Am fost cazati la vila Patricia.
Camera in care am fost cazati a fost extraordinara: pat matrimonial triplu, baie cu jacuzzi, bideu 2 chiuvete toaleta.
Baia a fost excepional de mare si de dotata. In camera am avut un drassing dotat. camera a fost mare si aerisita dotata cu televizor si balcon foarte larg. In camere vila este prevazuta cu mocheta. In curte am avut gazon si foisor unde seara savuram o bere si un suc.
Bucataria din curte era doatata cu tot ce este necesar pentru servirea mesei.
Am fost multumiti de comditile de cazare din acesta vila.
Trimis de meda 40 in 15.08.10 16:04:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: mamaia. saturn. venus neptun
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (meda 40); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06047450 N, 28.63017280 E - neconfirmate încă
Inseamna ca ati avut un concediu reusit!
Ce spuneti despre plaja din Eforie Nord ..eu o ador .
Asta pare şi mai cusută cu aţă albă...
vizualizati camerele de la vila PATRICIA si vezi camera cu jacuzzi. AM fost in 2009 la MAMAIA SI am avut la hotel de 3 stele conditii mai slabe decat la vila PATRICIA. plaja la MAMAIA a fost anul trecut murdara si plina de alge apa. anul trecut am cheltuit o groaza de bani la MAMAIA PE CONDITII MULT MAI SLABE DAR PRETURI MULT MAI RIDICATE. CONCEDIUL DE ANUL ACESTA LA EFORIE NORD A FOST NET SUPERIOR CELUI DE LA MAMAIA DE ANUL TRECUT. AM UITAT SA MENTIONEZ PLAJA CARE AFOST CURATA IAR APA AFOST CURATA CALDASI FARA ALGE. MEDA 40 DIN SATU MARE
NOTA WM6: acest text a fost transformat în ecou, iniţial fiind postat ca impresii noi.
Şi unde să le "vizualizăm"?!? că doar nu suntem Mama Omida, să avem 'viziuni'... că dintre toţi cei care au scris impresii şi s-au declarat 'mulţumiţi' (nu pot să mă opresc din a mă întreba din ce motiv?), niciunul nu a pus poze?!?
MEDA 40. AM ALES VILA ACCESAND PE GOOGLE vilaPATRICIA EFORIE NORD. CAUTI PE GOOGLE-VIZUALIZATI CAMERE. NOI AM ALES CAMERA PE INTERNET. domnul dragos nu te prea pricepi dar de replici acida esti bun. ESTI TOMA NECREDINCIOSUL/ SATU-MARE.
Deci acest răspuns îmi întăreşte odată în plus sentimentul de "scriere la comandă". Culmea este că ştiu să caut informaţii şi poze pe net; eu mă refeream la faptul că toţi cei care de 2 zile încoace laudă această cazare (care anterior avea note destul de mici! ) nu au susţinut şi cu măcar una sau 2 poze făcute de ei, personal, la faţa locului spusele lor! E ca şi cum nu ai putea dovedi că AiFostAcolo.
A, şi să ştii că nu e frumos să scrii exclusiv cu majuscule. Este o dovadă de impoliteţe pe forumuri, înseamnă că strigi la cei care te citesc. Dar asta e altă poveste.
PS: nu-s Toma necredinciosul din Satu Mare, ci Dragoş din Bucureşti; scrie şi la profilul meu informaţia asta. Dar poate nu se vede şi cu GOOGLE...
Lipsa de reacţie la solicitări justificate - de a pune fie şi măcar o poză în sprijinul impresiilor postate - mă determină să retrag notele ce au fost acordate locaţiei.
- Jun.2018 Descriere Vila Patricia Eforie Nord — scris în 08.07.18 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 O vacanta super! — scris în 07.08.13 de Babylovely din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 A fost foarte ok! — scris în 05.09.12 de corinams21 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Vila Patricia Eforie Nord - nu va cazati acolo!!! aveti grija cand si cat platiti!!! — scris în 27.08.11 de mihaimolnar din SATU MARE - nu recomandă
- Aug.2011 O experienta placuta — scris în 06.08.11 de the teacher din VALENII DE MUNTE - RECOMANDĂ
- Sep.2010 O vacanta eleganta! — scris în 30.04.11 de myke din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2010 O vacanta reusita — scris în 17.08.10 de A&B din TIMISOARA - RECOMANDĂ