Am fost cazati in apartamentul nr. 9, aflat intr-o locatie separata fata de celelalte camere, in vila in care locuiesc proprietarii. Locatia este foarte aproape de bulevardul principal (aprox. 150 m), in apropeierea Hotelului International, deci la o aruncatura de bat de toate punctele de atractie sau de comoditate ale statiunii (piata, magazine, restaurante, telecabina).
Apartamentul arata EXACT ca in pozele de pe site-ul pensiunii, de o curatenie impecabila, cu chicineta dotata cu tot ce ti-ar putea trebui ca sa incropesti un mic dejun sau o cina rapida pentru copii.
Nu la fel de exacte sunt pozele cu gradina, care este in realitate mult mai frumoasa, perfect aranjata si ingrijita, complet la dispozitia turistilor cazati acolo, pentru ca nu exista alta camera de inchiriat in vila. Deci am avut curtea la dispozitie, nu ne-a deranjat nimeni, nu am deranjat pe nimeni (nici vorba sa te vada vreun vecin, cum a scris altcineva, aberatie mai mare n-am auzit).
D-na Mariana si sotul ei sunt gazdele perfecte, ne-au ajutat inainte sa le solicitam ajutorul, cu uscator de rufe, ingrediente pentru bucatarie, ba chiar cu parcarea masinii :).
In ultima noapte au dat drumul la centrala termica din proprie initiativa, considerand ca noaptea este prea rece pentru copii.
Ca o concluzie, consider ca am gasit locatia perfecta in Sinaia pentru o familie cu copii si recomand cu toata caldura Pensiunea Maria, apartamentul nr. 9.
Singura neplacere se refera la situatia trotuarelor din statiune, care e absolut catastrofala. Sper ca pana la anul sa se rezolve cumva.
Trimis de Bedrosmart in 02.09.14 12:51:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bedrosmart); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Bedrosmart: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmaster: Nu, aia este locatia principala a pensiunii.
Apartamentul nr. 9 este situat pe str. Primaverii nr. 5. Asta este de fapt o mica alee, situata in spatele fostului hotel Rowa Dany, acum in renovare. Ca sa ajungi acolo, se face prima la stanga dupa Hotel International, in directia spre Busteni, ca sa zic asa, pe str. Alexandru Vlahuta.
Uitati aici o harta din care cred ca se intelege unde ar fi locatia exacta:
- Dec.2018 O cazare de vis — scris în 11.01.19 de crisstud din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Cazare foarte buna — scris în 08.08.16 de ericandrei* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Impresii bune — scris în 22.02.16 de alexmada din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Excelenta optiune pentru un sejur de relaxare — scris în 20.02.16 de Mirela Ioni din OTOPENI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 La 'Maria' înainte, cu sarmale şi plăcinte — scris în 24.11.15 de arru din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Pensiunea noastra de suflet — scris în 27.08.15 de Popovici Dan din IAșI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Sejur de vis — scris în 11.03.15 de Popovici Dan din IAșI - RECOMANDĂ