Am facut rezervare prin booking.com pentru Paste 2011.
Hotelul e central, aproape si de Taravets dar si de centru. Parcare este disponibila la cateva sute de metri de hotel; la noi s-a ocupat portarul de dus si readus masina din parcare. Hotelul e destul de mare, curat, cu personal prietenos, gata sa te ajute. Din lobby si de la restaurant ai o panorama excelenta asupra Taravets si asupra zonei.
Si liftul panoramic a fost interesant pentru cel mic.
Camerele sunt mari, spatioase iar noua (avand copil mic si fiind prima data acolo) ne-au dat cel mai mare apartament de pe etaj desi rezervasem doar camera dubla. Patul matrimonial extrem la larg, a fost de ajuns pentru toti 3, asa ca nu am mai folosit si patutul suplimentar pentru cel mic.
Hotelul dispunde de piscina de vreo 10m lungime, si o mini-jacuzzi alaturata, cu apa destul de calda si curata, supravegheate de un angajat al hotelului. Avand in vedere ca era in perioada vacantei de Paste, e de inteles de ce era destul de aglomerat. De facilitatile spa ale hotelului nu am avut timp asa ca nu pot face recomandari.
Micul dejun e la nivel de 3 stele, indeajuns dar neschimbat in fiecare zi. Dupa 3 zile, ti-e de ajuns. Cafeaua - oribila.
Alt minus ar fi liftul (lifturile), foarte incet (e) si insuficient (e) in anumite momente.
Una peste alta in Veliko Tarnovo e de mers odata, a doua oara as alege altceva. Orasul are destul de multe spatii comerciale in paragina, magazine inchise, trotuarele sunt neadaptate pentru pentru carucioare de copii. Mi-au scos sufletul.
De mancarea de la Shastlivetza nu va pot spune mare lucru, noi fiind adeptii bucatariei frantuzesti (minimal, vegetal, multi-gust, etc). Pentru cei care iubesc mancarea romaneasca, s-ar putea ca bucataria bulgareasca (mai multa, grasa, facuta la cuptor si gatita pana peste poate) sa fie alegerea ideala.
PS dezavantajul a fost la intoarcere, am stat o ora la coada in vama. Mii de turisti romani se intorceau acasa.
Trimis de korifeus in 03.05.11 10:53:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (korifeus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Intrucat de Paste voi merge la acest hotel va rog sa-mi spuneti daca ati avut camera cu vedere spre cetate si daca a fost liniste noaptea (daca se auzeau muzica din restaurant si trenul din apropiere). Va multumesc!
@Floria: 1) n-am avut vedere la cetate, ci la bulevard (intrarea hotelului). Zgomot doar daca tineam geamul deschis!
2) care tren? care muzica? n-am vazut sau auzit. Hotelul nu se afla in ceea ce s-ar numi "centrul zgomotos"... Noua ni s-a parut a fi un hotel linistit...
Buna, as vrea sa stiu daca exista halate de baiein camere sau in incinta piscinei? Va multumesc!
@marie: Da, parca imi amintesc ca aveam halate de baie in camera. Cu ele coboram la piscina.
- Mar.2018 Weekend minunat — scris în 09.04.18 de turistanoua din BACAU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 4* la Yantra Grand Hotel — scris în 01.05.18 de costin1968 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Revelion Dezastruos — scris în 15.01.18 de Daniel Radu* din BUCURESTI - nu recomandă
- Nov.2017 Ospitalitate la superlativ — scris în 10.11.17 de mihai serban din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Veliko Tarnovo, un loc linistit — scris în 16.10.14 de diogene2577 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 Dotari de 4* dar curatenie de 3* cel mult — scris în 06.05.13 de cristianam din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 O alegere foarte buna pt SPA — scris în 09.05.13 de nila moromete din BUCUREșTI - RECOMANDĂ