite cu pături și pilote, mai multe decât ar fi fost cazul, aspirator sau fier de călcat.

Noi am ales dormitorul cu pat matrimonial, care avea și aer condiționat, iar la celălalt am închis ușile culisante și nu le-am mai deschis până am plecat. A fost cald la Plovdiv în perioada în care am fost noi dar aerul condiționat a făcut față cu brio. Îi dădeam drumul când ajungeam acasă și în living și în dormitor și se răcea imediat. Peste noapte se răcorea totuși, îl închideam când ne culcam și a fost ok.

Ce nu mi-a plăcut? Am găsit patul cu o cuvertură subțirică pe el, care făcea parte din setul de lenjerie, dar un pic cam nailonoasă. Dedesupt era un cearceaf foarte curat, stil husă. În dulapurile din amblele dormitoare erau mai multe pături și pilote decât ar fi nevoie. Peste noapte am simțit nevoia să ne învelim cu ceva, dar cu ce? Cu cuvertura subțirică nu puteam pentru că era nailonoasă, iar la pilotele din dulap nu aveam cearceafuri… Până la urmă am luat o pilotă și ne-am învelit cu ea, dar dacă ea a fost pusă înapoi în dulap după plecarea noastră nu este deloc în ordine. Că parcă nu-mi vine să cred că ei spală pilotele după fiecare 2-3 nopți.

Și nu mi-a mai plăcut faptul că desi este un apartament renovat recent și la fel de recent intrat în circuitul turistic, a fost mobilat cu multe chestii vechi, purtate, chiar dacă arătau bine, mai ales pe la bucătărie.

Balconul apartamentului fusese închis în geamuri, el exista dar nu aveai ce să faci acolo, fiind închis ca să mărească puțin zona de living. Era și o măsuță pe balconul ăla dar, pur și simplu, nu aveai ce să faci cu ea și nici ce să faci acolo, în balcon.

Am stat chiar la stradă, una din orașul vechi pe care se circula, dar zgomotul era vag cu geamurile închise, iar noaptea nu prea se auzea mișcare în zonă.

Bucătăria destul de micuță cu un perete pe care erau chiuveta, plita și frigiderul, iar deasupra dulapuri pline cu veselă, oale, niște zahăr, ulei și tot felul de lucruri mărunte, dar de folos, iar pe peretele opus, un blat pe care erau înșirate, cuptorul cu microunde, expresoruil de cafea, cană electrică pentru fiert apa iar dedesupt mașina de spălat. Nu ne-a ajutat bucătăria pentru că nu am avut nevoie de ea, chiar dacă nu am avut mic dejun. De fapt greșesc, pentru că am folosit frigiderul ca să ținem apa, niște fructe și ceva de băut.

Baia era imediat lângă bucătărie. Cum intrai pe un hol îngust era o chiuvetă de serviciu și ustensilele de curățenie, o găleată cu mop, un lighean… iar după aceea urma baia cu cadă și o fereastră mică, tip velux, în tavan.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Nu am avut mic dejun dar în capătul străzii era Cafeneaua/terasa Djumaya unde am mâncat câte o banitsa cu ayran, cataif, o cafea turcească foarte bună și un ceai turcesc, preferatul soțului, care ne ducea undeva la 20-22 de leva.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Parcarea în Plovdiv este o adevărată provocare. Nu există parcare disponibilă la acest apartament și nu știu în alți ani cum o fi fost, dar acum mi s-a părut nebunie mare. Peste tot sunt panouri că nu ai voie să parchezi și că se ridică mașinile, dar poți să staționezi o jumătate de oră/o oră, dacă dai un sms la un număr afișat pe plăcuță și te taxează cu 2 leva pe oră. De asemenea, dacă ți se ridică mașina dai un sms și te taxează tot cu 2 leva pentru fiecare oră de staționare la ei.

Chiar în capătul străduței noastre, la 100 de m era o parcare publică, cu barieră, 3 leva/oră sau 28 leva/zi. Ni s-a părut cam mult și ne-am pus noi frumos pe treabă.

Pe panourile din centru vechi scria că între orele 8,30-17,30 nu ai voie să parchezi și se ridică mașinile. Buuun. Înseamnă că după 17,30 până dimineața nu era nici o problemă. Noi am ajuns la Plovdiv pe la 16 și am găsit un loc de parcare chiar vis-à-vis de casa noastră. Până ne-am dezmeticit, până ne-am cărat bagajele, până ne-am pregătit de plecare la plimbare s-a făcut peste 17 și cu ceva emoții am lăsat mașina acolo. Am zis că în plimbarea noastră, care era de voie în seara aceea, o să ne dezmeticim noi cu centrul vechi, cu străduțele înconjurătoare și imposibil să nu găsim și niște locuri la liber, în afara centrului vechi, că nu era cine știe ce de mare.

Așa a și fost. Am ajuns în plimbarea noastră la poștă, iar acolo, în spatele ei, am văzut o parcare mică, poate 12-13 mașini, în fața restaurantului și a sitului Odeon. Am studiat pe telefon toate străduțele din zona albastră și am văzut că parcarea asta nu era pe listă. Prin urmare, soțul s-a sculat de dimineață a luat mașina din fața casei, s-a dus în parcarea aceea și a găsit un singur loc liber, nici nu aveam nevoie de mai mult. A lăsat-o acolo, a doua zi în plimbarea noastră am verificat că e tot acolo si acolo a rămas până la plecare. De la parcarea asta până la cazarea noastră a fost un drum de aprox 10 minute de mers pe jos, fix pe bulevardul principal al orașului.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Ne-a plăcut Plovdiv și din cauza filmulețelor pe care le-am văzut la Mica Basilică și care ne arătaseră și alte obiective din împrejurimi pe care am vrut musai să le vedem, nu ne-am îndurat să plecăm cînd s-a terminat sejurul. Prin urmare am întrebat gazda dacă mai putem prelungi o zi, s-a putut, ne-a cerut doar 23 de EUR în loc de 33 cât plătisem initial pentru o noapte, am lăsat bănuții cu cheile în casetuța de pe ușa de la intrare și ne-am mai bucurat o zi de atmosfera orașului turistic de care ne îndrăgostisem.

Apartamentul nostru nu a fost chiar de 10, dar nici prea departe, după părerea noastră. Însă având în vedere amplasarea (de la 50 la câteva sute de m de marea majoritate a obiectivelor), faptul că a fost renovat recent și că am putut să respectăm condițiile de distanțare impuse în perioada asta a vieții noastre, îl recomand din toată inima.

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de Aurici in 15.10.20 16:41:42
Validat / Publicat: 15.10.20 17:19:27
VIZUALIZĂRI: 335INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Europa, Turcia
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 Dormitorul matrimonial.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 63700 PMA (din 48 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  10 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [15.10.20 17:19:04] »

  Bună și această recomandare

  ​Mutat în rubrica "Apartamente regim hotelier, PLOVDIV" (nou-creată pe sait)

  Dana2008scris / TELEFON [15.10.20 19:30:58] »

  @Aurici:  Ai fost norocoasă sa alegi ceva la întâmplare și să fie ok.

  ... să lași banii și să pleci?! Unde? În Bulgaria?! Atâta încredere în corectitudinea turiștilor! Nu cred că în România vei avea ocazia sa lași banii pentru cazare și da pleci fără să întâlnești proprietarul, deși în pandemie restangerea interacțiunilor este ideală.

  Bună recomandarea și prețul cazării.

  Mulțumim frumos!

  Te pup! 🤗😘

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Aurici [15.10.20 22:00:27] »

  @Dana2008:  Te pup și eu.

  Nu e chiar la întâmplare și nu este prima dată când procedăm așa. De obicei mă uit acasă să văd care ar fi posibilitățile​ de cazare dintr-un loc, iar în perioada asta variante au fost gârlă, din fericire. Nu prea mi-am făcut griji că nu găsesc, m-am dus cu toată încrederea.

  Da, Bulgaria mi se pare destul de corectă în pandemia asta. Am plătit niște prețuri de nu ne-a venit să credem, peste tot pe unde am fost.  

  Numai bine, toamnă frumoasă și liniștită! ​

  krisstinnascris / TELEFON [15.10.20 22:03:35] »

  @Aurici:  Confirm, la ultima rezervare de pe telefon, pe Booking, aveam reducere. Eu, Toma necredinciosul, eu fug de reduceri și gratuități și refuz reducerile din orice domeniu, nu am încredere in oferte, oameni și reduceri, niciodată. Dar... L-am pus pe soțul meu sa intre pe Booking și într-adevăr prețul era mai mare la aceeași camera, aceleași condiții de rezervare.  Apoi am făcut rezervare de pe telefon, am avut o reducere de vreo 60-70 lei dacă îmi aduc bine aminte. Bine, asta nu e valabil pentru toate cazările, depinde de contractul fiecăruia, cred.

  Aaa, și nu era cu rezervare nerambursabila, puteam anula in orice moment, am plătit acolo, la destinație, loc de care m-am îndrăgostit instant și rar pot spune că m-am îndrăgostit de o cameră încât să mi-o doresc acasă la mine  

  -

  Referitor la balcon, pot afirma ca NU exista balcon in acel apartament in care ați stat, este o prelungire a sufrageriei pentru creare de spațiu, nimic mai mult.  Am avut și eu un așa apartament, am distrus balconul pentru a ne lărgi sufrageria, practic întindeam rufele in sufragerie, extrem de neplăcut.  

  O toamna frumoasa vă doresc!

  Aurici [15.10.20 22:39:00] »

  @krisstinna:  Este prima dată când mi s-a întâmplat să am reducere pe telefon dar nu prima dată când rezerv de pe telefon. O să mai insist... Altfel, nu fug de reduceri, am beneficiat de câteva ori de diverse facilități, pe care nu le-am căutat musai, dar ne-am bucurat de ele.  

  În vara asta noi am rezervat atât de pe ultima sută de metri că nici nu a mai contat dacă era cu anulare sau nu. În toate cazurile eram în drum spre, dar foarte aproape. Mi-au plăcut situațiile astea, mai ales că fiind atât de puțini turiști am avut și de unde alege.

  Eu zic că a fost totuși un balcon acolo. Avea tocul de la fostele geamuri ale livingului/sufrageriei, ce o fi fost, transformat într-un blat. Îmi era familiar de pe vremea când vedeam și pe la apartamentele noastre așa ceva​​. În fine... oricum n-a contat prea mult. Îmi place când nimerim balcon, dar faptul că nu suntem fumători ne ajută să ne împăcăm mai ușor cu lipsa lui.

  Te pup, o toamnă frumoasă și liniștită și ție! ​

  webmaster [16.10.20 07:22:57] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  krisstinnascris / TELEFON [16.10.20 07:29:26] »

  @Aurici:  Normal că ăla a fost balcon, asta spuneam și eu Fix la fel am avut și eu, aveam blatul acela din marmura, se vedea foarte frumos. Dar nu mai aveam unde întinde rufele, nu mai puteam pune butoiul cu varza acolo, nici muraturile, de fumat nici nu mai încape vorbă pentru ca aș fi fumat fix in sufragerie și eu nu suport sa se fumeze in casa.  

  Ideea e alta: nu poți închiria un apartament și la facilitați sa spui ca ai balcon, lucru fals, nu se poate sta acolo la o cafea, cu țigara in gura.

  Știu ca ați închiriat pe ultima suta de metri, te-am citit și consider ca ai procedat bine având in vedere vremurile in care trăim. Și da, o sa mai vezi oferte cu reduceri, de pe telefon, indiferent de destinație, nu e țeapă, sunt reduceri semnificative.

  Aștept continuările, sunt curioasă ce drumeții ați mai făcut și pe unde ați mâncat preparate delicioase bulgărești.

  Aurici [16.10.20 10:36:11] »

  @krisstinna:  Eiii, eu sunt zuzi. Am înțeles că tu zici că ăla nu era un fost balcon. Că acum nu mai avea destinația asta credeam că am lăsat să se înțeleagă și eu. Nu am verificat la vremea rezervării dacă balconul era trecut, negru pe alb, la facilitățile apartamentului pentru că nu era așa o prioritate pentru noi. Cum am tot spus, dacă îl nimerim ne bucurăm, dacă nu, ne adaptăm.

  Dar acu, dacă m-ai zgândărit, m-am dus să văd dacă apartamentul are trecut balconul la dotări și ce să vezi, este trecut, are și poză .  Cred că am greșit eu când am bolduit și am atras atenția, dar în cuprinsul frazei despre el sper că m-am făcut înțeleasă că nu era folosibil pe post de balcon. În fine... dă-l încolo. Dar dacă eram atentă la faptul că este prezentat ca și facilitate îi mai scădeam nițel din notă. Nu prea mult însă pentru că a fost un loc foarte bun pentru noi.

  Sper să mă mai urnesc cu scrisul. Ba zic că ajung la zi, ba mă afund... la mine așa e, în salturi. Daaaa, delicioase preparatele bulgărești. O să zic și eu câte ceva...

  Numai bine, pup

  @webmaster:  Mulțumesc mult, zi faină!​

  mprofeanu [16.10.20 22:44:17] »

  @Aurici:  Excelentă cazarea și de băgat la cap! Oricum îți urmăresc traseul și normal și pe unde ai stat. Cred că primele două nopți le-ai plătit cu cardul și doar la a treia ai pus banii în cutie...  

  Am spart și eu gheața și luni seara am venit din Bulgaria, anul acesta parcă ne-am fi vorbit, am tot fost după tine pe unde ai mai tot umblat...

  Am vizitat litoralul bulgăresc de la Sozopol în sus, mi-am făcut o impresie despre el și mă tentează și partea mediană a Bulgariei, poate la anul... ​​

  Aurici [19.10.20 10:51:11] »

  @mprofeanu:  Uff, scuze de întârziere. Da, anul acesta am combinat Bulgaria cu drumețiile pe coclauri de la noi sau de la ei. Pe ei i-am ales, în principiu, din motive legate de pret și servicii. În timp ce unii prieteni mergeau în România cu 260,280 lei pe noaptea de cazare, eu am stat în Bulgaria în condiții similare, sau chiar mai bune, cu 150 lei pe noapte. În plus, au stat și puțin mai bine ca noi în ceea ce privește pandemia asta și cam așa am ales anul acesta: zone cu mai puține cazuri și mai puțin aglomerate.

  Nu în ultimul rând mi se pare Bulgaria asta un izvor nesecat de obiective. De câte ori zicem că nu mai avem ce vedea citim despre alte și alte locuri.

  Am stat 4 nopți la Plovdiv: 3 nopți am plătit cu cardul și pentru a 4-a am pus banii în cutie. Care au fost 23 de EUR pentru o noapte, nu 33 cât plătisem inițial.

  Și eu am pe listă Sozopol de ceva vreme dar nu i-a venit rândul. Acolo o să merg eu pe urmele tale, sper să fie la anul. De fapt, pe litoralul bulgăresc eu am mers doar cu ocazia întâlnirilor de toamnă ale găștii, care anul acesta s-a întrerupt, după o tradiție de nșpe ani... nici nu mai știm câți.

  Te pup, numai bine, mulțumesc pentru ecou.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Aurici, mprofeanu
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.090224981308 sec
  ecranul dvs: 1 x 1