Anul trecut am fost cu sotul meu 7 zile in Mallorca. Nu mai fusesem intr-o vacanta "exotica" sa-i spunem, decat la noi la mare, in Ro. Am gasit niste oferte bune pe un site de unde se cumparau biletele de avion dar ei iti faceau si recomandari de hoteluri. Am ajuns undeva la 12 noaptea la aeroport, am luat un taxi pana la hotel care era undeva la 6 km de aeroport. Nu am avut prob la cazare pt ca eu vb putina spaniola si ne-am inteles. Nu am rezistat sa stam in camera decat sa ne desfacem bagajele si am iesit, plaja era la 50 m de hotel. Ne-am dus sa mancam ceva, la ora aia erau deschise majoritatea localurilor. Spre surprinderea noastra preturile nu erau deloc mari, cu 7 euro puteai manca f bine.
Primele zile am stat si ne-am relaxat pe plaja, care era foarte curata si apa super limpede. In zilele urmatoare am vrut sa descoperim si noi un pic partea de insula unde eram. Intr-o zi am fost la Marinelad, un parc acvatic, intrarea a fost undeva la 20 euro/pers, ne-am plimbat cu trenuletul, ne-am plimbat prin magazine. Tineri fiind am vrut sa exploram si viata de noapte. La vreun km de hotel este o zona cu mai multe cluburi de noapte, Megapark si altele. Intrarea nu era scumpa, 15 euro pe pers si aveai asigurate 3 bauturi, . destul de convenabil.
Cam asta a fost vacanta noastra. Cam scurta da foarte frumoasa. Am plecat incantati de ce am vazut, plini de voie buna si cu forte proaspete.
Trimis de elena d in 20.06.13 13:17:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA. A mai fost în/la: valencia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elena d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@elena d: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu un review despre hotel precum şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare
- Apr.2023 Hai-hui prin nordul insulei Mallorca — scris în 20.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Periplu de o zi jumate pe țărmul sudic al insulei Mallorca — scris în 13.07.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Mallorca, esti cireasa de pe tort! — scris în 30.06.22 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 O săptămână de primăvară în frumoasa Insulă Mallorca — scris în 10.04.22 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Platja de Palma - îmbietoare și la sfârșit de sezon — scris în 27.05.20 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Pragmatic și nostalgic, despre despărțirea de un loc de suflet — scris în 05.01.18 de diacrys* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Strălucirea stațiunilor din sud-vestul insulei Mallorca: un șir de perle cu personalitate distinctă — scris în 05.11.17 de diacrys* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ