1) Proprietar neserios (pretul pentru perioada in care am fost este de 80 de lei pe noapte si asa am convenit si la telefon, iar cand am ajuns acolo ne-a cerut 100 de lei pentru ca stam prea putin)
2) Apa calda vine dupa o ora minim (am fost numiti si fitosi de proprietar pentru ca am indraznit sa intrebam de apa calda)
3) Nu exista frigider in toate camerele asa cum este spus in prezentare, in baie am gasit un prosop patat cu toata paleta de culori, o jumatate de sul de hartie igienica (presupun ca a ramas de la cei care au stat inainte in camera respectiva)
4) Mansarda/ultimul etaj este construit in bataie de joc (intra aer pe langa prize si intrerupatoare atunci cand bate vantul afara... parchetul in camere este varza (in toate cele 3 camere pe care am avut ocazia sa le vad)
5) La plecare cheia sa preda la ora 10 AM... proprietarul o sa bata la usa camerei la ora 9:30 ca sa va dea afara.
La Vila Micul Paris din Costinesti are loc un penibil joc de-a turismul.
Trimis de OvidiuI in 21.08.14 17:22:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (OvidiuI); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.95799050 N, 28.64078710 E - neconfirmate încă
@OvidiuI: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2022 Dezamagit total nu recomand litorarul romanesc — scris în 12.08.22 de ux126653 din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2021 O vacanta mediocra datorita conditiilor de cazare — scris în 14.08.21 de ux121894 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Jul.2018 Mergeti in alta parte, zau! — scris în 22.07.18 de andra2018 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2014 Nu exista concediu la Micul Paris — scris în 26.08.14 de aderian* din GALAțI - nu recomandă
- Aug.2014 Proprietari NESERIOSI — scris în 23.08.14 de DianaNicoleta din CUGIR
- Aug.2012 Nu recomand — scris în 07.08.12 de moongosem din TG-JIU
- Jul.2010 Fara cuvinte, dezastru total — scris în 17.08.10 de oakeru70 din ARAD