BUN
Sejur plăcut la Ryanna
Mi-am dorit o locație pe plaja de unde sa pot vedea marea și răsăritul de la balcon și astfel am ales, după îndelungi căutări, Ryanna. Locația a corespuns dorințelor mele.
despre SERVICII
Personalul unității este foarte amabil, cazarea s-a făcut în jurul orei doua, unitatea dispune de parcare privata asa ca nu am avut probleme din acest punct de vedere.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am fost cazați în apartamentul junior cu vedere la mare de la etajul unu. Apartamentul este spațios, balconul la fel, a fost curat, aer condiționat în ambele camere, chicineta dotata cu tot ce ai nevoie.
Ca mici dezavantaje as menționa lipsa rafturilor din dulap (existau doar câteva umerașe) și problema legata de dus, unde apa se scurgea pe lângă ușa prost montata de meseriași. Am avut la dispoziție un mop cu care puteam șterge apa de pe jos. Pentru noi aceste mici deficiente nu au contat prea mult, a contat mai mult amplasarea pe plaja, curățenia și amabilitatea personalului.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Chiar peste drum se găsește restaurantul La Stuf, unde mâncarea este excelenta, preturile mai măricele decât la alte terase dar compensează prin porțiile mari și mâncarea gustoasa. Recomand ciorbitele, borșul de peste, platourile cu fructe de mare, pulpele dezosat la grătar, papanașii.
Evitati celebra autoservire Litoral, mâncarea este scumpa și fără gust, de proasta calitate.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja curata, apa la fel,
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Am rămas plăcut surprinsa sa constat schimbarea în bine a stațiunii: amenajarea digului, a zonelor de promenada, curățenia, roata panoramica, microbuze fără geamuri în locul tractoarelor ce te plimba prin stațiune.
Trimis de safir2006 in 02.08.22 10:58:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Am mai fost cazați la hotel Fortuna pe care îl recomand cu toată căldura Singurul dezavantaj este distanta maricica pana la plaja.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (safir2006); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Sep.2022 Frumos si nu prea — scris în 13.09.22 de ux127217* din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Concediu muncitoresc cu 3 nopti din 5 ratate! Evitati! — scris în 21.08.22 de ux126854 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Cazare la malul mării — scris în 16.09.20 de AlinaAlina1 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Afara e vopsit gardul — scris în 15.08.19 de Alexandru Fl din STEVENAGE
- Jun.2019 Excelent pentru Eforie Nord — scris în 24.06.19 de nicos@costin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Neasteptat — scris în 22.06.18 de alexutza 10 din IAşI - nu recomandă
- Jul.2017 Superb — scris în 31.07.17 de dvdx din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ