ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.02.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Ploieşti
ÎNSCRIS: 07.02.12
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
FEB-2016
DURATA: 3 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 294 lei ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ fără masă

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.00%
Satisfăcător
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
90.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Vila Plaja Azur3

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 10 MIN

Plaja Azur – perfectă în extrasezon pentru regenerare totală

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Februarie 2016... După un sfârșit de an 2015 și un început de 2016 plin de evenimente care mai de care mai ciudate și capitale, am hotărât că se cere imperios o fugă pentru spălare de creieri arși, că dacă neuronii tot nu se regenerează, măcar să dispară naibii miroul de arsură. Așa că destinația aleasă a trebuit să fie neapărat cu apă multă și cu valuri ca să spele tot... Deeeeeci, unica soluție a fost: “Hai la mare!!!”

Îmi făcuse demult cu ochiul o anumită locație de pe plajă, dar am avut întotdeauna o reținere, pentru că simțeam că mi se ridică părul pe ceafă când vedeam ocenul de umbreluțe și șezlonguri din dreptul ei în fiecare an în sezon. “Pfffff... clar nu-s umbreluțe acum, așa că putem merge. De acolo se vede și se aude marea și fără să deschizi geamul, iar de lume nu cred că se pune problema, e totuși februarie...”. Zis și făcut. Prietenul booking, ca întotdeauna, ne-a dat informații corecte: unitatea era deschisă și în extrasezon, iar prețul mai mult decât rezonabil: 98 de lei/ noapte camera dublă. Zicea ceva și de mic dejun la un preț extra, dar nu l-am considerat necesar având în vedere că dimineața cafeaua simplă rulează. Așa că Vila Plaja Azur a fost destinația aleasă pentru un beach break de februarie.

Localizare

Deși indexată ca fiind în Eforie Nord, Vila Plaja Azur se află pe porțiunea de plajă dintre Eforii, exact pe nisip, și toate camerele au vedere la mare. Unele au vedere frontală, altele laterală. Bineînțeles că am specificat clar în momentul rezervării că dorim o cameră la etaj cu vedere frontală, și aia am și primit. Bine... când am ajuns acolo aveau foooarte multe camere ocupate: una singură!!! :)) Cred că din cauza asta am primit poate una dintre cele mai bune camere din punct de vedere al poziționării. Eh, să fie primit! Mai mergem la mare în extrasezon...

Am ajuns acolo după un drum pe autostradă surprinzător de aglomerat. Mă așteptam să nu fie „roată de mașină” pe șosea, dar n-a fost așa. Hmmmm... parcă ar fi fost o zi de început sau sfârșit de sezon. Oricum, se putea și mai rău. După ce am trecut podul la Agigea, apoi giratoriul de la Eforie Nord am putut s-o vedem în toată splendoarea ei: “Uite marea! Uite! Uite-o acolo!!!”, m-am repezit tresărind de parcă nu mai văzusem în viața mea întinderea aceea de apă. Pffff... și ce culoarea avea!

Știu, e redundant să spun pentru cei care locuiesc la malul mării cât este de frumoasă iarna Marea Neagră și ce culoare azurie are în anumite locuri. Este irelevant să povestesc cum se aude și mai ales cum se simte... Este de-a dreptul peste stângul să descriu încărcătura pozitivă pe care ți-o dă o plimbare pe malul mării când plaja e pustie și te pierzi la un moment dat în căutarea cochiliilor pe care în sezon n-ai nicio șansă să le găsești. Da, Marea Neagră este superbă iarna, atât privită cu ochiul liber, cât și prin obiectivul aparatului de fotografiat. Daaaar, senzația pe care ți-o dă atunci când o asculți și o simți, nu poate fi descrisă în cuvinte. Să adormi auzind-o și să te trezești cu ea la geam... numai cine a trăit așa ceva poate înțelege. Așa că am spus... pentru ceilalți. Dar să revenim la cazare...

Vila Plaja Azur în extrasezon

Am ținut să fac această precizare pentru că sunt conștientă că sunt aspecte care pot să difere. Pentru cei care merg vara, de exemplu, este irelevantă încălzirea, iar pentru cei care merg ca și noi, iarna, plasa de insecte chiar nu contează.

Buuun... când am ajuns începuse deja să se lase seara. Poarta era închisă așa că am sunat la numărul de telefon pe care îl aveam de când fusesem contactați pentru a fi întrebați de ora la care ajungem. A venit imediat un băiat care ne-a deschis și ne-a indicat unde putem parca mașina în curtea complexului de vile. Tot el a mers cu noi pentru a ne arăta camera. “E cald în cameră?”, ne-am repezit cu întrebarea deoarece aveam așa... o strângere de inimă... având în vedere că era totuși februarie. “Ăăăăă, eu cred că da.”, ne-a răspuns băiatul pe un ton ușor amuzat. Nu am înțeles acel ton până nu am intrat în cameră și atunci ne-a izbit de-a binelea. Nu că era cald, era foarte cald. Caloriferele ardeau, iar temperatura în cameră te obliga la mânecă scurtă. “Hmmm... asta e ca să ne ia ochii că suntem de pe booking. Sunt sigură că la noapte o să dârdâim.”, am gândit strâmbând din nas. Dar iată că n-a fost așa. Pe tot parcursul celor trei nopți căldura nu s-a oprit decât când am vrut noi să o dăm mai jos din calorifere. Era atât de cald încât puteam aerisi și câte o oră fără să se simtă nevoia unei haine în plus. Dar să trecem la dotările camerei...

Camera dublă la etaj în corpul B2. Pat, noptiere, măsuță cu două fotolii, dulap (cam “șancaliu”), frigider, televizor (nu știu ce și câte programe, că nu l-am aprins), măsuță de toaletă, oglindă, etc. N-am numărat prosoapele, dar erau suficiente. La baie erau două săpunuri mici și gel de duș la dozator. Altceva nu știu ce ar mai putea fi interesant. Apă caldă fără probleme (am avut noroc că fusese o avarie pe zonă dar se reparase exact când am ajuns noi), presiune la apă ok, canalizarea fără probleme.

Ca și minusuri în cameră aș nota pernele prea mici și prea moi și faptul că “ușa de la balcon” de fapt e doar un geam mai mare care se întredeschide. Mai mult nu merge pentru că dă în balustrada care e posibil să fi fost a unui balcon gândit inițial. Adică probabil la început camera avea balcon, dar, fiind infimă, au renunțat la acesta pentru a câștiga mai mult spațiu înăuntru. Dar, ca tot românul, ușa balconului au păstrat-o și doar au mutat-o mai în față. Astfel s-a obținut un fel de... n-ar mai fi. Fără importanță însă pentru noi.

Ar mai fi de menționat aspectele legate de internet. Există și wi-fi și cablu. Cu semnalul de wi-fi am avut ceva de furcă, dar m-a salvat cablul. Totuși, cred că are importanță și dispozitivul. Eu am ceva probleme de semnal cu laptopul așa că e posibil să fi fost “de la mine”.

Pe tot parcursului mini-sejurului nostru nu a intrat nimeni în cameră nici măcar pentru a arunca gunoiul. De schimbat prosoape sau altceva, nu se pune problema, dar i-am iertat pentru că era atât de cald în cameră și marea se vedea atât de frumos... :P. În plus, băiatul care ne-a deschis în prima seară și care se ocupa de mai tot pe acolo, inclusiv la restaurant, a fost deosebit de amabil și îmi închipui că nu era tocmai simplu să fie “omul bun la toate” chiar dacă nu erau clienți.

Am observat și un mini-loc de joacă în aer liber în fața complexului, dar destul de modest dotat. În plus, cred că vara, în miezul zilei, este destul de dificil de folosit având în vedere că nu are pic de umbră.

Restaurant Plaja Azur – se putea și mai bine

Restaurantul complexului este deschis tot timpul anului. Citisem înainte să plec niște comentarii nu tocmai ok despre masa de acolo, și, din păcate, nu le pot desființa în totalitate.

În prima seară, ajungând destul de târziu, nu am căutat alt loc pentru a lua masa. Pe lângă faptul că aveau puține produse față de oferta din meniu (bine, nefiind clienți, nici nu cred că era rentabil să achiziționeze tot), ne-am trezit cu niște porții destul de mici. Bine că nu mâncăm mult... Prețurile însă erau cam invers proporționale cu produsele din farfurie. Nu mai știu defalcat însă 2 porții de pulpe dezosate de pui (miiiiici) cu cartofi pai, 2 salate și 2 beri cam 80 de lei. Poate nu pare mult, dar a fost, în condițiile în care nu ne-am așezat la masă tocmai flămânzi. Dacă ne era foame rău, probabil ne-ar fi trebuit porții duble ca să adunăm o porție normală la un alt restaurant.

A doua zi dimineață am fost să bem cafea. Aia a fost foarte bună. 5 lei espresso cu lapte. Dacă îmi aduc bine aminte am luat și omletă și cașcaval pane (aveam de bănănăit în ziua respectivă și trebuia să ne punem stomacul la cale). Inițial ni s-a spus că nu au cașcaval, dar că trebuie să vină. După o jumătate de oră a venit și băiatul de la aprovizionare cu cele necesare, mai exact: cașcaval. Din cauza aceasta a durat peste 40 de minute să ni se aducă ce comandasem la micul dejun. Noroc că nu ne grăbeam foarte tare, iar cafeaua savurată în restaurant ne-a mers la suflet.

Poate cel mai mare plus al acestui restaurant este poziționarea exact pe plajă. Are geamuri mari de sus până jos, iar atmosfera este genială. Mai ales atunci când nu e nimeni altcineva la celelalte mese... :)

În ultima seară am fost iar să mâncăm aici. Nu mai era băiatul pe care îl văzusem în zilele anterioare. Am vrut să ne așezăm la o masă lângă priză pentru că eu mai aveam ceva de lucru și nu mai aveam baterie în laptop. “Nu se poate aici. Asta e masa șefilor. ”, ni s-a zis de către cel pe care l-am găsit în restaurant. Bun, deși nu ne-a picat foarte bine, ne-am mutat, fără să ne așezăm însă pe scaune. Aveam de lucru și ca să pot termina aveam nevoie să fiu în zonă cu net. Am luat meniul. “- Ciorbă aveți?”. “- Doar de pește.”, a venit răspunsul. “- Ficăței de pasăre aveți?”, a fost a doua întrebare. “Nu. Nu avem decât pulpe.”, ni s-a răspuns. După un schimb de priviri între noi, am mulțumit și am plecat în cameră pentru ca eu să-mi pot termina lucrarea. În seara aceea am mâncat în Eforie Nord la o pizzerie genială.

La restaurant am mai ajuns a doua zi dimineață la cafea. Doar pentru cafea de data asta. Nu știu cum e în sezon, nu știu varietatea meniului și nici cum funcționează politica românească de... “asta e masa șefilor”. Din păcate mi-a lăsat un gust amar experiența din ultima seară. Toată amabilitatea băiatului de dinainte și toată impresia generală bună, a fost umbrită de această întâmplare. Încă o dată se adeverește că “omul sfințește locul”. Sau nu...

Concluzii

Complexul de vile Plaja Azur se bucură de o poziție ideală pentru cei care-și doresc un sejur de mare. Din păcate, în preumblările mele pe acolo din timpul sezonului am observat că zona este foarte aglomerată: umbreluțe, șezlonguri, beach-bar, muzică, etc. Sunt mulți cei care preferă astfel de locuri, așa că lor pot să le recomand acest complex.

Celeilalte categorii, din care fac și eu parte, le recomand locația în extrasezon. În această perioadă cuvintele de bază sunt: mare, liniște, relaxare. În ceea ce ne privește, vom reveni cu siguranță la Vila Plaja Azur. Vom încerca însă, pe cât posibil, să evităm restaurantul, iar în privința cazării, aceasta va fi cu siguranță numai în lunile de iarnă sau primăvară devreme. Pentru sezon... mai căutăm. :D


[fb]
---
Trimis de ariciu in 25.02.16 11:12:37
Validat / Publicat: 25.02.16 12:37:03
VIZUALIZĂRI: 3449INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ariciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Răsărit de soare văzut din cameră
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 89500 PMA (din 78 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  18 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [25.02.16 12:16:25] »

  @ariciu: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

  Mulțumesc.

  ariciu [25.02.16 12:37:43] »

  @webmasterX - Da, e ok.

  Floryn81 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [25.02.16 14:00:59] »

  Bravo vouă! Foarte frumoasă această escapadă! Marea noastră e frumoasă tot timpul, iar pozele tale dovedesc din plin acest lucru!

  Mitica49 [25.02.16 15:50:12] »

  @ariciu - Nu am fost niciodată iarna la mare însă îmi închipui că-i tare frumoasă, mai ales când este puțin mai furioasă din cauza vântului care nu-i dă pace și o tot mângâie cu adierile sale de 60 - 70 km/h (sau chiar mai mult - vâjjjjjj!). Iată încă un loc pe care nu l-am văzut (iarna). Zici așa: "Nu se poate aici. Asta e masa șefilor. " Citind asta spun, folosind una dintre expresiile nepoatei mele, "TIPIC! " . Tipic turismului românesc ahtiat după câștig, manifestare tipică moștenită din anii pe care eu i-am trăit din plin. Păcat!

  În rest: drumuri bune și excursii frumoase!

  maria55 [25.02.16 16:46:43] »

  @ariciu, de data asta te-am ratat! A fost pe nv?! Atat de aproape de mine, la nici un km., pacat ca nu am stiut, veneam peste voi... si va stricam tihna!

  Cat despre frumusetea marii iarna, da, este... pt voi dragii mei, pt mine care stau la 200m de ea... e cu vant!!

  dorgo [25.02.16 20:49:51] »

  @ariciu - Excelente primele 4 poze pe fond roz. Ma mira faptul ca nu vad nici un om in hotel, la receptie, in hol, in oglinda, la restaurant, pe plaje sunt doar urmele pasilor vostri melancolici fotografiind un hotel trist, esti sigura ca n-a uitat cumva administratorul din greseala usa deschisa la hotel de anul trecut? Glumesc.

  Ma bucur, zau, c-ai revenit pe sait si ca-i prins pe "booking", ultima camera libera din acel hotel. Stii, la mare nu-i de glumit, daca nu rezervi din timp o camera, esti terminat. Ia zi, cam minus cate grade erau noaptea in camera, ca doar n-or incalzi ei intreg hotelul pentru o singura camera.

  Mie mi s-a intamplat odata chiar si cu o echipa de elita, cu BC Muresul, in Sovata, am dormit covrig la hotelul Bradet, pentru ca de obicei pentru 7-8 camere n-au incalzit in extrasezon ditamai hotelul de 70 de camere (ce sa mai vorbim de apa calda in piscina) iar la restaurant era un curent ca puteai face wind-surfing pe rotile intre masa sportivilor si terasa.

  ariciu [25.02.16 21:49:30] »

  @Crazy_Mouse - Da, este într-adevăr frumoasă. Sunt zile cu vânt despre care am auzit că-s oribile, dar ce-am prins noi a fost superb. Bine, e chestie și de noroc. Și am cam avut, trebuie să recunosc.

  @Mitica49 - După părerea mea, merită iarna la mare măcar o dată-n viață. Se vede totul dintr-o altă perspectivă.

  Din păcate, da, este TIPIC ceea ce s-a întâmplat în restaurant... Mi-a părut tare rău, pentru că, în rest, atitudinea personalului de până atunci fusese ireproșabilă.

  danamandache [25.02.16 23:06:23] »

  Anul trecut, in statiunea Mamaia, la restaurantul MCM, am simtit din plin gustul amar de care vorbesti, atunci cand un chelner ne-a ridicat de la masa la care ne asezasem, pe motiv ca este prea mare pentru doua persoane, in conditiile in care fiind extrasezon, restaurantul era aproape gol. Am crezut ca a facut asta pentru ca nu i-a placut fetele noastre mai... bronzate.

  Mi -a stricat seara, mi -am propus, atunci sa nu mai calc pe la Mamaia, dar m -am razgandit dupa cateva luni. M-am rugat in gand ca restaurantul sa dea faliment. 😈

  Ma bucur mult ca marea te cheama la ea chiar si iarna!!! 😙

  crismis [25.02.16 23:20:12] »

  @ariciu: Acum vreo cativa ani (destui) obisnuiam sa spun: "Vreau sa vad cum e marea iarna. Odata o sa merg la mare iarna. "

  Ei bine, asta nu s-a intamplat. Nu stiu de ce. Probabil ca iarna am avut alte treburi de facut sau alte drumuri de umblat...

  Articolul tau mi-a reamintit visul meu mai vechi... Ok, ii va veni randul! Astept prima zapada adevarata, cu ger si tot tacamul! Promit sa povestesc!

  ariciu [26.02.16 08:17:18] »

  @maria55 - Data viitoare, promit!

  @dorgo - Poate hotelul arată trist, dar te asigur că nu l-am perceput așa, ba dimpotrivă.

  Noaptea a fost chiar foarte cald în cameră. Că au încălzit tot hotelul pentru o cameră, asta chiar nu m-a interesat. Ceea ce a contat a fost faptul că, indiferent de oră, căldura a fost maximă. Deci aici au o mare bilă albă. Că acest lucru s-a întâmplat pentru că: "domnii e prin buching", ce să zic... Să ne fie de bine!

  ariciu [26.02.16 19:23:43] »

  @danamandache - De la tine mi se trage chemarea către mare iarna!!! Mai ții minte? vezi impresii

  @crismis - Așa am fost și eu. Până la articolul mai sus amintit, articol care m-a ambiționat. Mi-am promis că, cel puțin o dată pe an, o să ajung la mare iarna. Până acum însă, nu am prins o iarnă adevărată. E timp destul...

  Te aștept mai întâi pe tine cu povești. Sunt sigură că o să-ți placă.

  danamandache [26.02.16 19:46:14] »

  @ariciu: Cum as putea sa uit? Multi dintre prietenii mei, de aici, de pe site ma alinta, acum, fluturas sau pitic! 😄

  mishu [27.02.16 00:10:12] »

  in urma cu vreo 25 de ani sau poate chiar mai mult am fost si eu la mare iarna de revelion. Am avut o senzatie ciudata, de ceva sinistru. Imaginati-va ca totusi pe vremea lui Ceao ca nu erau chiat atatea constructii, noi eram in Eforie Nord iar in plimbarea de pe plaja nu eram decat cativa nebuni si un pic de zapada pe plaja. Noroc cu distractia. pozele sunt minunate si imi pare rau ca nu sunt eu cea care iti acorda zuperbonusul ma multumesc insa si cu votul 49. Felicitari

  webmaster39 [27.02.16 06:31:11] »

  Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

  Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

  johnnyredlabel CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [27.02.16 09:42:51] »

  @ariciu - Ai un vot și de la Marea Nordului .

  Ariciule, păi la escapada asta a voastră cred că am și eu o infimă contribuție, nu? vezi impresii

  teona [27.02.16 19:35:34] »

  Plaja din zona Azur a fost preferata noastra intr-o vreme cand vecinii de plaja erau atat de rari ca ni se parea ca este a noastra. Aveam o senzatie de libertate deplina, insotiti de pustiul nostru care o botezase "la Tataia", eram cu galetusa si lopețele atunci si nu cunostea decat plaja de la Mamaia.

  De cate ori am ajuns prin zona cel putin o data am venit acolo la plaja pana am renuntat la vacantele de la noi de pe Litoral. M-ai facut sa mi se faca dor de acea plaja si sa-mi dai o idee pt o escapada de weekend. Numai ca acum mergem si cu prietena "pustiului".

  ariciu [28.02.16 09:09:37] »

  @danamandache -

  Multi dintre prietenii mei, de aici, de pe site ma alinta, acum, fluturas sau pitic!

  Știu... fluturaș!

  @mishu - Mulțumesc pentru aprecieri.

  O singură dată am avut la mare senzația de "sinistru": la Eforie Sud într-o noapte, la început de sezon, când lătrau câini printre clădirile abandonate. A durat însă doar până am ajuns pe plajă, unde am uitat de tot...

  @webmaster39 - Mulțumesc!

  ariciu [28.02.16 09:32:59] »

  @johnnyredlabel - Review-ul cu pricina l-am citit după Acapulco-ul Danei, din păcate. Deh... în ianuarie 2012 nu eram atât de activă pe AFA (m-am înscris abia în februarie 2012). Dar îmi aduc aminte că l-am citit în contextul discuțiilor de atunci. A avut într-adevăr o contribuție, dar ulterioară.

  Așa că - Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Review-ul Danei a fost "de căpătâi"!

  @teona - Plaja "dintre Eforii" o știu de când era aproape pustie chiar și în sezon. Acum nu mai e cazul, dar măcar în extrasezon își păstrează oarecum aerul special.

  Merită cu siguranță o escapadă de weekend, chiar și în patru. Prietena "puștiului" s-ar putea să fie plăcut impresionată.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, danamandache, dorgo, maria55, mishu, Mitica49, teona
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.085391998291 sec
  ecranul dvs: 1 x 1