Plecate initial pe cont propriu, doua romance nebune, am avut imensa fericire de a cunoaste acesti oameni minunati, care ne-au transformat vacanta intr-un vis... cazare, excursii, snorkeling, diveing...
Preturi excelente, atmosfera familiara. minunat. doar minunat!!! Vi-i recomandam din suflet. 00962. 795. 88. 11. 70
Prietena mea a suferit un accident si a capatat si un ghips la piciorul stang... Asa ca trebuie sa ne intoarcem acolo cat mai curand... Mai avem multe de facut, de vazut, de experimentat...
Veniti cu noi! ! ! !
Trimis de just me maria* in 09.04.09 08:04:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (just me maria*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Haide ca merg eu cu voi, facem si poze si apoi comentam pe amfostacolo.
Fii te rog mai explicita, ce ati facut, ce ati vazut, ce mai aveti de facut si vazut? Din ceea ce ai scris nu imi dau seama prea bine ce e asa de extraordinar.
- May.2023 Cascadele termale Ma' in -- Iordania — scris în 16.05.23 de 2rista din SLATINA - RECOMANDĂ
- May.2023 Canionul Wadi Mujib — scris în 15.05.23 de 2rista din SLATINA - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Once in a lifetime Iordania — scris în 05.11.22 de evikely din COVASNA - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Iordania — cateva lucruri esentiale de stiut inainte sa mergi acolo — scris în 05.06.22 de zanafabiola din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Iordania Superb circuit de vacanta in luna Ianuarie 2022 — scris în 30.04.22 de mary-criss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 Fie pandemia cat de rea tot mai bine e in Iordania! — scris în 11.04.21 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 De la Marea Roșie prin pustiu spre Marea Moartă — scris în 03.04.20 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ