Avantaje: camere dragute, aranjate, liniste, zona placuta, priveliste ok, prinzul poti sa il iei la restaurant Roua din apropiere de 5 min cu masina, administratorul o persoana amabila; fiind cu caruciorul am avut spatiu unde sa il plimb pe micutul; zona de gratar amenajata.
Dezavantaje: bucataria mai are nevoie de o mica renovare; sa mai fie ceva cratite, farfurii mai mari si adinci, furculite etc.
camera in care au stat prietenii nostri a fost mai racoare (la noi in camera a fost mai cald),
Per general raportul pret/calitate nota 7,5
Trimis de olesea in 13.01.18 12:55:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BORSEC.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (olesea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.97551968 N, 25.55846174 E - neconfirmate încă
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 67&ridAnt=84064
- Jul.2016 Ospitalitate, linişte şi aer curat la Vila Veveriţa — scris în 25.08.16 de traian.leuca † din PLOIEșTI - RECOMANDĂ