Cel mai infect hotel din Turcia
Cel mai infect hotel din turcia, camere pline de mucegai, camera fara balcon, ospatari transpirati de nici macar nu puteai manca, receptioneri de o nesimtire fara scrupule, si o agentie di bucuresti " cristian tour" - fugiti fratilor de aceeasta agentie cacai va fura bani fara mila o sa va arat niste "videoclipuri" din hotel sa plangeti
Trimis de miki_gruia in 22.08.08 06:30:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (miki_gruia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
jeg
--------------
fugiti fratilor e inadmisibil sa vi in turcia la hotel de 5 stele all inclus si sa platesti cafeaua turceasca care la ori ce butic sau colt de strada il servesti gratis iar aici te costa 3€
--------------
cristian tour este sesizata deja la ministerul turismului si la opc pt ridicarea licentei hotiiiiiiiiiiiiiiiii
--------------
afara cum iesi din hotel sunt cei mai amabili oameni cei mai ospitalieri turci si cum intri in marele hotel onura parca intri in IAD
--------------
receptie de nota 2, nu vor sa vb engleza caci nu stiu analfabeti, pe strada toti vb in marele hotel onura incapabili; la masa mancarea e acceptabila, dar am stat 7 zile si nu am mancat la all inclus o baclava fara cuvinte; serviciile nota 3, saraci ospatari vroiau dar sa te tina la munca 24 din 24 e bataie de joc, dupa ce te serveau la micul dejun, se schimbau in sort si te serveau la piscina iar de la ora 19 se schimbau iar sa te serveasca la cina . UUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nesimtiti de patroni si manageri
--------------
hoti de la cristian tour din bucuresti fugiti fratilor de ei caci am auzit caci si in grecia au dat tepa dar promit ca ii fac si ii reclam peste tot sa ii termin promit
--------------
in cel mai scurt timp o sa va trimit si un video clip cu onura
mai multe ecouri consecutive de la acelasi autor au fost contopite in un singur ecou.
In alta ordine de idei, miki_gruia, daca doresti, ai putea incarca video-ul despre care vorbesti pe YouTube si sa pui linkul aici [sau sa mi-l trimiti mie, il voi face sa apara direct]
- Jul.2017 Slab - prima vizită în Turcia şi prima dezamăgire — scris în 29.07.17 de animaluta25 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Dezamagit — scris în 23.06.17 de Razvan26 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel clasic de 5* — scris în 10.07.15 de tudose cornel* din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Vista Hill... de fapt nu 5 stele — scris în 09.09.14 de miky77 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Minunat! Raport calitate-pret excelent! Voi reveni si a 3a oara. — scris în 22.07.14 de FlorentinaNita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O vacanta de vis — scris în 14.12.14 de Yoo din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 E greu sa-i multumesti pe toti... — scris în 08.07.14 de lordu din BUCURESTI - RECOMANDĂ