Am fost un grup de 6 adulti, doi copii si doi catei. Zona este superba, cu peisaje de vis, multa liniste (perturbata doar de sunetul talangilor de la vacute, lucru care mie mi-a placut).
Domnul Gheoghita, proprietarul, este un om deosebit (asta e parerea mea), discret, comunicativ, preocupat de a ne face sejurul cat mai placut. Cineva a scris ca a trebuit "sa se zbarleasca" :-)), eu va spun sub cuvant de onoare ca, de la un apel telefonic si pina la rezolvarea problemei nu a durat mai mult de 10 minute. La orice cerere mi sa raspuns: "CU MARE DRAG, IMEDIAT", asta in conditiile in care am avut nevoie de caldura (pentru copii mai ales) chiar de la ora 16.00 (in luna mai :-)), deh, asa e la munte).
Pastrama de berbecut, casul, bulz-ul, toate perfecte. Fetita domnului Gheorghita, o scumpete de fata, e cel mai bun ghid pentru zona respectiva. La sfarsit, va spun ca tot ce vedeti in poze e real, curatenie, bai functionale si curate, bucataria la fel. Trebuie sa tinem cont totusi si de raportul calitate-pret. Cine nu e multumit se poate duce la 4-5 margarete :-)).
Trimis de gabriel71 in 07.05.14 15:39:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabriel71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.51511340 N, 25.30810830 E - neconfirmate încă
- Aug.2017 O experiența neplăcută — scris în 18.08.17 de constantin radu din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2015 Un colt de rai... si ca locatie si ca oameni!!! — scris în 08.07.15 de duty din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Un revelion 2014 minunat — scris în 06.01.14 de CristianU din TARGOVISTE - nu recomandă
- Sep.2012 Vila Eli - Magura, BV — scris în 10.09.12 de maxR din CAMPINA PH - RECOMANDĂ