Pensiunea 'LULU' Vatra Moldovitei - nici macar nu va opriti sa va uitati...
Va voi relata in cateva randuri cum inteleg unii sa faca turism in Romania anului 2013. Am gasit pensiunea pe un site de profil unde am vazut niste poze care m-au incantat. Am dat telefon si am vorbit cu proprietarul cu cateva zile inainte si am facut rezervarea pentru doua nopti. Mi-a spus sa-l sun cu o zi inainte de a ajunge pentru a-i confirma venirea ceea ce am si facut, pe la ora 13 cand probabil ca l-am si trezit din somn, spunandu-mi ca totul este o. k. si ca ne asteapta a doua zi.
A doua zi, adica luni 26.08.2013 cand am ajuns in Vatra Moldovitei am sunat pentru a fi indrumat catre pensiune dar de data aceasta in ciuda insistentelor nu mi-a mai raspuns nimeni la telefon, asa ca mi-am luat inima in dinti si am plecat in cautarea altei pensiuni /motel/hotel in zona.
Intamplarea a facut sa dau peste pensiunea LULU fara sa vreau. M-am oprit. In curte matura o fetiscana de vreo 16 ani, intr-o aripa ceva mai noua a restaurantului se vedea ca fusese nunta dar cu toate ca era trecut de ora 13 nimeni nu debarasase mesele.
Am intrat si am spus ca am o rezervare dar nimeni nu stia nimic, de fapt nimeni insemna o fata de vreo 20 de ani si o doamna, probabil camerista, de vreo 37 de ani care mi-au spus ca "sefu" doarme pt ca a avut nunta noaptea. Ele au fost amabile si mi-au aratat o camera si bine au facut.
In acea camera, eu unul care nu sunt un fitos, nu am facut mai mult de doi pasi. Camera intunecata, ca sa nu se vada starea jalnica a mobilierului si a garniturilor de pat.
Baia, pe langa faptul ca era extrem de mica, cred ca nu se mai folosise la spalarea si dezinfectarea ei niciun fel de substanta de ani de zile.
In loc de perdea de dus avea o bucata de linoleum care cred ca era de-o seama cu mine.
Restaurantul mult laudat pe site era un dezastru, incepand cu fetele de masa si terminanad cu mirosul greu si persistent, cu toate ca toate usile si geamurile erau deschise, ceea ce numai pofta de mancare nu putea sa-ti faca.
Am hotarat sa renunt si am plecat si nu-mi pare rau pt ca am gasit o locatie excelenta in Sucevita.
Ca sfat, ocoliti locul cat puteti de mult.
Trimis de Paul-Corneliu in 31.08.13 14:45:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOLDOVIȚA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Paul-Corneliu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Vila Lulu [Vatra Moldoviței]" (deja existentă pe sait)
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Dec.2018 Crăciun la Vila Lulu — scris în 29.12.18 de Lauramitrea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Crăciun de Vis — scris în 29.12.18 de viktorghita9 din URZICENI [IL]
- Dec.2018 Crăciun dezamăgitor! — scris în 27.12.18 de Cezarina67 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Sejur plăcut — scris în 28.12.18 de Cezarina67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Paste la vila Lulu, dezamagire totala! — scris în 01.05.18 de dorin4x4 din ORADEA - nu recomandă
- Sep.2017 Dezamagire totala — scris în 01.09.17 de Macovei Ana din IAşI
- Jul.2017 Oaza de liniste si verdeata — scris în 31.07.17 de bigman_1971 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ