EXCELENT
Pizza foarte buna pentru pofticiosi
Fiind cazati in Moieciu de sus (vezi impresii) am cautat si ceva locatie pentru mancat.
In moieciu restaurantele sunt cam foarte limitate. Nu prea vezi nimic deschis publicului larg, poate doar anumite pensiuni care ofera servicii doar celor cazati acolo.
Sau poate ca sunt si restaurante dar am vrut sa fim mai pe fuga si sa nu stam pe acolo din cauza pandemiei... asa ca pizza parea cea mai buna varianta. In perioada asta am evitat spatiile inchise.
La recomandarea unui prieten cazat tot in Moieciu, fix in acelasi weekend, am incercat si noi pizza de la Pizzeria Ioana.
despre SERVICII
Am parcat masina in curte (am vazut ca ai si cazare) si am mers la un ospatar unde am comandat. Nu pot sa zic ca erau super amabili cum mai erau altii prin alte locuri. Erau tinerei si nu pareau sa isi dea interesul foarte tare. As minti daca as zice ca mama ce suuuuper amabili era. Nu... nu erau. Erau mai reci asa. Am fost de 2 ori. Prima data am comandat pizza si am asteptat acolo 10-15 minute cat ne-au zis si a doua oara am sunat din timp si am si ridicat-o cand am ajuns.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Dau 100% pentru pizza caci doar asta am mancat. Erau oaspeti acolo, la mesele restaurantului care comandasera si alte feluri de mancare dar nu ma pot pronunta pentru asta. Noi am mancat doar pizza si a fost foarte buna, ingrediente proaspete, totul ok.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locatia este in Moieciu de sus dar ceva mai departe de intrarea in localitate. Ai de mers destul cu masina, pe jos nu mai zic.
Trimis de ⭐ValentinB_88⭐ in 18.12.20 09:30:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (⭐ValentinB_88⭐); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2023 [Restaurant resort Amfiteatrul Transilvania] Amfiteatrul Transilvania - mult mai mult decât cazare/mâncare — scris în 26.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Pizzeria Ioana @ Pensiunea Orzan [Moieciu de Sus]] Pizzeria Ioana din Moieciu de Sus, cu pizza delicioasă — scris în 11.11.22 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] Asa si asa. Nici rau, dar nici super bine. — scris în 04.07.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 [Restaurant pensiune Vraja Muntelui [Moieciu de Sus]] Sub orice critica — scris în 03.01.22 de Laura 2021 din BUCUREșTI
- Sep.2020 [Restaurant pensiune Vlahia Inn [Moieciu de Sus]] Un loc minunat — scris în 02.10.20 de susu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] 17 persoane cu simptome de toxiinfecţie alimentară la un complex renumit; doar atât?!? — scris în 19.06.19 de cosmingh1 din BUZăU - nu recomandă
- Aug.2018 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] Mi-a plăcut la Cheile Grădiştei — scris în 14.11.18 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ