Vista Hill - o vacanta de vis
![](/images/printer_off_32.png)
Sunt de acord intrutot cu impresiile lui lvx... din data 28.06 2013.
Am fost si eu cu sotia si nepotul (10ani) intre 19-26.06.2013 si am fost foarte incintati de toate: cazare, masa, distractie, plaja, piscine, etc.
De la camera pina la plaja sunt 4 baruri cu bauturi racoritoare si alcoolice (turcesti) si cu posibilitatea de a servi gustari (gratar, shaorma, clatite, dulciuri, bere "Efes"la draft (foarte buna). Aceste baruri sunt pozitionate in trepte: restaurant la parterul hotelului, bar la piscina, snack bar la o terasa mai jos, bar la restaurantul chinezesc jos la plaja.
Inconvenient, trebuie sa pui prosop devreme (ora 07-08) pe sejlong si la piscina si la plaja.
La plaja se poate intra in apa si direct prin partea dreapta cu grija ca sunt si pietre, dar nu sunt arici pe fundul apei pe aici. Sunt arici lipiti de ponton si printre bolovanii mari care sunt la baza betonului pontonului care se vad si am vazut copii care-i culegeau cu lopatele. De pe ponton se coboara in mare pe 2 scari metalice cam abrupte si incomode.
In rest, e OK la pretul de aprox. 300 euro/pers. pt. 7 zile AI.
Doar daca esti prea mofturos sau cusurgiu.
Copiii pina la 12ani - gratis, mai putin transportul.
La aprox. 600m pe sosea spre sud este un bazar mare, cu aceleasi preturi ca si la bazarul din centru orasului.
In fiecare seara, la amfiteatrul de linga plaja de la ora 21-22 este program artistic, distractiv cu si pt. copii, iar de la 22-24 program pt. toti. Am avut o seara "turceasca" extraordinara cu dansuri si cadine, pt. care in alte locatii (restaurante, caravanserai) se plateste bani grei.
Exista in partea dinspre snack bar, linga gard 2 locatii, cu niste saci-fotolii, la umbra unde se poate trage dupa-masa un pui de somn...
Personalul este f. f. amabil, stiu cam toti lb. engleza (ospatarii iti spun "pretene" si ca stiu de Hagi, Gica Popescu, etc., dupa ce te intreaba de unde esti)
Trimis de mona si nicu in 05.07.13 23:31:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mona si nicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mona si nicu: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2017 Slab - prima vizită în Turcia şi prima dezamăgire — scris în 29.07.17 de animaluta25 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Dezamagit — scris în 23.06.17 de Razvan26 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel clasic de 5* — scris în 10.07.15 de tudose cornel* din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Vista Hill... de fapt nu 5 stele — scris în 09.09.14 de miky77 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Minunat! Raport calitate-pret excelent! Voi reveni si a 3a oara. — scris în 22.07.14 de FlorentinaNita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O vacanta de vis — scris în 14.12.14 de Yoo din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 E greu sa-i multumesti pe toti... — scris în 08.07.14 de lordu din BUCURESTI - RECOMANDĂ