ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.03.2010
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 27.12.07
STATUS: PARTENER
LUNA
JUL-2009
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Terasa Kolarik's Schweizerhaus - Parcul de distractie Prater Vienna

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Daca Ileana s-a axat mai mult pe produse care iti pot ridica glicemia si provoca diabetul, eu incerc sa va ademenesc cu produse din binecunoscutul si traditionalul "porc", ca doar si austriecii sunt oameni.

Vizitind Praterul am decis dupa multe zbeguieli prin citeva masinari din parc sa ne oprim sa mincam ceva. Erau asa de multe terase care te imbiau cu diferite produse traditionale dintre care nu lipsea "jnitelul vienez" dar care drept sa va spun nu m-a dat pe spate. Am cautat o terasa sa aiba mai multa umbra si cit de cit mai populata.

Asa am gasit terasa "Kolarik's Schweizerhaus" unde se serveste gustosul ""ciolan rotisat", care este defapt ciolan de porc fiert cu ceva mirodenii si pus la rotisor pina la rumenire, cred ca ii mai fac ceva ca acasa am incercat si nu a iesit asa de gustos sau porcu era de alta rasa??? . Ciolanul are soriciul pe el care devine crocant dupa ce sta la rotisor.

Terasa "Kolarik's Schweizerhaus" este imensa dar aproape mereu plina, dar daca este sa nimeriti in zile de simbata sau duminica iar locurile la mese nu prea exista, veti intimpinati la intrarea in terasa de un domn in halat alb (la prima vedere am crezut ca este doctor) care are menirea sa iti gaseasca loc unde sa te asezi.

Cind a venit primul chelner la masa primul lucru care ne-a intrebat a fost ce bem, iar noi am raspuns ca vrem sa mincam dar el a plecat foarte suparat ca noi nu doream sa bem ceva. Al doilea ospatar la fel de suparat a plecat ca nu doream sa bem nimici intr-un tirziu ne-am hotarit sa comandam ceva de baut ca sa ne serveasca si ceva de mincare.

De la comanda pina cind am fost serviti nu a durat mai mult de 10-15 minute, acolo era o forfota permanenta de ospatari.

O portie de ciolan cu salata si hrean sau ce condimente doresti este de ajuns pentru 2 persoane si este in jur de 18 euro.

Dupa fiecare comanda ospatarul iti aduce bonul fiscal pe care il pune intr-un paharel ca de teqila dar cu gura in jos. De bere nu mai povestesc halbele (sau tapul) au acel guler de spuma perfect parcas ar fi desenat, iar ospatarii cara acele tavi cu ciolane si halbe de parca sunt prinse cu magneti de miinele lor.

La aceasta terasa se pot servi si alte produsele traditionale austriece.

Daca ajungeti in Parcul Prater nu ratati acesta terasa, nu se pregatesti nicaieri in Austria acel ciolan decit la "Kolarik's Schweizerhaus" sau cel putin asa mi-au spus receptionerele de la hotel.

Adresa este, pentru ca are adresa aceasta terasa este: Schweizerhaus Prater 116 A-1020 Wien.

aici gasiti si meniul de la terasa.

rog administratorul daca poate atasa videoclipul

http://www. youtube.com/watch?v=8uXVEhTPWlE


[fb]
---
Trimis de dannek in 08.03.10 00:25:10
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 8595 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dannek); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 chiar si meniu avea miros de ciolan
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 5250 PMA (din 10 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

7 ecouri scrise, până acum

biancuta
[08.03.10 08:18:45]
»

Imi faci pofta de mancare cu ciolan afumat, pentru care te punctez cu 400 pma!

Costi
[08.03.10 09:13:10]
»

Interesantă temă, mai ales pentru gurmanzi.

Dar un review atât de neglijent redactat, ca să folosesc un eufemism, cu greu poţi găsi pe acest site.

Mi-a tăiat practic pofta de mâncare, ceea ce acum, dimineaţa, pentru mine este perfect, nu s-ar fi potrivit un ciolan cu cafeaua. Aşa că, un vot de la mine!

webmaster77
[08.03.10 09:40:43]
»

adaugat videoclipul care sa insoteasca impresiile conform dorintei autorului.

dannekAUTOR REVIEW
[08.03.10 09:45:29]
»

M.S

si pofta buna

ileanaxperta*
[08.03.10 15:04:15]
»

Stimate coleg, dupa un asemenea "ciolan rotisat" din care am vazut clar ce-a mai ramas dupa "marea devoreala" zii si tu: nu merge ca desert o portie zdravana de sachertorte sau o cat de mica bucatica de apfelstrudel???

Ah, sa te si votez, pt. oasele ramase "golase"...din ditamai ciolanul!..

dannekAUTOR REVIEW
[08.03.10 15:19:02]
»

Normal ca merge dar la mine dupa bere nu prea mergea

geordan
[03.03.11 11:23:13]
»

marog...

Ideea e ca la "casa porcului" traditia o reprezinta berea

Ai vazut (sau nu) ca pe o latura a cladirii este un "bier-o-meter" unde sunt puse pozele tuturor campionilor.

De ani buni pe primul loc, la o distanta IMENSA de restul e poza unui mosnegut tipic austriac (cu palariuta verde de alpenjager. 78 beri. saptezecisiopt beri! La o consumatie. Nu se specifica daca ala a stat o saptamana la masa sau cum.

Revenind.

Ciolanul il gasesti preparat mai peste tot in austria. Il gasesti chiar si in locuri muuult mai putin cocoficoase, gen restauranturile de la Intersparr (Huma sau SCS). Nu mai vorbesc de restaurantele traditionale sau de "bauerhaus"-urile din zona de sud.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
biancuta, Costi, dannek, geordan, ileanaxperta*
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Viena? :


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.053020000457764 sec
    ecranul dvs: 1 x 1