A fost al doilea concediu petrecut la Vila Tisa Ocnele Mari, si din pacate, si ultimul. De ce? deoarece, comparativ cu anul anterior am observat o schimbare in rau atat a conditiilor de cazare cat si a amabilitatii si profesionalismului personalului.
Pe scurt: camera era plina de furnici, chiar si in pat am gasit o sumedenie (patul cu cearsaf alb, curat, dar plin de furnici sub saltea efectiv), noroc ca le-am gasit din prima seara ca altfel nu stiu ce am fii facut daca ne culcam acolo, avand si copil mic. Am fost nevoiti sa mergem la market pt a cumpara cu spray insecticid.
Baia mica, cadita de dus curgea de udai tot in jur, bazinul de wc nu avea Capac, erai nevoit sa apesi niste butoane in perete. Pacat pt o vila cotata la 4 stele.
Aerul conditionat scotea un zgomot infernal, plasa de insecte nu exista la usi, si peste tot erau muste, foarte multe muste (noroc cu sprayul achizitionat).
Restaurantul, mult spus restaurant, avea un meniu foarte stufos, dar cand doreai sa comanzi constatai ca aveau numai cateva sortimente: vesnicii cartofi pai, piure, gratar si o ciorba care parea facuta lunea si reincalzita pana duminica. Poate din aceasta cauza era mereu gol restaurantul.
Am comandat pt copil piure cu gratar de pui si salata de varza, mi s-a adus piure cu snitel, si asta n-ar fi tot dar piureul de cartofi, banalul piure de cartofi, nu putea fi mancat: aspectul, consistenta (bucati de cartofi nepasate) nu te imbia la degustare. Salata de varza facuta numai din cotoare, necuratata bine.
Toate acestea au culminat cu factura pt sederea noastra acolo. Desi aveam un sejur de 5 nopti, nu ni s-a calculat pretul pe pachet (cum este mentionat pe site) si desi sejurul nostru se incadra in 2 perioade cu tarife diferite ni s-au luat banii la tariful cel mai mare, receptionera spunandu-ne ca astea-s ordinele patronului...
Sa nu uit inca un aspect care dateaza din primul nostru concediu petrecut la Vila Tisa, si, desi, l-am semnalat si noi si alti turisti, nu s-a remediat nimic, este iesirea din parcare, care este foarte abrupta, risti sa spargi toba de esapament de fiecare data.
Trimis de Diana2017 in 10.08.17 17:26:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în OCNELE MARI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Diana2017); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Diana2017: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 31&ridAnt=80457
- Feb.2017 Excelentă pentru amatorii de cură salină dar și pentru grupuri — scris în 25.02.17 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Investiție serioasă, personal neinstruit — scris în 07.06.17 de Danielxxl din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Confortul de acasa in vacanta — scris în 26.05.18 de danutza_ang din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Vila Tisa Ocnele Mari - exceptional! — scris în 01.10.15 de didona_stelea din BRASOV - RECOMANDĂ