Am avut un sejur de 7 nopti in luna august 2019... la un hotel in așa zis-a stațiune Eforie Nord...
Nu-mi vine sa cred ca ma aflu intr-o stațiune de renume ca Eforie Nord... FRATILOR E DEZASTRU atâta gunoi menajere nu am vazut in viata mea... in cea mai mizerabilă localitate din Romania nu găsești gunoi mai mult ca aici...Oriunde te uiti vezi gunoaie.
E măcel... totul e construit haotic nu se poate asa ceva... tot felul de tarabe ,corturi,dughene de toate formele ,amplasate oriunde haotic.
cosurile de gunoi sunt arhipline si deja gunoiul ă intrat în putrefacție... e dezastru...
In 7 zile cat am stat aici nu am vazut pe nimeni sa aspire sau sa ridice un gunoi...
Pacat ca e o stațiune cu potențial...
Ce face primăria cu taxele din această mocirlă?Asta ce se face la Eforie se poate numi orice numai turism Nu
Trimis de dalina0004 in 10.09.19 20:45:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dalina0004); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Unde ați fost cazați, la care hotel?
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
Nu stiu cum proprietarilor de hoteluri și pensiuni nu le e rusine sa -și faca reclama in aceasta mocirlă de stațiune... TREZITI-VA până nu e prea târziu.
@dalina0004: turistii romani sunt de vina, am auzit eu cum se duc an de an... indifferent de ce este in jurul lor..... deci NE PLACE MOCIRLA... mizeria...
[...] - editat WM
- Aug.2021 O experiență de nedorit — scris în 31.08.21 de Cosmin D din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Aug.2021 Eforie Nord 2021 - un jeg de stațiune — scris în 21.08.21 de mihai_sebi din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2021 Cea mai nașpa vacanță — scris în 04.08.21 de ux121546 din ORADEA
- Sep.2020 Eforie Nord la vreme de Covid — scris în 07.09.20 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Evitati inca 5-10 ani statiunea Eforie Nord — scris în 15.06.20 de danielene din PLOIEşTI - nu recomandă
- Sep.2019 De evitat aceasta statiune — scris în 14.09.19 de DianaL11 din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2019 La pas prin statiunea Eforie Nord — scris în 26.08.19 de pusi din NEAMT - nu recomandă