Am plecat catre locatie cu multa nerabdare ghidat fiind de imaginile ,,de vis'' ce le vazusem pe site-ul lor de prezentare. Odata ajunsi, am vrut sa facem cale intoarsa, totul era un santier. Desi sezonul se deschisese cu mult timp in urma, nu au gasit timp sa pregateasca toate cele necesare clientilor. Era un dute-vino se muncitori care construiau ziduri, montau lampi, mutau mese de pe terasa si invers.
Dupa cateva minute de gandire am decis sa ne cazam mizand pe faptul ca e o chestiune pasagera si ca pana la finalul zilei se vor incheia lucrarile.
Locatia este la o distanta mare de statiune, izolata, un singur restaurant, foarte scump, servire foarte proasta (20 de minute pana vine cineva cu meniul, in conditiile in care eram 3 mese ocupate, alte 20 de minute pana vine mancarea). Te poti duce in statiune cu masina sau taxiul - 15 lei cursa.
Plaja murdara, plina de scoici, risti sa te tai in ele, in apa intri destul de abrupt, malul fiind numai din pietre de toate dimensiunile iar giamandura foarte aproape. In fiecare dimineata eterna poveste-nimeni sa te serveasca cu saltele pentru sezlonguri, nimeni sa iti deschida umbrela. Dupa cautari indelungate (toata lumea asta facea-cautau angajati) gaseai o femeie de serviciu ce iti punea salteaua in spate. Plaja ingusta, 3 randuri de sezlonguri, aierisite ce-i drept.
Referitor la cazare ii dau cu indulgenta 2 stele: camere intunecoase-parter, baia foarte mica, cadita de dus minuscula, risti sa spargi peretii cabinei cand te intorci, uscator de par nu este, doar daca inchiriezi de la receptie, frigiderul este mare si incapator.
MAREA PROBLEMA: nu poti dormi noaptea din cauza vecinilor din vila. Vila este inpartita in mai multe tronsoane, fiecare avand o camera la parter si una la etaj, intratea se face pe o usa comuna ce da intr-un hol comun astfel ca cei ce ajung mai tarziu (in cazul meu vecinii cu copiii se intorceau in camera la 2-3 dimineata) caund urca treptele si cand inchid usa la camera se creiaza o presiune de vibreaza toate usile si ferestrele, plus ca peretii fiind subtiri se aude tot, tot ce vorbesti. La ora 3, pentru noi, cu copil mic, se termina noaptea. Am fost tentat sa atrag atentia patronului dar dumnealui era mult prea ocupat cu zidaria decat cu clientii.
In camera nici vorba de internet, nici pe fir, nici wireless, doar pe plaja daca stai in dreptul restaurauntului.
Singura parte buna e ca sunt multe familii cu copii si pe locul amenajat in fata vilelor se pot juca impreuna.
Trimis de gelu.a in 15.07.12 09:26:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gelu.a); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am introdus coordonatele GPS ale pensiunii, rezultand urmatoarea pozitionare pe harta click aici. Ne poti spune daca-i ok?
Multumesc.
@gelu.a: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
ecoul userului fby89 a fost sters (limbaj inadecvat pe acest site) + avertisment...
- Jul.2017 Locatie frumoasa dar camera murdara — scris în 11.07.17 de daniela*** din OTOPENI - nu recomandă
- Sep.2016 Pentru cei ce cauta liniste si confort, cu sunetul marii sub geam si rasarit de soare in casa — scris în 08.09.16 de Gabi V din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Plaja Azur – perfectă în extrasezon pentru regenerare totală — scris în 25.02.16 de ariciu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Soare, mare, relaxare — scris în 08.09.15 de odin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Se poate si mai bine — scris în 08.09.14 de monky ponky din NU CONTEAZă - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O vacanta reusita — scris în 18.07.14 de Misha16 din VALCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Liniste, soare si mare — scris în 28.07.13 de eno din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ