Evitati Vila Ceahlaul...sau pe Doamna Pusa!
Am rezervat aceasta vila de pe internet satisfacuti de fotografiile postate. In Izvorul Muntelui putine vile gasesti care sa aiba curte suficienta, si noi fiind cu copii mici am dorit ca acestia sa petreaca cat mai mult timp in aer liber.
A fost o decizie mai mult decat gresita sa stam la aceasta vila... Dar sa incepem cu inceputul...
Am ajuns dimineata la Doamna Pusa (cum ni s-a recomandat) dupa ce am cautat ceva timp vila. Nu era absolut nimic care sa te indrume spre ea. Ba mai mult foarte aproape de vila Doamnei Pusa este Cabana Ceahlaul (mi s-a parut un pic fortat faptul ca cele doua locatii au acelasi nume si mai sunt si foarte apropiate). Am intrebat niste jandarmi... au spus ca nu stiu sa existe in Izvorul Muntelui o vila cu acest nume si singura care exista e Cabana Ceahlaul. Intr--un final, ajutati de o alta doamna am gasit-o. Ca locatie este super. Amplasata pe un deal, cu o curte imensa... dar din pacate asta este tot ce pot spune eu de bine...
Ajunsi acolo, am dorit sa vedem cele 3 camere duble cu baie proprie pe care le rezervasem, pentru care platisem avans in contul Doamnei Pusa. Surpriza: erau numai 2 camere duble si cea de-a treia era dezastruoasa. Era de fapt camera ei, cu o canapea unde nu incapea lejer decat o persoana si cu un miros de-ti muta nasul. Baia era pe hol si nu avea decat chiuveta si WC. Am intrebat-o ce se intampla, unde este a treia camera si a zis ca aceea era si ca nu intelege de ce nu suntem multumiti. Fiind nevoiti sa stam acolo ne-am inteles intre noi familiile si intr-un final am decis ca doi dintre barbati sa doarma in camera dezastru si restul sa ne inghesuim in 2 camere. La momentul sosirii noastre ni s-a spus ca toate camerele sunt ocupate.
Ulterior Doamna Pusa a recunoscut ca e de aceeasi parere cu noi, ca aceasta a treia camera nu arata la fel de bine ca si celelalte dar ca va comanda mobila si o va face sa arate bine. Mai mult decat atat a spus ca acesata vila nu a fost cu destinatie de pensiune, ca aceasta a fost construita pentru ei si nu are de gand sa schimbe nimic la ea. “Cui nu-i convine nu sta”.
Nici in celelalte camere cazarea nu a fost asa cum ar fi trebuit. Lenjeria era foarte urata, camera de la etaj nu avea baie proprie ci pe hol. Singura camera cu baie proprie era la parter unde de fapt ne-am si inghesuit sa dormim doua mame cu 3 copii.
Surpriza a fost ca spre seara a mai venit o familie – doi tineri (desi doamna ne-a spus dimineata ca toata vila e ocupata, ceilalti dorm, si nu mai are de unde sa ne dea inca o camera).
Daca pe internet scrie ca are bucatarie complet utilata acolo surpriza... nu pot gati decat cafeaua la aragazul din bucatarie, restul intr-o alta incapere (numita de doamna bucatarie) dar unde nu incapea decat o persoana de ingusta ce era. Ne-a spus clar “eu sunt proprietara si acolo nu se gateste”.
Am fi vrut sa ne si gateasca. Am citit si pe net si ne-a spus ca gateste foarte bine. In ziua sosirii noastre un domn se vaita de burta. Facuse indigestie, voma. Mancase la doamna... care ulterior am vazut ca era fan prajeli (oua ochi scaldate in ulei). Ne-am razgandit si nu am mai mancat nimic de la dansa.
In concluzie: nu oricine poate face turism (chiar daca traim in Romania). Organele abilitate ar trebui sa controleze aceste unitati de cazare si sa verifice daca ceea ce declara se intampla cu adevarat. Sunt convinsa ca se fereste sa afle lumea ca ofera cazare (pentru ca banii pe care ii ia sunt bagati direct in buzunarul ei fara a plati vreo taxa undeva). Din acest motiv se numeste la fel ca si cabana vecina (si nu din proasta inspiratie).
Cu siguranta nu vom reveni la aceasta vila!!!
Trimis de RLCA in 21.08.11 10:09:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RLCA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2016 Dezamagit — scris în 03.11.16 de Luccille din BACăU - nu recomandă
- Mar.2014 Superb — scris în 20.03.14 de Bea Budai din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un colţ de rai — scris în 16.07.13 de lu4roxi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Locatie superba — scris în 05.07.13 de cobog din GALATI - RECOMANDĂ
- May.2013 Revenim de fiecare data cu mare placere aici! — scris în 17.06.13 de roxanabranza din BACAU - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Am fost acolo, a fost minunat!!! — scris în 03.04.13 de andreeaadina* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Dezamagire — scris în 15.11.12 de andreivv1 din PLOIESTI - nu recomandă