Am fost acolo, am vazut vila, am platit avansul de 1650 lei, si am pierdut si banii si posibilitatea de cazare pt revelion (30.12.2010-02.01.2011). Saptamana aceasta vom merge in Sinaia pt depunere plangere la politie.
Daca sunt persoane in aceeasi situatie va rog sa ma contactati (...). Multumesc!
Trimis de baby baby in 07.12.10 14:04:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (baby baby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Inainte de a hotari sa alegeti aceasta vila nu ati cautat informatii pe net? (observ ca sunteti in grupa de varsta 20-30 si stiu ca net-ul este de baza pentru tineri atunci cand vor sa afle ceva...). Nu de alta, dar m-am uitat de curiozitate pe site si foarte multi utilizatori au scris ca au luat teapa cu aceasta locatie de cazare... Pacat ca vi s-a intamplat asa ceva, mai ales ca este vorba si de cazare pentru sarbatori.
Din pacate am citit prea tarziu forumul, platisem deja avansul. Facem tot posibilul sa rezolvam situatia si sa ne recuperam banii.
Va doresc sa obtineti banii si asta chiar repede pentru a nu ramane cu un gust amar in perioada sarbatorilor. Pacat ca s-a intamplat asa ceva!
doamne, ma gandesc cu groaza la cati bani a obtinut ilicit proprietarul, si la cat de usor a obtinut acesti bani, el nu isi mai face griji caci are bani de sarbatori... cati oare vor mai fi cei care au luat teapa, caci nu toti se informeaza dinainte, si de jena banuiesc ca nu toti vor vorbi acum, pacat mare ca se intampla asa ceva, dar totul e posibil caci traim in Romania.
review publicat fara note, deoarece nu este vorba de un sejur - ramane pe site pentru info.
Fir de discuție ÎNCHIS - nu se mai pot scrie ECOURI.
- Apr.2016 T. V. L - Vila Brandusa — scris în 05.04.16 de montanluxtravel din SINAIA [PH]
- Dec.2010 Revelion ratat — scris în 24.11.10 de Adina Milea* din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2010 Multumit in proportie de 90 % — scris în 12.08.10 de Teodorescu* din BUCURESTI
- Aug.2010 Conditii de cazare deprimante — scris în 11.08.10 de za_wizard din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2010 Am luat teapa pe 04. 08. 2010 — scris în 09.08.10 de tepuita 2010* din DEPARTE...
- Jun.2010 Debusolat! Oamenii vin sa se relaxeze, nu? — scris în 18.07.10 de geo75 din PLOIESTI - nu recomandă
- May.2010 Am luat teapa! — scris în 28.05.10 de theo63 din CRAIOVA