Villa Marias(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
De evitat
“Villa Progresului” Sibiu
Am avut rezervare la aceasta locatie pt un grup de 16 copii si 20 de adulti. Cand ne aflam in drum spre Sibiu ne-a anuntat ca trebuie sa ne schimbe cazarea la Villa Marias.
Acest loc mirosea ingrozitor, curatenia lasa de dorit iar copiii s-au apucat de plans ca nu pot dormi acolo.
Am vizitat si cazarea initiala unde ne-a intampinat un grup de muncitori care se relaxau la o bere. Camerele o idee mai curate dar langa camera copiilor erau cazati si muncitori.
Am cautat o alta cazare intrucat nici una dintre cele doua mentionate nu este potrivita pt turisti.
P. S. mai putin important dar parcarea este in strada.
Trimis de som3on3 in 17.07.19 11:34:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (som3on3); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.80177200 N, 24.14136300 E - neconfirmate încă
@som3on3: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
Unde v-ați cazat, până la urmă?
Mutat în rubrica "Villa Marias, SIBIU" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Fara cuvinte
In urma unei rezervari telefonice, in care precizam ca venim cu un grup de copii, am ajuns la aceasta locatie.
Intrebarea mea este daca functioneaza legal, daca are avize/ autorizari de functionare, daca vre-o institutie cu atributii in domeniu a trecut vre-o data pe acolo.
Locatia este improprie cazarii persoanelor/ turistilor veniti sa admire frumusetile Sibiului. Nu pot descrie impresia dezagreabila pe care mi-a lasat-o. Nu voi putea uita reactia copiilor, care au inceput sa planga, vazand conditiile de cazare.
Ca sfat: cititi cu atentie review-urile pentru locatiile de inchiriat, nu intotdeauna fotografiile reflecta realitatea conditiilor de cazare.
===
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.