Mallorca o insula de vis -- luna de miere perfecta
Am fost in Mallorca in luna septembrie, vremea a fost perfecta, a fost cald, dar nu exagerat, consider luna septembrie ca fiind ideala pentru a vizita insula.
Pentru a reusi sa acoperi toata insula e nevoie de cel putin 7 zile.
Sunt locuri extraordinare, care pur si simplu iti taie rasuflare, a fost cel mai frumos loc in care am fost pana acuma.
O sa enumar un top al locurilor preferate:
-Sa Calobra,
- Cap de Formentor,
-Pollenca,
-Palma de Mallorca,
-zona sud-vestica a insulei care include zona montana (o zona superba),
- gradina zoologica Safari-Zoo,
-Porto Cristo,
-Pesterile Cuevas del Drach.
Cam atat am apucat sa vedem, dar ar mai fi partea de nord vest unde nu am ajuns.
Ideea este ca cel mai usor este sa inchiriezi o masina si sa faci un plan pentru a vizita toata insula.
Locul care mi-a ramas in suflet este Sa Calobra, un fel de trasfagarasan in care cobori de pe munte, pe un drum serpuit si ajungi la mare. Locul de langa mare este superb, am ajuns acolo si nu ne-am dat seama cum au trecut vreo 4 ore, am avut impresia ca am stat maxim 1 ora.
Recomand insula pentru luna de miere, excelenta.
Trimis de Diana1 in 04.03.13 15:17:38
- A fost prima sa vizită/vacanță în SPANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Diana1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2023 Hai-hui prin nordul insulei Mallorca — scris în 20.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Periplu de o zi jumate pe țărmul sudic al insulei Mallorca — scris în 13.07.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Mallorca, esti cireasa de pe tort! — scris în 30.06.22 de indiralisa_26 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 O săptămână de primăvară în frumoasa Insulă Mallorca — scris în 10.04.22 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Platja de Palma - îmbietoare și la sfârșit de sezon — scris în 27.05.20 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Pragmatic și nostalgic, despre despărțirea de un loc de suflet — scris în 05.01.18 de diacrys* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Strălucirea stațiunilor din sud-vestul insulei Mallorca: un șir de perle cu personalitate distinctă — scris în 05.11.17 de diacrys* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ