Astazi, 20 iulie, trebuia sa inchiriem o camera dubla in Vila THEMIS.
Foarte frumos am parcat masina - impresionanta fata a casei m-a uimit, destul de nou renovata pe exterior. Am asteptat ca sotul meu sa ia in primire camera, si eu sa vin cu cateva bagaje.
Dar pentru ca acea camera dubla nu avea baie, domnul receptioner a vrut sa ne arate alta camera cu un pat de o persoana, dar cu baie. Si am mers sa o vedem impreuna. Nu mi se parea o problema daca era mai micut patul – pentru ca nu ar fi fost prima oara cand dormeam pe un pat mai mic.
Am intrat in camera - nu chiar modern mobilata dupa cum sustinea prezentarea de pe site, chiar vechi as putea spune.
Sotul meu, mai glumet, pune mana pe pat si incearca sa vada daca este comod. Reactia domnului receptioner a fost destul de deplasata – ca asa ceva nu ii place, ca asta nu e pensiune, ca este vila de 3 *, considerand ca noi am vrut camera doar pentru o noapte, si acolo dorm doar demnitarii.
Poftim? l-am intrebat curioasa, si sotul meu a mutit. I-am intors spatele si am plecat, iar sotul meu s-a scuzat sa vina dupa mine. Si asa am plecat in cautarea unei alte vile.
Mi s-a parut foarte nepoliticos sa aiba asemenea comportament si atitudine. Un receptioner in varsta – deja cunoaste conduita acestui post, dar se pare ca daca nu eram imbracati ca demnitari, nu eram “demni” de a petrece noapte in vila dansului.
In concluzie nu recomand Vila Themis din staţiunea Călimăneşti-Căciulata
Trimis de anna_2423 in 20.07.13 20:32:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA. A mai fost în/la: Rasnov
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anna_2423); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.25762350 N, 24.33082020 E - neconfirmate încă
@anna_2423: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazat (ă) efectiv la această unitate.
@tm67bru: Am gasit cazare in Brezoi, la casa Vultureasa. foarte frumoasa sederea acolo
- Jun.2016 Un weekend superb — scris în 07.06.16 de LEONELU din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Superb — scris în 23.07.13 de deckercourage* din CLUJ - NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Dragut — scris în 14.09.11 de gubipek din ROMANIA - RECOMANDĂ