Am fost doi ani la rand in acest hotel si urmeaza sa merg si anul acesta.
Asta spune sigur multe, dar vreau sa fiu mai specific.
Am ajuns aici cautand un loc care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: all inclusive, plaja cu nisip, aproape de aeroport, spatiu suficient de plimbare, pret relativ rezonabil.
Toate astea pentru ca piticul nostru avea atunci abia un an.
Atunci am folosit mult informatiile de pe tripadvisor (nu tocmai favorabile), dar am hotarat sa postez si aici pentru ca fiecare natie are anumite gusturi, si parerea unui roman e mai importanta decat a unui britanic, spre exemplu.
Dar sa revin.
Parti bune, asa cum s-a mentionat, curatentie, spatii mari, gradini superbe, mancare suficienta si gatita rezonabil (mentionez ca i-am dat inclusiv piticului, si a fost ok), piscina f. mare, cu colt cu jacuzii, si intrare lina pentru copii, topogane cu apa separate pentru copii si adulti, terenuri de sport, pista de alergare, sezlonguri la discretie si pe plaje si la piscina.
Parti rele: prezenta rusilor, care fac ca orice hotel de 5 stele sa devieze spre 4 intr-un timp relativ scurt, printr deteriorarea aspectului si atmosferei generale, lipsa devertismentului (pe noi nu ne-a deranjat de loc, fiind cu copilul mic), si zgomotul prea mare de la piscina, faptul ca daca ai nevoie de orice nu gasesti in cele cateva buticuri trebuie sa ajungi in Lara, fie cu autobuzul fie cu masina - pe care nu o aveam, venind cu avionul.
Nu stiu sa va zic nimic de calitatea bauturilor; sora-mea, luata pe post de babysiter:) se multumea cu berea, iar eu si sotia mai luam cate un pahar de vin alb, seara la masa. dar cei care au copii mici inteleg cum sta treaba:)
Detaliind putin pe partea de mancare, pot spune ca nu o poti gasi 24/24, evident, dar e in cantitate suficienta (exceptand baclavalele...) si destul de variata (la modul de 2 supe/ciorbe, atat la pranz cat si seara, permanent carne atat de pasare cat si vita, porc, peste) fara sa aiba kids-bar - sau nu ceva spectaculos, dar avand in vedere ca noi ne-am descurcat cu piticul si la unu si la doi si evident si acum la trei ani, cred ca e ok.
Restaurantele a-la carte au fost initial (in 2008) 5 la numar, dar le-au redus la 3 - celelalte doua fiind cu plata. dar e extrem de greu de facut o rezervare. de preferinta mergeti la receptie.
Per total ma mira ca aici hotelul a luat review-uri mai bune decat royal wings, dar pe masura ce vom posta cat mai multi ne vom apropia de realitate. nu voi da note maxime pentru ca nu e un 5 stele veritabil (am stat mult mai bine la 4, dar in Santorini). dar pentru asta nu inseamna ca nu l-as recomanda.
In general l-as recomanda cuplurilor cu copii.
A, si ca sfat general, dupa ce dati cam 2mii euro, nu va scartariti la inca 10-20 (din care 10 obligatoriu la receptie). cate 1 euro la camerista, la baiatul care face plinul la bar sau care aduce bagajele, face minuni.
Pentru pretentiosi, nu va asteptati (desi teoretic 5 stele e maxim) la: halat si papuci de baie, refill zilnic la minibar, flori in camera, atmosfera intima la restaurant (v-am spus, sunt rusi, si multe familii cu copii si zici ca esti la autoservire...), sau altele asemenea. asa ceva este deobicei mai costisitor - dar asta nu cred ca este o noutate.
Poze nu stiu daca reusesc sa pun - acasa nu am timp si la birou nu am voie - dar cred ca ce gasiti la ceilalti plus pe net e suficient.
In plus mentionez ca am locuit de fiecare data in apartament, fiind 3 adulti plus un pitic.
Data fiind experienta, pe care o voi imbogatii cu inca 10 zile la sfarsitul lui iunie, va stau la dispozitie cu cea mai mare placere
Nu doresc sa intru in concurs.
Trimis de OvidiuB in 24.03.10 10:16:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: de fiecare data am stat la acelasi hotel in Turcia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (OvidiuB); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
OvidiuB: bun venit pe site, intuitia imi spune ca am castigat un membru de valoare, prin cele care ai avea sa ne povestesti si mai ales prin felul in care o faci Sa speram ca timpul iti va permite sa ne mai scrii cate ceva, din cand in cand macar.
Daca doresti sa nu participi la Clasamentul Anual cu premii, te rog bifeaza optiunea "NU DORESC sa particip la Concursul cu Premii" folosind linkul "CONTUL MEU" din prima pagina (optiunea respectiva o gasesti la rubrica "SETARI").
Bifand acea optiune, punctele pe care le acumulezi NU vor fi contabilizate in Concurs, insa te-as ruga sa nu ne iei placerea de a ne exprima multumirea si aprecierea pentru asemenea impresii -- prin voturile pe care ti le acordam
foarte savuros, mi-a placut foarte mult ce ati scris,nu am mai citit de mult timp o impresie atat de echilibrata si placuta despre un hotel din Turcia,vacante placute in continuare !
multumesc de apreciere. lucrez mult cu cifre, si asta ma ajuta pe partea cu echilibru....
sunt de curand pe acest site, si ma straduiesc sa nu dezamagesc.
Dupa cum ai scris aceste impresii nici nu se vede ca esti incepator pe acest site .
Si deja ai 7 aprecieri pozitive cu super bonus.
Totusi de ce nu incerci si alt hotel daca deja ai fost de 2 ori la Venezia?
anul asta nu sunt dispus sa platesc pentru senzatii tari...
dincolo de partea de adevar, zilele astea piticul meu se delecteaza privind imaginile filmate acolo anul trecut, si m-am gandit ca nu are rost sa schimb momentan nimic. pentru noi, plusurile au depasit minusurile (ca sa nu ma injuri spunandu-ti de un SWAT analysis...)
dar am ajuns pe acest site cautand ceva prin Bulgaria pentru anul viitor, cand nu mai pot spera la un buget atat de bogat ca anul asta. fiind cu copil mic, nu-mi pot inca spera sa si vizitez ceva, asa ca merge si catunul numit Kundu. sunt genul care uita sa manance cu ochii dupa arhitectura, oameni, obiceiuri, si am avut si norocul sa vad cateva locuri frumoase.
mult ...2400 de euro....
ati avut 2 camere pentru 3 adulti si un copil sau ati avut suite..?
mi se pare scump..mai laes ca preturile in iunie trebuie sa fie mai joase...
2 Bedroom Duplex ...am gasit la Lara Beach Hotel cu avionul 3000 de euro....
stiu ca e mult... dar era pe finalul lui Iunie. si da, am avut apartament.
anul asta ne costa 3100 pentru 10 zile de pe 22 iunie, dar fata de anul trecut platim bilet de avion si pentru cel mic, ca e trecut de 2 ani. pretul include si taxele de aeroport, singurii bani pe care trebuie sa-i mai scoatem din buzunar fiind taxa de viza.
adevarul e ca eu nici nu sunt un prea bun negociator. iar atunci cand vrei un hotel anume, esti la mana agentiei. si cand mai ceri si apartament, poti fi sigur ca te jupoaie. e ca si cum ai compara pretul unui zugravit la bloc cu unul la vila: la vila e sigur dublu, ca doar iti permiti, nu?
Ovidiu, de anul acesta nu se mai plateste viza pt. Turcia.
- Jun.2018 Venezia de Antalya — scris în 17.07.18 de aurel34 din IAșI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Un concediu ok — scris în 01.07.12 de buratino din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Dezamagire, frustrare... de 5* — scris în 02.10.10 de danadiac din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2010 Super vacanta — scris în 13.01.11 de Augustin din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Raport calitate pret excelent — scris în 18.07.10 de laurentiu.c din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Calitate // pret super ok. — scris în 24.07.09 de aa24 din OTOPENI - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Concluzie generala - merita banii — scris în 06.07.09 de loze din BUCURESTI - RECOMANDĂ