7 Stern Bräu - o berarie traditionala in centrul Vienei
7 Stern Bräu este o berarie traditionala situata central, langa Mariahilfer Strasse, pe o strada paralela, Siebensterngasse). Se poate ajunge foarte usor, atat de pe strada pentru cumparaturi, cat si din Cartierul Muzeelor (sunt si 2 statii de metrou in vecinatate - Volkstheatre si Neubaugasse). Este situata exact in spatele magazinului Peek&Cloppenburg.
De cum intri te invaluie atmosfera specifica unei berarii traditionale. Exact in centru se poate remarca imediat instalatia functionala de bere - un sortiment de bere se fabrica acolo!
Servirea este prompta, curatenie impecabila, muzica buna.
Portiile sunt foarte mari, mancarea este excelenta.
Am fost de 3 ori in acest local (de 2 ori consecutiv, in acelasi concediu, apoi am revenit dupa 1 an, timp in care nu s-a pierdut din calitate).
Exista 7 tipuri de bere produse aici - am incercat o bere bruna nefiltrata si o bere blonda filtrata - ambele excelente, deosebite.
Traditionala salata de cartofi este foarte buna; am incercat o supa de usturoi, excelenta si ea. Iar cea mai buna a fost de departe o portie de coaste de porc la cuptor cu cartofi. Ca desert au un strudel cu mere excelent si el. Toate acestea au fost incercate pe parcursul a 2 vizite:)
Preturile nu sunt foarte mari, in timpul saptamanii seara am platit 25 euro 2 persoane (cu bacsis de 5 euro inclus).
Recomand aceasta berarie pentru o masa excelenta si pentru berea deosebita produsa aici.
Exista de asemenea suveniruri care se pot cumpara de aici. Puteti sa va luati si bere produsa de ei, pentru acasa:)
Site-ul locatiei, in engleza, este la adresa 7stern
Trimis de irma_ro* in 16.06.10 15:33:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irma_ro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
vrei sa ne omori cu toate astea plimbate pe la nas! ? foarte utile informatiile culinare, eu credeam ca in afara de schnitzel nu mai exista altceva (glumesc desigur) in ciuda asteptarilor au o bucatarie destul de usoara, si desigur strudelul traditional nu poate sa lipseasca, desi am mancat in Delta un strudel formidabil. Un review ptr gurmanzi!
exact asta am vrut sa fie desi informatiile culinare sunt de baza, insist din nou asupra berii deosebite produse aici chiar merita incercata !
- Feb.2024 [Eritrean & Ethiopian Cuisine - Red Sea Restaurant] Red Sea Restaurant — scris în 30.03.24 de adso din IAşI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 [Bio-Restaurant Luftburg - Kolarik im Prater] Ciolanuri si alte bunătățuri în Viena la Restaurant Luftburg – Kolarik din Prater — scris în 21.11.23 de kmy din JILAVA [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Locuri de mâncat în Viena - timp pentru gusturi și relaxare — scris în 19.07.24 de doina_c24 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O experiență culinară deosebită — scris în 26.08.22 de Marelte din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2019 [Restaurant Leopoldauer Alm] Leopoldauer Alm – Restaurant XXL, alegerea perfecta pentru pofticiosii ce ajung in Viena — scris în 13.12.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 [Berărie & restaurant Brandauers Schlossbrau] Restaurant Brandauer Schlossbrau - locul coastelor uriașe — scris în 24.06.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- May.2018 [Restaurant-berărie Schweizerhaus] La casa ciolanului uriaș — scris în 13.06.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ