In decembrie 2014 am decis impreuna cu iubitul meu sa ne petrecem o zi la munte intr-un loc mai special, in care de mult vroiam sa ajungem. Villa Oblique, un superb hotel de lux din Sinaia, pe langa care trecusem de multe ori si ne-a facut curiosi.
Este imposibil sa nu casti gura cand treci pe langa ea si sa nu te farmece designul abstract gandit pana la cele mai mici detalii. Trecand peste faptul ca preturile sunt poate peste bugetul multor turisti care isi propun o vacanta la munte, parerea mea este ca merita din cand in cand sa ne facem si mici capricii chiar si de acest gen.
Asadar, am ajuns la hotel, am intrat si la receptie n-ea primit foarte amabila si zambitoare o domnisoara care ne-a aratat camera de care am fost foarte incantati. Desi stiam de pe internet cum arata, adevarul este ca in realitate arata si mai bine. Ca orice camera de hotel are un televizor nici foarte mare nici foarte mic, sifonier, o masuta cu un scaun si noptiere cu veioze. Patul este mare si chiar am dormit foarte bine in el (asa cum mai rar se intampla pe la alte hoteluri). Caldura in camera este probabil temporizata din centrala sau ceva, pentru ca uneori mergeau caloriferele uneori nu, dar totusi bine gandit, in asa fel incat sa nu fie nici foarte cald, dar nici frig.
Baia arata ireprosabil, curata, frumos aranjata si cu un geam. Baia avea in dotare halat, papuci, sampon, feon, sapun etc.
Revenind un pic la camera, vreau sa mentionez ca am fost absolut fascinata si indragostita iremediabil de pernele, patura si veioza asortate (toate din blanita).
Camera Sinaia este superba camera in care am stat, nu are balcon dar are doua geamuri cumva in sus, pe care se vad doar niste varfuri de brazi.
Cea mai placuta parte si asa ca inainte de plecare a fost micul dejun. Restaurantul hotelului este foarte bine pus la punct, mesele si scaunele sunt foarte frumoase, mult diferite de alte restaurante. Foarte original si de bun gust.
Despre mancare pot sa spun ca tot ce am mancat a fost foarte bun, de la omleta, cremvursti, mezeluri, pana la fructe, cornulete, sucuri, cafea etc.
Totul a fost perfect la Oblique si recomand cu incredere acest hotel pentru ca fiecare camera are personalitatea ei si sunt sigura ca oricine va gasi ceea ce i se potriveste. Impresia cu care am ramas este ca Villa Oblique nu este doar un hotel la munte, este un vis!
- Micul dejun 10+
- Camera 10+
- Personalul 10+
- Curatenie 10+
- Aspect 10+
____________
Total = Vom reveni cu siguranta!
Este un loc foarte frumos si special!
Trimis de OnX* in 11.09.15 02:00:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (OnX*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@OnX - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
===
Mutat în rubrica "Vila Oblique, SINAIA" (nou-creată pe sait)
@rentea: Am fost cazati la camera Sinaia, este camera standard adica cea mai "mica" daca pot sa zic asa si nu are balcon. Celelalte camere au dar cel mai bine e sa intrări pe pagina hotelului unde sunt poze cu camerele si găsiti acolo toate informațiile necesare. Oricum noi am preferat sa nu dam aproape dublu pentru un balcon ca oricum era decembrie si nu se putea sta afara.
@OnX: am inteles. Intr-adevar restul camerelor costa cam mult. Ai stat vreodata la h. Ioana din sinaia? Cred ca sunt cam similare. Poti sa faci o comparatie?
@rentea - eu am stat la ambele. Si pot spune ca, daca in urma cu doi ani Hotel Ioana ar fi fost peste ce este Oblique acum, la nivel de servicii au scazut ff mult. La Ioana este o rotatie foarte mare de personal care face sa apara probleme inacceptabile la o locatie de 5*.
La Oblique insa intotdeauna personalul a fost la nivelul asteptarilor si chiar peste. La asta se adauga designul camerelor (clar superior celor de la Ioana H.) si Lotus SPA-ul aferent.
@MihaiCD - Am fost de multe ori anul acesta la H. Ioana si, sincer, nu ca mi se pare cel mai bun de pe Valea Prahovei, dar si printre cele mai bune din tara... in schimb, la Vila Oblique nu am ajuns si sper sa reusesc in curand. Eram curios de diferente.
SErviciile la Ioana nu mi s-au parut in scadere, ma rog, sunt chestiuni subiective la mijloc, e categoric loc de mai bine, insa au fost ok de fiecare date cu noi. La Oblique din cate am vazut sunt multe camere fara balocn, ceea ce pentru mine este un no-go clar. Ce o fi fost oare in capul lor sa faca astfel de camere intr-un hotel atat de micut?
- Jun.2017 Bun, dar departe de standardul de 5 stele! — scris în 02.07.17 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Cea mai frumoasa vila boutique din Sinaia — scris în 17.12.15 de MihaiCD din PLOIESTI - RECOMANDĂ