Am mai fost la Sambata de Sus dar numai in trecere ca sa vedem manastirea.
Dupa ce ne-am tot gindit unde sa stam in vara asta am decis ca in afara de Bran, unde mergem in fiecare an, sa incercam Sambata de Sus.
Am cautat prin internet si ne-am oprit la Vila Sorina care ne-a facut o impresie buna. Cautam natura, liniste, curatenie, comfort si o gazda placuta.
Am avut noroc si le-am gasit pe toate in acest colt de rai.
Pensiunea este frumoasa, camerele mari si dotate cu tot comfortul.
Dimineata se aud pasarelele cantind si clopotele de la manastire anuntind o noua zi cu aer curat si liniste sufleteasca.
Gazda, o femeie dintr-o bucata, placuta, vesela si foarte saritoare sa te ajute daca ai nevoie de ceva, sa te inbie la o visinata, afinata sau o palinca cu slaninuta care se topeste in gura.
Multumim mama Vetuta (asa ne-a spus sa-i spunem) pentru zilele placute pe care le-am petrecut la dv. si va dorim multa sanatate ca sa se bucure si altii care vor veni de umorul si placerea de a va fi musafiri.
Speram sa mai putem veni ca tare o fost fain.
Mariana si Sergiu Shefler
Trimis de Didina8 in 06.09.11 18:57:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SÂMBĂTA de SUS [BV]. A mai fost în/la: Covasna, Moeciu de Jos, Bran
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Didina8); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Dupa cum ai descris locul in care se gaseste pensiunea, ar merita o nota si "cadrul natural". O poti adauga ulterior intr-un ecou, daca timpul de editare a expirat.
Referitor la cadrul natural, este greu de descris.
De la ferestre se vad dealurile inverzie de la poalele muntilor iar in spatele lor se ridica falnici muntii Fagaras.
Poluarea aici este inexistenta, natura domina totul.
Daca tot am adaugat un ecou asi mentiona ca cel mai bine si convenabil poti manca la Complexul Sambata chiar la iesirea de la Manastirea Brancoveanu si obligatoriu de gustat pastravul de munte la ei sau direct la pastravarie unde se poate lua si la kilogram si prepara pe gratarul pensiunii.
Sper atunci sa fii de acord sa adaugam gradul de satisfactie 100% si pentru cadrul natural.
Desigur sint de acord. Vreau sa-ti multumesc tie si celor care scriu pe acest site.
Infomatiile postate aici mi-au fost de multe ori de mare folos.
O zi buna si multe excursii frumoase in Ronania si in lume.
- Oct.2018 Dezamăgitor! — scris în 28.10.18 de EniN din MEDIAș - nu recomandă
- Mar.2016 Nota 10 cu felicitari — scris în 17.04.16 de aureliadirvariu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Simtiti-va ca, acasa! — scris în 05.12.15 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Fara cuvinte, in sensul bun — scris în 02.10.14 de dorobantu din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Un loc minunat — scris în 25.09.14 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Un loc de relaxare — scris în 06.08.14 de sorindezmi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Super — scris în 12.02.14 de dactar25* din BUZAU - RECOMANDĂ