Restaurant Hotel Zimbrul
Regret că nu pot scrie alte date în ceea ce privește hotelul Zimbrul decît despre restaurantul lui. Am fost în trecere prin oraș cu familia (2 adulți și 3 copii) și căutînd un local cu un raport acceptabil calitate/ preț am aterizat aici. Am fost plăcut surprins: servire Ok, timp de așteptare acceptabil, prețuri rezonabile, mîncare de calitate. Ce e drept eram aproape singurii la acea oră și alte localuri din oraș erau mult mai pline (de ce oare? ). Atmosfera în local e de anii 70-80'.
Trimis de Qvadratvus in 27.06.10 03:28:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Qvadratvus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat in sectiunea 'Restaurante Campulung Moldovenesc' - nu e firesc ca o evaluarea partiala, doar a resturantului, sa figureze impreuna alte eventuale evaluari complete (la toate capitolele) ale unui obiectiv turistic - cele doua evaluari ar fi ponderate egal, in mod evident incorect.
Din acest motiv, nu sunt acceptate reviews-uri despre resturantul pensiunii / hotelului X din localitatea Y -- ele se vor posta in schimb la rubrica "Restaurante Y".
Ok, aici este întradevăr mult mai bine postat. Eroare de user nou.... scuze !
Pentru a ne face si noi o parere, ai putea te rog sa dai cateva exemple ; cam ce ati mancat si cat a cosat?
Din păcate nu mai țin minte, nu am stat să contabilizez strict masa respectivă, dar raportul preț/calitate/servire mi s-a părut excelent.
Pffff... Unșpce ani de la primu' rw scris AFA acușica, pe 27.12.2021. Fraaate... nici nu mi-am dat seama că trecu peste un deceniu.
@Qvadratvus: O veșnicie! Iar la data pe care o amintiți veți aniversa chiar 11 1/2 ani, un număr elegant! ????????
Yap... unșpce ani juma' , de fapt și de drept.
- Sep.2023 [Restaurant La Popasul Baciului] Ciorba radauteana excelenta si cei mai buni coltunasi si papanasi mancati vreodata — scris în 15.09.23 de Miriam din GALAţI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 [Restaurant La Popasul Baciului] Experiență neplăcută — scris în 20.02.23 de ux128505 din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2021 [Restaurant La Popasul Baciului] La pomul laudat sa nu te duci cu sacul — scris în 21.07.21 de claudiamilea din BRASOV - nu recomandă
- Jun.2021 [Restaurant La Popasul Baciului] La Popasul Baciului – azi „bacii” sunt motorizați și grăbiți — scris în 18.08.21 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 [Restaurant La Popasul Baciului] Prânz tradițional la Casa Baciu — scris în 06.04.18 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Dec.2015 [Restaurant La Popasul Baciului] Probabil, cel mai bun popas din Romania - Popasul Baciului — scris în 11.05.16 de papone din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 [Restaurant La Popasul Baciului] La Popasul Baciului — scris în 26.08.15 de Anda_M din BUCURESTI - RECOMANDĂ