Un restaurant super - Pensiunea Casa Bucovineană
Nu am avut ocazia sa fim cazati acolo, dar in plimbarile prin Vatra Dornei am aterizat intr-o seara tarziu (cred ca era 9) la restaurant. la prima vedere, nimic de spus, totul ok. Am comandat si mancarea a fost super. Sincer e unul din putinele restaurante in care am mancat foarte bine, foarte mult, de nu puteam termina portiile si destul de ieftin. Felicitari celor de la bucatarie pentru efortul depus. Pacat ca fetele care ne -au servit afisau o nesimtire iesita din comun, gen de ce au mai venit si astia?
Inainte sa platim au oprit muzica, au inceput sa spele pe jos si mai erau cca 15 min pana la inchidere. Pacat...
Trimis de Sanziana in 04.12.09 15:20:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Sanziana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
probabil ca toate intentiile bune ale gazdei sunt de prisos daca nu stai pe capul unor angajati...
spun asta pt ca si noi am ajuns in acest loc tot asa intr-o seara, doar pt a manca, dupa ce colindasem prin v dornei si nu gasisem decat localuri cu aer ceausist... lasa ca localul asta a fost o mare descoperire
despre mancare, nota 10 si la calitate si la pret, cum spuneai si tu. din fericire nu am avut parte de tratamentul vostru. cu noi chiar au fost ok la servire, ne-au adus niste preparate care nu se aflau in meniu, practic au incropit pe loc diverse platouri cu ceea ce ne doream si au dat si-o tuica din partea casei desi eram doar 2 persoane.
cred totusi ca e o alternativa ok si pt cazare fata de hotelurile si pensiunile de-acolo (am verificat cateva).
noi am stat cam la 3 km inainte de intrarea in v dornei
- Feb.2024 [Restaurant Casa Muntelui] La pastravarie — scris în 23.02.24 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Restaurant pensiune Valurile Bistriței [Dorna Arini]] Un mare NU! — scris în 16.08.23 de Hues din IAşI - nu recomandă
- Jun.2021 [Restaurant Les Amis / La Radu] Bucătărie autentic bucovineana! — scris în 04.06.21 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 [Restaurant hotel Silva] La Silva se mănâncă decent — scris în 25.01.21 de neli1 din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 [Restaurant hotel Dorna] Uneori nu e chiar cum te-ai aștepta — scris în 27.10.20 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Dec.2019 [Restaurantul pensiunii Rubyn'N] Nu recomand pensiunea Rubyn'N din Vatra Dornei — scris în 02.01.20 de Ioan Gherco din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2019 [Restaurant hotel Carol] Un loc unde se mănâncă bine — scris în 18.09.19 de calator65 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ