Cand am ajuns la hotel, am fost primiti cu ospitalitate de o receptionista romanca, fetita mea impreuna cu ceilalti copii din autocar au fost chemati primii pentru a primi bratarile de ALL INCLUSIV, apoi unul dintre angajati le-a aratat de unde pot lua un suc sau o gustare fara ca acestia sa-l intrebe.
Mancarea a fost extraordinara si foarte diversificata zi de zi.
La piscina, inca de dimineata echipa de animatori facea cea mai mare distractie pentru toti oamenii. Cea mai frumoasa surpriza a fost in prima seara. La amfiteatrul hotelului, era un concurs pregatit pentru toti cei de la acest hotel, numit ” Batalia Cuplurilor ”, unde echipa Romaniei a castigat detasat, insa cel mai frumos a fost ca la inceput au facut ”Prezenta ”. La ” prezenta ” au luat-o usor, usor :
1. From... Russia
2. From... Germany
...
Ultimii si cei mai multi : From... Rumania :)
A fost ceva de vis. Camerele de asemenea superbe si spatioase, iar fata de alte hoteluri ” de cinci stele ” nicio urma de mucegai.
Dezamagirea a fost insa legata de plaja, care cu greu o putem numi astfel. Erau numai niste pietre si pe o prtiune de 1 metru patrat turnat niste nisip si puse 3 sezlonguri. Totusi, la piscina am putut gasi tot ce marea nu a putut sa ne ofere!
Mai pe scurt : UN CONCEDIU CA IN BASME!!! VOI MAI REVENI CU SIGURANTA!!!
Trimis de Yoo in 14.12.14 15:46:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yoo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Yoo: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Yoo -
Un review de debut foarte entuziast, chiar dacă este vorba despre un hotel modest, poate cel mai ieftin (sper să nu greșesc) hotel de cinci stele din zona Kușadasî.
Am apreciat faptul că plaja inexistentă a acestuia a fost notată corect, chiar dacă a condus la scăderea mediei generale, toate celelalte capitole fiind notate la superlativ.
”A fost ceva de vis.
Te cred. Mulți dintre noi am fost impresionați la prima vizită în Turcia.
”Camerele de asemenea superbe si spatioase, iar fata de alte hoteluri ” de cinci stele ” nicio urma de mucegai.
Aici m-ai pierdut. Nu știu cu ce alte hoteluri faci comparație.
”Mai pe scurt : UN CONCEDIU CA IN BASME!!! VOI MAI REVENI CU SIGURANTA!!!
Bănuiesc că faci referire la Turcia în general și nu la Vista Hill în mod special, nu de alta dar se poate și mai bine, uneori mult mai bine. Există multe alte hoteluri care, în plus față de acesta, au și plajă, unul dintre principalele motive pentru care alegem un sejur în această țară.
Exista posibilitatea ptr. copii de a intra in mare in apropierea hotelului?
@nycoty -
Depinde ce înțelegi prin „apropiere”. Nici hotelul alăturat, Fantasia, nu beneficiază de plajă, deși mulți îl aleg pentru serviciile foarte bune. Dacă mergi aproximativ 200 de metri (poate chiar mai mult) vei putea intra normal în mare împreună cu copiii, nimeni nu-ți va interzice acest lucru, însă fiecare porțiune de plajă este administrată de hotelul din dreptul acesteia și doar cei cazați acolo beneficiază de serviciile incluse, gen șezlong, umbrelă, beach bar.
Mai există varianta de a te urca zilnic în dolmuș/mașină personală și a merge pe o plajă publică, unde vei plăti toate serviciile, dar atunci pentru ce ai mai plătit all inclusive la Vista Hill?
- Jul.2017 Slab - prima vizită în Turcia şi prima dezamăgire — scris în 29.07.17 de animaluta25 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Dezamagit — scris în 23.06.17 de Razvan26 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel clasic de 5* — scris în 10.07.15 de tudose cornel* din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Vista Hill... de fapt nu 5 stele — scris în 09.09.14 de miky77 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Minunat! Raport calitate-pret excelent! Voi reveni si a 3a oara. — scris în 22.07.14 de FlorentinaNita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 E greu sa-i multumesti pe toti... — scris în 08.07.14 de lordu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vista Hill 2014 — scris în 07.07.14 de wyo* din BUZAU - RECOMANDĂ