Am ajuns la Vila Flora în jurul orelor 19
Am fost un grup organizat cam 40 pers, am fost în excursii prin țară am vizitat Cetatea Harman, cetatea Făgăraș, Biserica Viscri, cazarea s-a făcut la Vila Flora cu DP.
Camere frumoase spațioase noi am stat în Vila cu Piscină, etaj 2.
Curățenie, aerul condiționat funcțional, frigider în camera, tel. fix dacă va este necesar, prosoape curate, apa caldă, săpun Palmolive 0.250 eșantion șampon, Rez. Bref, în vasul de toaleta.
Cina meniu fix mâncare gustoasa și apa min. plată
Mic dejun bufet suedez cafea, ceai, salam, brânză, pateu la cutiuțe mici, brânză topită, unt, gem, miere, castraveți, roșii, iaurt cu fructe diverse sortimente. Suc Prigat
Piscină apa calda, spațioasă, adâncime cred 1.5m apa curata, cald înăuntru. Noi am cerut voie sa stăm la relaxare și ni s-a permis de la 22 cred pana pe la orele 24. Noi am ajuns târziu la cazare am mâncat apoi la piscină.
Mulțumesc în numele grupului administratorilor vilei.
Concluzie Recomand!!!
Trimis de marival in 05.05.18 17:24:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MEDIAȘ. A mai fost în/la: Regina Hunedoara cazare Hotel Vizita Manastiri cu Grupul
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marival); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Sep.2018 Vila Flora 3* - Mediaș — scris în 05.10.18 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Sunt si solutii mai bune — scris în 16.07.15 de DEY din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Dezamagire — scris în 21.06.15 de Alexandru G din PETROşANI [HD]
- May.2010 Cazare buna la pret rezonabil — scris în 12.06.10 de alexandruduma din TIMISOARA - RECOMANDĂ