Vila Alfa - Dumbrava(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vila Alfa Dumbrava - o alegere buna
Exista si o Vila Alfa - Turnisor, de aceea am facut specificatia in titlu.
Ca plusuri, locatia - intr-o zona extraordinar de linistita (la o adica, la 100 de metri e chiar cimitirul Sibiului).
In distanta de mers (noua ne cam place sa mergem) si de Centru (50 min), si de gradina zoologica/Muzeul Satului (40 min). Auchanul/KFCul, zona de "Mall" a Sibiului e tot la vreo 3 km. Magazine, autobuz, statie de taxi, restaurant (cam scump), foarte apropiate.
Personal discret.
Baia, generoasa ca dimensiune. La fel si televizorul.
Raport pret-calitate bun.
Se ajunge usor de la vila pe autostrada, nu trebuie traversat Sibiul pentru asta.
Nu se cere avans la rezervare.
Exista un living cu suficiente jocuri de societate, daca asta preferati sa faceti intr-un oras ca Sibiul...

Capitolul minusuri... patul "dublu mare" din Suita Junior - in realitate doua paturi single unu langa altul.
Fructele "gratis", de negasit.
Fiind cazare fara personal din "partea casei" prezent in permanenta, pot apare manifestari deranjante ale unor alti oaspeti - copii zgomotosi, de exemplu. Asa ca ori incepi discutii, ori inghiti.
Parola de wi-fi, in alte locatii, de regula o gaseam undeva prin camera - nu si aici.
Ora de check-in n-a putut fi respectata. Pe noi nu ne-a deranjat atat demult, insa alti clienti s-au suparat si au plecat...
Frigiderul este "la comun". Am fi preferat un racitor mic in camera.
In sfarsit, sunt ceva probleme cu tantarii. N-ar strica in camere niste dispozitive anti-tantari.
Trimis de Drow in 16.08.17 23:06:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Drow); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.77164300 N, 24.13747500 E - neconfirmate încă
Bună recomandarea. Și mai bună precizarea
”Exista si o Vila Alfa - Turnisor, de aceea am facut specificatia in titlu
Din câte ne dăm seama, celălalt review de la rubrica la care ai încărcat impresiile era de la Vila Alfa - Turnișor, astfel că
- am redenumit acea rubrică ”Vila Alfa - Turnișor”
- am mutat aceste impresii într-o rubrică nou-creată, "Vila Alfa - - Dumbrava, SIBIU"
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 26&ridAnt=80783
@webmasterX: Vila este, intr-adevar, pe Str. Nicolae Filimon, insa mai apoape de celalalt capat, cel dinspre sud. Oricum, straduta are cred sase case cu totul, deci nu e o problema majora daca markerul ramane acolo.