Restaurant Casa Thomas - Dezamagit

Am fost la Casa Thomas ca la pomul lăudat.
Din păcate Pizza congelata de la Dr. OETKER e mai gustoasa.
După ce am așteptat o ora aproape pentru 4 Pizza în condițiile în care localul mai avea doar 2 mese ocupate, pizza a fost o dezamăgire.
Nici măcar copiii, care sunt fan marherita nu au putut sa mănânce decât 1-2 felii și asta pentru ca li se lungisera urechile de foame așteptând.
De arătat arata frumos locația, intim, bun gust, cred ca bucătarul era în vacanta sau era bolnav.
În doua cuvinte: nu mai mâncăm acolo!
Și încă ceva, parcarea în zona restaurantului este greoaie. Nu ai decât 3 locuri.
Zi buna.
Trimis de Andrutu in 09.02.17 09:59:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andrutu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Andrutu: Îmi pare rău că ați fost dezamăgiți de acest restaurant-pizzerie. Dar tocmai acesta este rolul saitului AmFostAcolo: de a acumula păreri și impresii de la turiști atât din categoria obiectivelor turistice, cât și a unităților de cazare și restaurantelor. Oamenii sunt diferiți, părerile sunt diferite - condițiile se pot schimba foarte repede în domeniu. Trebuie doar să ne informăm cu atenție și să alegem în cunoștință de cauză.
Pentru a exemplifica, eu pot spune că am fost mulțumit de produsele comandate la Casa Thomas în 2015 (vezi impresii). Deci, păreri și păreri.
@tata123: Buna ziua. Este posibil ca în afara sezonului, adică în oricare anotimp in afara de vara, localul sa funcționeze cu minim de personal. Sau posibil sa fi schimbat bucătarul.
Noi am fost de curând, în februarie și nu ne-a mulțumit tocmai mâncarea.
Vara posibil sa fie altfel.
- Jan.2025 [Restaurant pensiune Brandenberg [Șimon]] Brandeberg – un restaurant pe gustul nostru — scris în 09.01.25 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Restaurant-pensiune Ursuleț Bran] Mâncând printre ursuleți la restaurantul pensiunii Ursuleț Bran — scris în 13.11.24 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant 'La Cristi' Bran] La „Cristi” (Bran), sub umbreluțe — scris în 17.01.25 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Stâna @ Club Vila Bran] Un restaurant excelent pentru a servi masa împreună cu copii — scris în 10.09.24 de Sabac din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant Stâna @ Club Vila Bran] Cafeaua buna, mâncarea... nu recomand — scris în 03.10.22 de daniel71sto din CăLINEşTI [AG] - nu recomandă
- Aug.2022 [Restaurant Stâna @ Club Vila Bran] Experiența neplacuta — scris în 18.08.22 de ux126785 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jul.2022 [Restaurant pensiune Mama Cozonacilor [Șimon]] O cină la „Mama Cozonacilor” – un brand brănean — scris în 22.07.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ