Cea mai frumoasa vila boutique din Sinaia
Am fost de mai multe ori oaspete la Villa Oblique Sinaia in 2015 si de fiecare data am fost mai mult decat multumit de alegerea facuta. Este una dintre putinele locatii clasificate la cinci stele de pe Valea Prahovei care ofera servicii la nivelul numarului de stele:
- camere superbe, cu design avand elemente specifice fiecarui oras pe care il reprezinta (sunt aproximativ 20 de camere din cate imi amintesc, fiecare avand numele unei metropole). Noi am stat in Lisabona, Paris si... Sinaia. :) Cel mai mult ne-a placut Paris, care este si cea mai spatioasa dintre cele alese.
- acces la SPA, care reuneste mai multe servicii, precum sauna umeda, sauna uscata si jacuzzi exterior. Am incercat sauna uscata si jacuzzi, amandoua la superlativ!
- personalul foarte prietenos si ospitalier
- micul dejun - printre cele mai bogate din cate am intalnit la vilele de 4 si 5 stele din Romania. Multe salate, branzeturi, mezeluri, tipuri de paine, cereale, lactate, sucuri. Si Prosecco in fiecare dimineata, un mare PLUS!
- pozitionarea de exceptie, pe drumul spre Cota 1400
Din cate am inteles la ultima vizita, de anul acesta vor avea si o sala speciala pentru incalzirea claparilor - deci un avantaj in plus pentru pasionatii sporturilor de iarna.
Overall, un mare Felicitari! pentru cei care au creat acest loc si care contribuie la buna desfasurare a fiecarui sejur petrecut acolo.
Trimis de MihaiCD in 17.12.15 17:24:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: Sinaia - Ioana Hotels, Rowa Dany, Foisorul cu Flori
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MihaiCD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MihaiCD: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Jun.2017 Bun, dar departe de standardul de 5 stele! — scris în 02.07.17 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Perfect si luxos! — scris în 11.09.15 de OnX* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ