Am incercat restaurantul [pensiunii Roua Dimineții]
Jalnic!!!
Nu am fost cazati la acea pensiune... deci nu aduc critici cazarii ci restaurantului.
1 - frig de-mi clantaneau dintii;
2 - am fost primii intrati;
3 - a venit sa ne ia comanda un dom chelner in trening si adidasi nike si cu o manichiura de parca atunci a venit de la scos rame (poate omul se ducea dupa la peste);
4 - comandat ciorba de fasole cu afumatura;
5 - intrat un grup de spanioli si de acolo pa... nu ne-a mai bagat in seama... au fost prioritari la servire... in fine;
6 - a venit si ciorba de fasole cu afumatura... dar lipsea afumatura... in fine... s-a mancat avea aroma doar de afumatura (acum stau si ma gandesc, daca am fi luat ciorba de pui... tot asa lipsa pui?
7 - nu mai conteaza... in schimb, spanioloii, priveligiati... numai pe langa ei se invartea;
8 - achitat si ramas cu imaginea unghiilor pline de pamant ce ne-au servit.
Trimis de gcatalinm in 29.04.17 17:37:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gcatalinm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@gcatalinm: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Moieciu, MOIECIU" (deja existentă pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare)"
Notele acordate la capitolul CAZARE au fost retrase.
- May.2023 [Restaurant resort Amfiteatrul Transilvania] Amfiteatrul Transilvania - mult mai mult decât cazare/mâncare — scris în 26.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Pizzeria Ioana @ Pensiunea Orzan [Moieciu de Sus]] Pizzeria Ioana din Moieciu de Sus, cu pizza delicioasă — scris în 11.11.22 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] Asa si asa. Nici rau, dar nici super bine. — scris în 04.07.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 [Restaurant pensiune Vraja Muntelui [Moieciu de Sus]] Sub orice critica — scris în 03.01.22 de Laura 2021 din BUCUREșTI
- Sep.2020 [Restaurant pensiune Vlahia Inn [Moieciu de Sus]] Un loc minunat — scris în 02.10.20 de susu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Pizzeria Ioana @ Pensiunea Orzan [Moieciu de Sus]] Pizza foarte buna pentru pofticiosi — scris în 18.12.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] 17 persoane cu simptome de toxiinfecţie alimentară la un complex renumit; doar atât?!? — scris în 19.06.19 de cosmingh1 din BUZăU - nu recomandă