Locatie este superba, insa "managementul" are enorme carente de bun simt. (exprimare delicata)
Daca va hotarati sa vizitati locatia, cu siguranta veti asista la scene demne de secolele trecute, pe vremea boierilor (stapanilor de sclavi) care ii biciuau pe oamenii care nu prestau corespunzator. Nu conteaza ca in jur sunt copii sau musafiri, limbajul cu care "managerii" se adreseaza angajatilor este incalificabil pentru pretentiile de "brand" pe care le emana.
Personalul, probabil persoane din partea locului, este amabil, dar vizibil afectat de relatia de asuprire pe care o au cu patronul trebuie sa faca eforturi mari sa afiseze cate un zambet atunci cand interactioneaza cu musafirii. Este un sentiment foarte neplacut sa soliciti ceva de la o persoana care are o zi de munca execrabila din cauza patronului.
Odata platit avansul pentru rezervare, nu va lasati pacaliti ca are si valoare. Noi ne-am trezit cu camerele modificate fara notificare prealabila (abia la fata locului ni s-a comunicat) pentru simplu motiv ca administratorii au considerat ca au de castigat mai mult de la un alt grup decat de la al nostru.
Am primit si o replica absolut geniala: "trebuie sa eliberati foisorul pentru ca voi aveti doar 4 camere iar grupul celalalt are 5". Deci, pe logica asta, daca mergeti doar o familie sau doua, sunteti la mana lor, intrucat nu sunteti o oportunitate de castig suficient de mare.
In ceea ce priveste conditiile, candva, a fost noua, acum a inceput sa se degradeze. Fosa septica miroase mai tot timpul in intreg corpul de cladire. Sunt nevoiti sa puna odorizante automate si pe hol si in camere. Pavelele si gresia a inceput sa se desprinda prin multe locuri. Canapeaua din camera in care am fost cazat este un dezastru/inutilizabila.
Piscina (daca se poate numi asa) nu are recirculare sau filtrare astfel incat, la momentul la care am fost noi, apa era maroniu-verzuie, deci impracticabila. SPA - nu am vazut asa ceva.
La finalul sejurului, patronului nu ii ieseau calculele (avans virament + rest de plata cash + card) motiv pentru care "incerca sa dea de noi", iar cand ne-a gasit, pe un ton caracteristic (militianul catre hoti) ne-a adresat cateva intrebari pentru a se edifica.
Pentru conditiile oferite ar merita cu indulgenta un 7, insa pentru atitudine nota finala este: 2.
Concluzia: daca vrei sa va simtiti umiliti pe banii dumneavoastra, mergeti la Vila Q.
Noi nu vom mai reveni la Vila Q.
Trimis de Dumitru78 in 18.09.17 15:31:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AGAPIA-VĂRATEC [NT]. A mai fost în/la: Gura humorului, sucevita, vama, sibiu, constanta, mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dumitru78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.14593800 N, 26.28672500 E - neconfirmate încă
@Dumitru78: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 49&ridAnt=82118
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
- Sep.2021 Cea mai proasta experienta — scris în 12.09.21 de ux122511 din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2021 Extrem de mult potential, pacat de proprietari — scris în 13.08.21 de ux121850 din IAşI - nu recomandă
- Jun.2021 Vacanta cu peripetii — scris în 29.06.21 de ux120485 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2020 De evitat!!! [...] si neseriosi!!! — scris în 26.08.20 de ux117187 din PIATRA-NEAMţ
- Jul.2018 Frumos, am fi stat mai mult — scris în 27.08.18 de dantonela06 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Multa nesimtire din partea managementului la un pret exorbitant pentru conditiile oferite — scris în 17.09.17 de dilivius din IASI - nu recomandă
- Jun.2017 Evitaţi această 'pensiune' Vila Q! — scris în 10.06.17 de galaczigabi din CORBEANCA [IF] - nu recomandă