Vila Alpin3 / MENIU
Revelion 2016 super, la vila Alpin –Comandau /Covasna
Am achizitionat pachetul oferit pentru revelion 2016, perioada 30 dec 2015 -3 ian 2016, la pensiunea Alpin. Pe scurt, iata opiniile mele privind acest sejur super reusit si datorita intregului personal al pensiunii, care si-a facut datoria dovedind, competenta, amabilitate si bunavointa. Pachetul de servicii / produse a fost respectat in totalitate, in termenii prestabiliti:
1. conditiile de cazare /spa foarte bune, gradele negative cu mult sub zero nefiind resimtite indoor;
2. bucate gustoase si variate, pregatite in bucataria pensiunii (in top-ul meu -cartofii prajiti - probabil din cartofi de Covasna, ciorbele super, inclusiv gulasul cu care am fost incalziti la sosire, pomana porcului din animalul a carui sacrificare a fost live); exceptia neinspirata insa... supa de rata cu fidea, la care se pare ca plicurile de ˝secretul gustului˝ au constituit materia prima, a fost din punctul meu de vedere singurul fel care nu avea ce sa caute in meniu, atita timp cit master chef a gatit super, o mincare sanatoasa;
3. entertainment -ul atins, culminind cu :
- pregatirea de catre Bandy a diferitelor sortimente de piine aburinda, pe care le -am devorat la gura cuptorului cu lemne si generos de mare din curtea pensiunii.
- plimbarea cu sania trasa de cai si plimbarea cu saniile trase de caii putere a unui Aro, aceasta din urma fiind bonusul oferit de administrator.
- momentele vesele si hazli ale carnavalului din prima seara a anului, cind juriul ad-hoc constituit din copiii celui de al doilea grup prezent, au stabilit obiectiv -pe baza criteriilor numai de ei stiute, dar cu corectitudinea si sinceritatea infantila - podiumul premiantilor pentru adultii deghizati. Emotionante au fost momentele premierii cit si shooting-ul foto, la care au fost alaturi copiii si adultii care au respectat programul sejurului si au venit cu costumele de carnaval;
4. petrecerea de revelion reusita, participind activ la aceast calificativ formatia muzicala dar si localnicii din Comandau, care s-au alaturat petrecerii de Revelion.
La succesul sejurului au contribuit de asemenea veselia, buna dispozitie si eleganta participantilor celor 2 grupuri prezente, (in pofida faptului ca faceau parte din generatii diferite), care in prima si ultima seara si-au unit spontan energiile si au cintat muzica folk, sufletul acestor seri autentice de iarna (n-a lipsit vinul fiert), fiind vocea acompaniata de chitara si vocea baritonala, emblematice pentru cele doua seri.
La pachet, a venit si vremea cea minunata cu soare... soare cu dinti si doza ideala de zapada, ca sa completeze cadrul natural.
Trimis de florvat in 10.01.16 22:32:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florvat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.78026700 N, 26.30350000 E - neconfirmate încă
@florvat: Cu ocazia primului articol publicat pe site, îți spunem bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
=
Câteva fotografii realizate de voi acolo — ai putea încărca? Ar ilustra perfect textul, fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=6665
=
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Vila Alpin [Comandău, CV], COVASNA" (deja existentă pe sait)
- Aug.2015 Sejur reusit — scris în 11.08.15 de roioana din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Recomand cu cea mai mare inceredere locatia! — scris în 28.02.13 de Dan Bosoi* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Un loc placut in mijlocul muntilor — scris în 12.09.12 de CODRUTA1974 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Un loc frumos, departe de lume — scris în 17.08.12 de ursamare din FETESTI - RECOMANDĂ