BUN
Am ajuns aici la recomandarea unor prieteni. Ne-am dorit o "evadare" in luna iulie din Baragan. La noi erau temperaturi de 38 grade, greu de suportat si am cautat racoarea muntilor, racoarea statiunii Sinaia. Am sunat, am gasit o camera libera, nu s-a cerut plata vreunei sume in avans. Am avut cu noi un copil de 8 ani, pentru care am solicitat un pat suplimentar. Initial, s-a solicitat suma de 150 lei/noapte, mai apoi am platit 150 lei pentru prima noapte si cate 130 lei pentru celelalte doua.
Din pacate vremea nu a tinut cu noi, in acea perioada a fost foarte frig, nici pregatiti pentru o asemenea temperatura nu am fost, asa ca deplasarile au fost limitate.
Drumul a fost frumos, nu a fost aglomerat pentru ca am ales sa mergem in timpul saptamanii si nu in week-end. La sosire am fost primiti frumos, politicos, am fost condusi in camera si am primit o cheie de la camera si una de la poarta, aceasta pentru ca pe timp de seara nu era nimeni din "conducere". :D In schimb, pensiunea dispunea de camere de supraveghere, amplasate peste tot.
Pensiunea dispune de parcare aflata in fata cladirii.
O mentiune pentru cei care nu se descurca sa ajunga acolo: coordonatele GPS te conduc in alta parte, asa ca va voi spune cum puteti ajunge. Intrati in Sinaia, la al doilea sens giratoriu faceti stanga, mergeti pe foarte cunoscuta strada Aosta, la prima intersectie faceti stanga si mergeti cale de vreo 3-4 serpentine, treceti prin fata restaurantului Alex si imediat faceti iar stanga, pe langa niste tomberoane ecologice si dupa circa 200 m ajungeti la destinatie.
despre SERVICII
Gazde perfecte, amabile, a existat ospitalitate.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am avut o camera cu balcon, camera suficient de spatioasa, dotata cu tot ce este necesar. Curatenie deosebita, gunoiul ridicat zilnic.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am avut acces la o bucatarie utilata aproape cu de toate. Exista doua combine frigorifice, suficiente pentru a depozita ceea ce am adus de acasa. Am remarcat faptul ca aceste doua combine frigorifice erau foarte curate, atat in exterior, cat si in interior.
Lipsea un filtru de cafea, ni s-a spus acest lucru la telefon, asa ca am avut in dotare un aparat de preparat cafea (nu ne place cafeaua fiarta, la ibric, pe aragaz). :D
O mentiune - nu stiu de ce, dar exista o singura lingurita... :D... Noroc ca am avut cu noi tacamuri de acasa.
Spatiul de servit masa foarte generos, priveliste deosebita, dotat cu tv., semineu. Putea sa vina si Mos Craciun :D
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Pensiunea este situata destul de departe de centru, dar nu am avut probleme, am urcat si coborat pe treptele care te conduc chiar in centrul statiunii. Cadrul natural este perfect, este liniste.
Pensiunea este situata in spatele Restaurantului Alex, asa ca se rezolva foarte usor problema "unde mancam"?
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Relaxare, odihna, liniste - toate au existat. Singura problema ar fi inexistenta macar a unui balansoar, desi posibilitati de amplasare ar exista. Un copil isi doreste sa stea in curte, sa se dea in leagan... Deci un loc de joaca nu exista, desi ar exista posibilitati de amplasare.
Trimis de ascent in 11.09.20 20:54:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: Hotel Carpathia, Pensiunea Iannis.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ascent); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.35145100 N, 25.54441000 E - neconfirmate încă
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@webmasterX - asa cum am mai spus, coordonatele GPS te duc in alta parte.
Repet: Intrati in Sinaia, la al doilea sens giratoriu faceti stanga, mergeti pe
foarte cunoscuta strada Aosta, la prima intersectie faceti stanga si
mergeti cale de vreo 3-4 serpentine, treceti prin fata restaurantului
Alex si imediat faceti iar stanga, pe langa niste tomberoane ecologice
si dupa circa 200 m ajungeti la destinatie.
Am marit imaginea, s-ar parea ca acestea sunt coordonatele, se intra intr-adevar pe str. Gh. Doja dupa ce se trece de Restaurantul Alex si acele tomberoane ecologice.
rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=10247.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
@webmasterX - 45,351451 N, 25,544410 E - sper sa fie corect ceea ce am gasit, dupa ce am consultat si Google Earth. Problema e ca nu apare str. Th. Aman pe care este amplasat Restaurantul Alex. Pe str. Gh. Doja se intra dupa ce se trece prin fata Restaurantului Alex. O mentiune - se merge pe inversul directiei de mers a trenuletului. Deci trenuletul care pleaca din apropierea parcului din Sinaia ajunge si la Restaurantul Alex, dar noi nu mergem pe directia lui, ci pe sens invers.
- Sep.2013 Sinaia Forever 2013 cazati la Pensiunea Fratii Montana — scris în 09.10.13 de nicoleta28 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2013 4 stele?? Nu prea cred... — scris în 15.04.13 de kriket din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2013 Experienta neplacuta — scris în 24.01.13 de abctpatricia din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 O locatie minunata! — scris în 04.09.12 de CAMELIA POTOP din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Foarte frumos — scris în 22.01.12 de Mihai.us din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Bravo — scris în 04.12.11 de anomis90 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2011 Patru stele [e] prea mult — scris în 17.10.11 de gabinel din BUCURESTI - nu recomandă