Vila MARIA din Sinaia reprezinta cea mai buna locatie de cazare posibila. Am fost cazati in fiecare an - dar camera de suflet NR. 7 este cea mai des solicitata.
Am incercat multe alte locatii in Sinaia- insa comfortul si curatenia nu au fost regasite la aceste standarde. Zilnic se face curat, se schimba prosoapele si se dezinfecteaza sanitarele - schimba gunoiul.
Este situata atat de central incat parcul reprezinta punctul principal de relaxare- oricat de obositi am fi dupa trasee -plimbarea in parc este nelipsita. Comoditatea ca te poti plimba seara prin centru si sa revii la cazare rapid - fara pierdere de timp. Caldura si comfort de peste 3 stele.
Dna MARIANA administratora este o femeie cum rar intalnim in zilele noastre - care face orice omenesc posibil sa pleci relaxat si multumit- si sa revii cu drag cand ai posibilitatea. Recomandam din suflet si mare incredere aceasta unitate de cazare.
Dupa primul sejur petrecut aici-intotdeauna cand am revenit-am gasit cate o surpriza in camera-SAMPANIE SI FLORI- VIN SI FLORI -ceea ce arata si demonstreaza cat suflet pune in ce face si in clientii pensiunii.
Trimis de ANTONESEI OANA in 13.12.13 20:24:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ANTONESEI OANA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ANTONESEI OANA
”P01-priveliste de tablou din camera pensiunii
P01 reprezintă fotografia unui tablou aflat în camera pensiunii? Pentru că fotografia pare a fi făcută de undeva de (mult) mai de sus, față de localizarea pensiunii...
@webmaster
Site-ul din caseta tehnică (http://vilamariasinaia.ro/) nu merge, cel funcțional și (cred) oficial ar fi acesta: http://www.pensiuneamariasinaia.ro/
@crima:
Localizarea pensiunii are priveliste catre gara Sinaia. Este poza facuta cu zoom catre poienita din stanga garii Sinaia. Camera dispune de un balcon mare de unde se pot face poze de peisaj.
- Dec.2018 O cazare de vis — scris în 11.01.19 de crisstud din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Cazare foarte buna — scris în 08.08.16 de ericandrei* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Impresii bune — scris în 22.02.16 de alexmada din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Excelenta optiune pentru un sejur de relaxare — scris în 20.02.16 de Mirela Ioni din OTOPENI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 La 'Maria' înainte, cu sarmale şi plăcinte — scris în 24.11.15 de arru din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Pensiunea noastra de suflet — scris în 27.08.15 de Popovici Dan din IAșI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Sejur de vis — scris în 11.03.15 de Popovici Dan din IAșI - RECOMANDĂ