Am gasit aceasta pensiune pe un site cu cazari, am sunat si ne-am facut o rezervare (proprietarii au fost dispusi sa negocieze pretul cazarii, ceea ce mi s-a parut ok).
A fost foarte usor de gasit Vila Casa Ta deoarece se afla la drumul principal din Sinaia, Str. Calea Bucuresti nr. 42.
Facilitati de cazare si camere: 8 camere duble, fiecare avand grup sanitar propriu, Tv cablu, centrala termica (apa calda in permanenta). Nu au toate camerele balcon. Spuneau ca au si internet wireless, dar noi nu am reusit sa ne conectam.
De asemenea, vila dispune de parcare proprie, terasa cu gratar, living.
La pretul acesta: 60 lei, totul a fost ok.
Trimis de Atomix in 25.02.14 08:58:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Atomix); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.32802080 N, 25.56373720 E - CONFIRMATE
@Atomix: Pozele preluate de pe alte saituri au fost șterse; nu sunt admise la publicare.
- Jul.2017 Pensiunea CASA TA - Sinaia — scris în 20.07.17 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ